Jagged chaos
New member
שופך...
לא היה לי שבוע מחשב...והמערכת כבר לא עובדת; אז הדרך היחידה שנשארה לשמוע דיסקים זה ב-DVD... משהו לא נוח. מהיום שהחזרתי ת'מחשב הייתי חי מה-50 שירים של ה-MP3 (אפשר יותר...אחרי כמה זמן כבר נמאס לחפש שיר אחד מתוך 200...). אז יצא לי לשמוע את איירוניק ו-that i would be good בצורה יותר רצינית מאיך שאפשר לשמוע אותם על המחשב ברקע..אחרי שלא שמעתי אותם בצורה הזאת שנים.. בגלל כל מה החרישה שיש מאיירוניק וחרישה על that i would be good; אי אפשר כבר לשמוע. לא יודע איך הולך אצלכם..אצלי הלך כבר ה"איזה קטע
" מלשמוע את איירוניק.. וששמעתי אותו היו לי את מה שיש בפעמים הראשונות.. ההתלהבות מה "CHA'Cha'int take" (שזה הפך להיות טריויאלי ל-that you just didn't take) וה-"פאק מה היא אומרת שם???
" שהיא שרה את ה-Life has a funny way... אותו הסרט של הרגשה של "שמיעות ראשונות" קרו לי עם that i would be good עם ההתלהבות מהחליל והטעות "even when i'm not myself".. מה הרעיון..? שזה חרא לשמוע שיר במשך שנים...זה הורס אותו בצורות רעות.. שכחתי למה התלהבתי מהתחלה מהשירים הטחונים האלה... אז- ממליץ לכולכם לא לשמוע את החרושים כמה חודשים ולחזור אליהם, זה עושה טוב
... (מחר בבוקר אני אראה את זה ואגיד שאני חפרן תחת...סבלו את זה...אין לי מקום אחר לדבר על אלאניס מוריסט..
)
לא היה לי שבוע מחשב...והמערכת כבר לא עובדת; אז הדרך היחידה שנשארה לשמוע דיסקים זה ב-DVD... משהו לא נוח. מהיום שהחזרתי ת'מחשב הייתי חי מה-50 שירים של ה-MP3 (אפשר יותר...אחרי כמה זמן כבר נמאס לחפש שיר אחד מתוך 200...). אז יצא לי לשמוע את איירוניק ו-that i would be good בצורה יותר רצינית מאיך שאפשר לשמוע אותם על המחשב ברקע..אחרי שלא שמעתי אותם בצורה הזאת שנים.. בגלל כל מה החרישה שיש מאיירוניק וחרישה על that i would be good; אי אפשר כבר לשמוע. לא יודע איך הולך אצלכם..אצלי הלך כבר ה"איזה קטע