שופינג עם אחותי

שופינג עם אחותי

אני רוצה לקחת את אחותי לשופינג לכבוד היום הולדת שלה אבל הבעיה היא שאני שונא להסתובב בין הקניונים ולעבור על כל החנויות. רציתי לדעת אם יש איזה שהוא מקום שאפשר למצוא שם את כל המותגים הטובים ואפילו בגדים מיוחדים מחו"ל. מי יכולה לעזור לי??

אז אתם יכולים לבלות בקניון רמת-אביב,

יש שם מין תחושת "חו"ל" כזאת, וחנויות שלא רואים בכל קניון - ובהתאם המחירים, כמובן. אם היא יותר בקטע של "מיוחדים", אתם יכולים לנסוע ל"בית טפר", זה ליד אבו כביר - יש שם חנויות עודפים של כל מיני מעצבים. אה, ואני גם מוכנה להיות אחות שלך...

קח אותה ליריד המותגים יש עוד כמה ימים

קח אותה ליריד המותגים יש עוד כמה ימים - יש שם מלא מותגים וגם בגדי מעצבים, ומחירים זולים כי יש מלא מבצעים (בניגוד לקניון רמת אביב) תן לה לבחור את מה שהיא אוהבת. וגם אני רוצה להיות אחותך :) כל הכבוד על ההשקעה

Fun Fair

New member
הוא מול אבו כביר באמת

אבל אני לא חושבת שזה פנורמה..
אם את רוצה, אני אלך איתך השבוע לשם..

קשכפית

New member
לא נראה לי שכדאי שנלך לשם השבוע כי...

הפועל היוצא של ללכת למקומות שמוכרים בהם דברים הוא ביזבוז הכסף שאין לי כמו קרה היום - ואת יודעת מה קרה היום.... השיטה היחידה שאני מכירה ש-לא להוציא כסף זה רק אם אני לא אלך לשום מקום שיגרום לי לבזבזזזז בנתיים השבוע הטלתי על עצמי הסגר. אבל תודה על ההצעה.

Fun Fair

New member
../images/Emo10.gif תבואי בלי ארנק..(או שאני אשמור לך עליו../images/Emo13.gif

קשכפית

New member
את תשמרי לי על הארנק... המ המ

ולחתולה שלי אתן לשמור על הטונה... או קי.

קשכפית

New member
אני דווקא בעד שתגיעו לדיזנגוף סנטר

אולי אפילו ביום שישי כשיש גם שוק מעצבים וגם שוק אוכל אפשר לשלב שיטוט בין החנויות והשווקים שמציעים דברים מיוחדים ומעניינים לא פעם. כמו כן יש במקום שוק אוכל ואפשר לשלב גם סרט באחד מבתי הקולנוע שבסנטר.

תודה לכם על העצות

לסנטר ניקח אותה בהזדמנות אחרת.. דווקא נשמע לי נחמד שיש יריד המותגים.. אחרי הכל הסנטר תמיד שם והיריד רק סופ"ש אחד... :)

למעלה