הזדמנות לפורום להתדיין קצת
בתור מורה לשעבר אני יודעת שלכל אוכלוסיה יש פוטנציאל לשיחה אחרת. לעיתים בגלל דמות מתלהמת אחת מאבדים את כל הריכוז. גם אני נפגעתי בעבר מ א ד מ א ד מהטון הסוער של פשושיתי שכל כוונותיה טובות, אני משוכנעת, אבל צניעות בסיסית חסרה לה נואשות. מר שור: מה שאתה לא מכיר אולי מקרוב הוא, שתהליך המכירה של מוצרי שוקולד טריים הוא דוקא מאד מעודן, יש השקעה רבה בכל לקוח, יש אפילו משהו פתטי בתהליך הזה, שאחרי תשומת לב חמה של ארבעים דקות מתבצעת מכירה ב-12 שקלים.... ( בזמנו כשהיה לי דוכן בקניון הייתי מודדת את משך השיחה הממוצע לעומת הפדיון מה שהביא אותי לעבור למכירת אריזות מתנה נאות ויקרות שמוכנות מראש). הסוד של שוקולד פרה נדמה לי שהוא בעיקר במחיר (ומן הסתם גם במלחמות המדף הקשות של עלית). הטבלאות הטובות יותר היו באמת טובות, אבל השמועה אומרת שהבסיס להן הוא שוקולד קאליבו. זה נכון? והדבר החשוב ביותר שיש לי לומר: עלית , כמו כל מפעל גדול אחר, מתקשה להתחרות ביצרן הקטן של הפרלינים ברמת הטעמים. כי למרות שאורך החיים של השוקולד גדול מאד, עדיין יש משמעות גדול ביותר ל ט ר י ו ת של המוצרים. זה כמובן בעיקר בממולאים, במוצרים המעניינים יותר. לכל פרלין יש אורך חיים אופטימלי שמציג את הטעמים במיטבם, ועל זה ניתן לפקח רק בעסק קטן, אני חושבת. עובדה שמקס ברנר לא תמיד מדהימים כמו שהיו כשעודד ברנר עבד בעצמו ברעננה. הלא כן ? אגב, אתה מוזמן לעבוד אצלי כיצרן פרלינים (רק תביא בחשבון שהשכר נמוך למדי). אשמח לקבל עוד טיפים, אסנת