שוקולד למריחה

שוקולד למריחה

הי הייתי שמחה לקבל מתכון פ ש ו ט להכנת שוקולד למריחה על הגוף חג שמח

את בטוחה ??

חשבת מה זה לנקות את זה אח"כ ??
ממליצה לך פשוט לקנוח נוטלה

נוטלה מאוד סמיך

ואילו שוקולד למריחה הוא נוזלי יותר אמור להיות מעורבב עם שמנת למיטב ידיעתי, אני יודעת שיש שוקולטיירית שמכינה את זה בדיוק למטרה זו.

אולי עוד תקבלי "מתכונים" ... אבל

אני דווקא חושבת שהסמיכות של הנוטלה מושלמת למטרה זו (אם כי איני יודעת בדיוק מה את מתכננת
), שהרי מורחים אותה גם כן (על לחם). נוזלי מדי זה נשפך, מטפטף, לא "נתפס" על הגוף ... והשוקולד למריחה הקנוי (המיועד למטרה זו) לא ממש טעים... לשיקולך

מאוד פשוט: גנאש שוקולד

ביחס 1:1 שמנת ושוקולד אם תרצי גם אלכוהול, כל עוד לא תשימי במקרר, יהיה בסמיכות נכונה, תהנו...

הי מיה

ראשית תודה,כיוון שאיני אמונה על הכנת שוקולדים מבקשת הסבר קצר 1:1 פרושן לדוג' 50מ"ל נוטלה ו 50 שמנת מתוקה ורק לערבב ביניהם אם כן האם העירבוב הוא בטמ' החדר או על אש, ואלכוהול להצעת זה לפי הטעם.. ולכל הסקרנים ערב רווקות, חברה מתחתנת בשנית - גימיק בנוסף למתנה.

הי ל שוקולה

הכוונה להרתיח שמנת נניח 200 גרם, לערבב פנימה(לא על האש) 200 גרם שוקולד מריר או חלב לערבב להמסה מלאה, אם רוצים אפשר להפחית מעט מהשמנת ובסוף להוסיף מעט אלכוהול (השאלה אם אלכוהול יהיה נעים על הגוף...)

מיה הי

תודה אמיתית נשמע פשוט, מקווה שלא אפשל, אבל 2 שאלות נוספות ולדעתי אחרונות 1. שמנת מתוקה לבישול או להקצפה? (ההבדלים הם באחוזי השומן) 2. איך לשמור על זה, שהרי יש שמנת שזקוקה למקרר ומאידך אמרת לא למקרר בשביל שישאר מעט נוזלי ומתאים למריחה?

לשוקולה

שמנת 38% שמרי במקרר והוציאי כמה שעות לפני השימוש - לא יקרה לזה כלום, גנאש מחזיק מעמד ללא קירור לא רע. ובעצם...הכיני גנאש עם חמאה במקום שמנת, ואז לא תזדקקי לקירור בכלל.

למעלה