שופינג

lala30

New member
שופינג

שלום לכולן, אני קוראת סמויה מזה זמן רב ומאד נהנית לקרוא וללמוד מכן. החלטתי לצאת מהאלמוניות שלי כי ביום שישי קניתי מכנסיים שאני מאד מרוצה מהן. קניתי אותן בג'אמפ. אחרי שהמון פעמים נכנסתי לשם ולא מצאתי כלום, ביום שישי מצאתי בקולקציה החדשה זוג מכנסיים מאד יפים. (באתי לקנות בסיילים ועם המזל שלי יצאתי עם בגדים במחיר מלא...). ראיתי שיש להם בגדים נורא יפים, בניגוד לחורף שהיה לדעתי מזעזע. מומלץ!

madam pompadour

New member
לגששית בלשית...../images/Emo6.gif

(כתבת שאת סמוייה)..
ברוכה הבאה בצל ביתנו ותתחדשי.
מסכימה איתך, ל- Jump יש בד"כ אחלה קולקציה.

ברוכה הבאה ללה...

גם אני חדשה ודיי נחתתי ככה מבחוץ ולמזלי כולם חביבים פה..אז נשארתי. כמוך, גם אני עשיתי שופינג במתאים לי (רק בגלל הסייל...בלי מכות, בנות) כל החנות היתה 70% וקניתי אריגים משגעים ועוד חולצת ערב חשופת כתפיים. עברתי ליד jump אבל לא חשבתי בכלל להכנס..חבל.

DREAM111

New member
אמא ברוכה המצטרפת

מכות
מי נותן מכות
את נורמלללללללללית
מתאים לי
סתם
אצלנו כל אחת קונה איפה שמתאים לה ומשתפת בחוויות ובדברים הטובים שאח"כ ואת רואה גם ברעים מידי פעם ואז כבר כולן מרגישות נוח לשתף במגעיל שלהן. אז שמחה שהצטרפת ושמחה לשמוע שקנית לך אריגים וחולצת ערב.

DREAM111

New member
ברוכה המצטרפת ללה

את ללה מהטאלטאביז
היא חמודה. בכל אופן אני שמחה שיצאת מהמסווה ואת עכשיו גלויה. לצערי אני בגאמפ מקבלת קבלת פנים מצטערים למידה שלך אין לנו. אני קונה בעונות בדר"כ ובאמת היה לי קטע עם גאמפ בראשון. באתי לקנות לאימי מתנה ליום ההולדת והיא במידות שיש בגאמפ, איך שנכנסתי קיבלתי את קבלת הפנים החמימה הזו אין לנו במידה שלך
אני עניתי לה שהיא לא חייבת להיות כזו פזיזה כי לא באתי לעצמי אלא למישהי יקרה למתנה. היא היתה נבוכה אבל אני כבר הרגשתי בפנים איכסה.

../images/Emo140.gifברוכה הבאה ללה ,תתחדשי ותהני

מהקנייה. אגב עד איזה מידה ג'אמם מחזיקים ? כי משום מה בחיפה אני תמיד נרתעת להיכנס לחנות כי מבחוץ הכול נראה לא יותר ממידה 42-44.

מצטרפת לשאלה של חיפאית

ואם הם כן מחזיקים 44, זה 44 אמיתי או 44 של ברביות?

חיפאית....אני בשוק, אני בהלם, אני

ה מ ו מ ה למה את נרתעת להכנס???.. את יודעת עמה פעמים נכנסתי לחנויות של אנורקסיות רק כדי לראות face to face משהו שמשך לי ת'עין בחלון. גם אם זה לא עולה לי על הציפורן יש לי את הזכות המלאה להכנס, להתרשם ולעצבן את המוכרת (סוג הספורט החביב עלי). את יודעת למשל..שיש תכשיטים או תיקים ממש מדליקים בכמה מהחנויות של האנורקסיות ואני בהחלט נכנסת ומסתכלת ואם בא לי להיות מרשעת אני אפילו מבקשת למדוד חולצה (שאולי תעלה לי על הראש אבל לגבי השאר אני לא בטוחה).

lala30

New member
מידות בג'אמפ

תודה לכולן על הברכות. ו...כן, להלה מהטלטאביז (אחיין שלי הכי אהב אותה...) לגבי ג'אמפ, ראיתי מכנסיים שהיו עד מידה 6 והיו עד מידה 7. וכמו תמיד, זה תלוי בגזרה. יש לי ג'ינס שלהם שהוא מידה 5, יש לי מכנסיים מידה 6. (במתאים לי אני מידה 3) שווה לנסות.

שרקייה

New member
יש להם עד מידות מאד גדולות.

אני לקחתי מידה 3 וזה ממש לא צמוד לי (מידה 44 במציאות של חיי ) ובאמת יש להם עד מידה 6 או 7. חלק ניכר מהבגדים הם בשילוב לייקרה, כך שזה ממש בסדר. הבעיה היא המוכרות. ברכישה האחרונה שלי הייתי בקניון הזהב, אספתי בערך חצי חנות לקנות - אבל כשהייתי צריכה עזרה למצוא מידה למשל, היתה די התעלמות ממני. אבל לעומת זאת, המוכרות בג'אמפ בעזריאלי, הרבה יותר נחמדות. ויש לי הצעה לסטארט אפ... בואו נפתח בית ספר להסמכת מוכרים/ות. בית הספר יתן תעודה למוכרים והם יוכלו להציג אותה... יום טוב שיהייה, גליה

למעלה