שופכת קצת..

קודם כל תודה על התגובה..

כבר חשבתי שאני אוויר פה.. :) לגבי זוגיות זה נראה שמתרחק ממני.. כל יום מכפיל את המרחק.. כאילו כשמנסה להתקרב רק מרחיקה.. לא יכולה באמת לחתוך.. קשה לי עם זה. ומצד שני מילא אין לי שם משו אמיתי והדדי.. באסה..

goodmood26

New member
חשבת אולי

לצאת לפאבים ,דאנס בר לנסות להכיר שם בנות למרות שלא תמיד יוצא משם משהו רציני אבל אף פעם אסור לשלול ותמיד שווה לנסות גם ככה אין מה להפסיד אני אישית יודעת שאם מישהי אומרת לי לא אז אני לוקחת את הלא למקום הכי טוב שיש מנסה להיות חברה רגילה ללא כל ציפיה אני לא מפתחת כלום ואם זה מציק אז אני מנתקת את הקשר מה שגם אני לא חושבת על חברות שקרובות אלי שהן יהיו הבנות זוג שלי כי הן חברות שלי ולא הייתי רוצה לשנות את הסטטוס איתן משום שיכול להיווצר מצב שהקשר יהרס וחבל לי על החברות שבנינו בנוגע לחברות שלך שאת לא יכולה להתנתק מהן את צריכה לשאול את עצמך האם באמת שווה להמשיך איתן את הקשר או שעדיף להישאר ממורמת מהן ( ממורמרת מהן לפי הבנתי או שאני טועה) תראי שלא תצפי לקשר אז זה יבוא לך בלי התרעה מוקדמת ,לבנתיים אני יכולה לייעץ לך לנסות להתעסק בדברים שאת אוהבת למרות שאי אפשר למלא את החלל של הזוגיות אבל זה יתן לך תעסוקה בלי מחשבות שליליות שיהיה לך רק טוב ואל תתיאשי

שופכת קצת..

יוצא לי לקרוא פה לעיתים ולראות את הקשיים והשמחות שלכן.. ואני מקנא.. פשוט ככה.. מקנא. מי שמכירה אותי מעט.. יודעת שאני ללא זוגיות.. ולא שהייתה אבל בכל זאת.. קשה לבד. אין ממש עם מי לדבר ולסתף וכאשר בונה על מישי מתגלה שרגלים קרות יש בשפע.. ושהרצון אינו הדדי.. מה הכי קשה לי?! לנתק. לנתק קשר עם אותן בנות שהיינו חברות אפילו חברות טובות והתחברתי אליהן (כנראה יותר מדי) וסירבו להצעתי- לקדם את הקשר לדברים נוספים. והחלטנו להשאר ידידות ומשם עד למציאה הבאה זה גיהנום עלי אדמות.. כל הזמן חושבת מה היה קורה אילו היתה נותנת צאנס.. מה היה קורה אילו לא הייתי אומרת ומשתפת אותה ברחשי ליבי ובעיקר כמה קשה לי בלעדי הנוכחות שלה בחיים שלי.. יודעת שמגיע לי אהבה.. אבל כנראה שהדרך לשם ארוכה מאוד.. ועלי לעבור עוד יערות חשוכים רבים כדי להגיע לנהר המים הזוהרים.. הכל מורכב לי.. כאילו החיים שלי הם סיפור הזוי שאם מישהו היה קורא אותם היה הופך את זה לסדרת טלויזיה כמו.. כמו "חברים" אבל עם פרקים רציניים. עומדת בפני תקופה קשה ומקווה לעמוד בה .. כי זה קצת קשה לבד.. ומקווה לומר לעצמי אחרי כן.. עשיתי זאת!! עברתי עוד מדרגה בשלבי החיים מלאי ההפתעות. תודה על תשומת הלב אני.

היי

תודה שהגבת.. אני לא טיפוס של מסבות ופאבים.. ומה גם בחורה דתיה שלא מוצאת את עצמה שם.. הלוואי ויכולתי ככה בקלילות לקחת את כל האנשים שרציתי להיות איתן בקשר יותר מחברות ולהשאר במקום הזה למרות שהרגשתי אחרת.. זה לא אני.. אני טיפוס שעובד המון על פי הרגש.. לכן גם מתאהבת בקלות.. ישר מוצאת דברים חיובים או שלילים בבנ"א שמולי.. וכך שופטת אותו. יודעת שזה לא הכי טוב שבעולם.. אבל כרגע אני כך.. ומשתדלת לעבוד על עצמי.. מנסה בכל מאודי להתעסק בדברים אחרים.. ויש ב"ה הרבה דברים על הראש.. אבל איכשהו מאפשרת למחשבות השליליות להכנס שוב ולחולל סערות בנשמתי.. זה לא פשוט.. אבל מאמינה שאם ארצה משהו בכל מאודי הוא יתקיים. כמו למשל קשר זוגי.. לחשוב שאני רוצה קשר עם אדם כזה... וממש לבנות תסריט איך אני רואה את עצמי איתה בעוד מספר חודשים.. תודה על האמפתיה..

למעלה