שופכים את הלב

original cookie

New member
אסון התאומים...

כולי תקווה שהמטיילים הישראלים יחזרו הביתה בשלום... מה כבר אפשר לומר אחרי דבר כ"כ מזעזע ומפחיד????... משהו שמפריע לי... כל הזמן עושים השוואות בין רעידת האדמה לבין אסון התאומים. מישהו זוכר מה היה מספר ההרוגים הסופי באסון התאומים?

אני מקווה שכל הנעדרים ימצאוו../images/Emo141.gif

כל כך הרבה הרוגים. זה ממש מפחיד. איפה נותר לישראלים בנינו לבלות? איפה כבר אפשר לצאת לחופש בלי פחד ומורא. בסיני יש פיגועים. בתאילנד רעש אדמה ובתורכיה. בארצות הברית לא תמיד נותנים להכנס.אפילו מגרשים אותנו משם. איזה אסון. אני מקווה בשביל ההורים והיקרים שיחזרו הביתה בשלום ובמהרה. ומשתתפת בצער המשפחות. כמה חבל וכמה מפחיד. ממני מכל הלב והנשמה כינרת אחרת האדומה

אלוהים ישמור!!!!!!!!1

אלוהים ישמור!!! איך אפשר בכלל לחשוב שדבר כזה יכול לקרות?!?! רעידת אדמה גל ענקי וזהו!!! אנשים נמחקים עיירות איים בתים הכל!! אני מקווה בשביל כל מי שמחפש את יקיריו למצוא אותם בריאים ושלמים!!! תמיד פה בשביל מי שרוצה לשפוך את הלב!!

0xxx0

New member
מהו סדר הגודל !?

האם סך כל המקומות שנפגעו יותר גדול משטח ישראל ? מה זה בדיוק צונמי, זה גל ענק שמכסה את כל המדינה ושוטף אותה ?!

BLANCH

New member
../images/Emo46.gifלכל חלאות האדם והסוטים למיניהם

שתפסו טרמפ על הטרגדיה האיומה הזאת בשביל לספק את הצרכים החולניים שלהם, אם זה בגל"צ אונליין או ב- Ynet או בכל מקום ודרך אחרת - יום הדין שלכם קרוב, והוא יהיה כאין וכאפס לעומת מה שעוברים עכשיו אנשים שגורל יקיריהם לא ברור. ולמשפחות - קחו בערבון מוגבל מאוד כל מידע בנדון, וכל מי שמעוניין לצאת לאיי אנדמן מוזמן ליצור איתי קשר במסרים אישיים בלבד.

nachshon5

New member
פירסום בעקבות האסון במפרץ

בלי שום קשר, לאסון-הטבע ,שהתפרץ השבוע במרחבי מפרץ בנגל האמן ברוך נחשון, סיים את הציור הזה :"תפילה ליורדי-הים" ועתה שלוחה ברכתנו לכל המשפחות - הדואגות ,שיזכו להתבשר בשורות-טובות מילדיהם

המספר אפילו לא קרוב

רק עכשיו יש 24,000 הרוגים, והמספר ממשיך לעלות בתאומים היו כ3,000 הרוגים אם אני זוכרת נכון

vitamin P

New member
לא זוכר את צמד המילים אבל

זה גל מים ממש ממש ממש ממש גדול הוא גדוללללל וגורם להרס רב אין צורך להגזים ולא מדובר בסרטי קולנוע מבחינת שטח יבשתי שנפגע לא(אני לא מחבר שטחי איים) אבל העוצה של הרעש הגיע לכל מיני מקומות ברדיוס של 750 ק"מ

elgu1

New member
אתה צודק

עסקינן בבני אדם(סליחה חיות טרף)ללא רגשות כלל וכלל .אלגו1.

hakotelh

New member
התנדבות

אני מעונין להתנדב בכל משימה מועילה בכל גוף היוצא לסייע לחיפוש ישראלים וסיוע לכל .אשמח לסייע בנהיגת משאית ,בבישול ,בארגון לוגיסטי ובסיוע לרופאים .שמשתי כמפקד פלוגת מפקדה בשריון ובהנדסה .אשמח לקבל תגובות -משה-0523800002

עדיבן25

New member
גם אני, ובמילא מגיע לשם

וכבר יש לי כרטיס לתאילנד, בשש עשרה לינואר חשבתי להקדיש את התחלת הטיול לעזרה שם. אני חובש

וזה כל מה שאכפת לך??../images/Emo12.gif

איפה נבלה?!? שבעים אלף הרוגים, ולה אכפת רק, שלא נשאר איפה לבלות... מזעזע!!!

original cookie

New member
מבהיל...

זו הסיבה שזה הפריע לי כ"כ... זכרתי שהמספר אפילו לא קרוב. כל פעם, כשאנחנו חושבים שרמות הזעזוע שלנו מגיעות לשיאים חדשים, אנחנו מופתעים מחדש! מסתבר שהאויב הכי גדול שלנו הוא הטבע... ונגדו אין שום דבר לעשות, אפילו אם מאוד נרצה....מבהיל.

shklar1

New member
אף אחד לא מזכיר את האסון באיראן

בדיוק לפני שנה (אתמול) בו נהרגו 26,000 איש אולי זה מפני שהם נחשבים לאוייבים שלנו ושאין שם אף ישראלי
... זה קצת צביעות לדעתי.. אדם באשר הוא אדם בכל מקרה אני מקווה ששלום לכל הישראלים

SimsY

New member
give me a break!!

אני לא יאמר יותר מזה - כי זה ממש לא לעניין לפתוח ויכוח כזה בפורום כזה.

ריהa

New member
זה לא פורום לויכוחים

אבל בעדינות אני יאמר לך שזה קשקוש זה כמו שתשווה בין רצח של פושע לבין רצח רבין כי רצח זה רצח ואדם הוא אדם אבל זה לא המקום אז אשתוק בנושא בכל מקרה לבי עם המשפחות החרדות לשלום יקירהם-דבר אחד אני יכול להרגיע אתכם-אם רק אחרי 48 שעות נוצר תחילת הקשר עם איי אנדמן והתברר שאין שם נפגעים ישראלים-(לפי דברי קונסולית ישראל) אז זה שלא נוצר קשר עם יקיריכם זה לא אומר על חומרת המצב חלילה אלא על חוסר אפשרות טכנית בלבד מחזיק לכם ידיים ומתפלל שכולם יחזרו הביתה במהרה בשלום

למעלה