שופכים את הלב

shimbim

New member
אסון התאומים

היי באסון התאומים לא היו יותר מ4.500 הרוגים אין כאן מה להשוות העצוב כאן שיהיו נעדרים שאף אחד לא יידע מה עלה בגורליהם בחיים!!!

קאיזן

New member
תודה על המקום...

עצוב עד עמקי הנשמה נראה שנגזר עלינו בכל פעם מחדש לעזוב את גן העדן אולי לא למדנו כלום פשוט? לא יודעת עצוב בלתי נתפס לכאורה אני לא מכירה אף אחד משם אך אני מרגישה כאילו כולם היו בניי ואחיי שולחת כח וחיבוק ענק למשפחות היו חזקים

daimond10

New member
אין מה לעשות זאת דרכו של האל ...

אלוהים יצר אסונות כדי לקצץ מפעם לפעם את אוכלוסיית העולם אחרת היה פה פיצוץ אוכלוסין ואי אפשר היה לחיות... לא מספיק מקום... לא מספיק מזון... אז הוא יצר לנו כל מיני מחסלים המוניים שמקצצים את האוכלוסיה פעם בתקופה ... לא מאמינים? תסתכלו על ההסטוריה... זה מה יש...

הודעה הזוייה במיוחד. לידיעתך,

מידי יום נולדים בעולם כ 350,000 תינוקות חדשים. (לפי מקור אחר 250 אלף) מידי יום מתים כ 150,000 אנשים בעולם.

0xxx0

New member
שטויות גמורות.........

מה שהוא אמר זה נכון אפילו שזה נשמע אכזרי, מדי פעם צריך לצמצם...

בסדר, אדוני הגאון המלומד

אתה רוצה להסביר לנו מה לדעתך שטויות, למה צריך לצמצם, ואיך זה מתקשר עם האסון? ממליץ לך לקרוא שוב בעיון את הודעתי הקודמת.

לטיפשים אין כרטיס כניסה חופשי

כמה שאתה מטומטם אני לא יכול להאמין לטיפש כמוך שמגיע מטיפה שרוכה ויורד לעפר ,,,,,,אתה חסר השכלה לחלוטין

איך אני שונא דרך-חשיבה כזאת

יש מלחמות? אסונות-טבע? תאונות-דרכים? מגיפות המוניות? אה, לא נורא, זה מה שימנע התפוצצות-אוכלוסין... נראה מה תגיד, אם חס ושלום ייפגעו אנשים, שקרובים לך - גם אז תהיה מאושר ומחוייך מן הזוועות האלה???

זה מראה לנו שאנחנו לא השולטים

בעולם ויש דברים שאנחנו לא יכולים להתמודד או לעצור אפילו אם נרצה בכל הכח.

Major Sam

New member
מישהו ראה תמונה של הדבר הזה?...

חיפשתי המון באינטרנט ולא מצאתי תמונה של הצונאמי. מסקרן אותי לראות את המימדים של הדבר הזה... האם מישהו יודע איפה אפשר למצוא תמונה? האם ראו את הגל הזה מהחלל? (לויינים וכאלה)

אבוי לך אחי

יודע מה דינם של מחשבי קצים????? חזור בך וסור מזו הדרך ואל תנסה שוב פעם לגרום לעצמך נזקים כאלה אוהב אותך אחי שמור על עצמך

למעלה