שופינג הפוך?!

• פותח הנושא niya
  • פורסם בתאריך

niya

New member
שופינג הפוך?!../images/Emo6.gif

יש דבר כזה!
לכבוד פסח, חג החירות, אני פותחת את שרשור השופינג ההפוך
העלו לכאן את כל מה שאגרתם ואתם לא ממש (או - ממש לא) צריכים. כמובן שתוכלו להעלות עם תמונה, רצוי לכתוב מהי המידה ואיפה ניתן לעשות החלפות (אויי ווי, עכשיו הכנסתי את עצמי לברוך. צריכה להתחיל לפשפש בארונות)

niya

New member
הכוונה כמובן להחלפות בחינם ולא למכירה../images/Emo13.gif

מבקשת לא להעלות לכאן הודעות מכירה! הרעיון הוא למסור בחינם ו/או להחליף פריט תמורת פריט, ולא למכירה

Fun Fair

New member
כפרעלך, בסופ"ש אני מתכננת

על סידור הארון. אחרי שנעבור את זה, נדע מה אפשר להעביר

niya

New member
ממך אני מצפה לגדולות ונצורות../images/Emo6.gif

אלוהים יודע מתי יהיה לי זמן לסדר ת'ארון

Shusho

New member
מה עם מפגש החלפות בגדים?

ביום שישי הבא תתקיים מסיבת החלפת בגדים בדיוק על העקרון שציינת - בגדים שנמאס לכן, או שלא לבשתן מעולם, או פשוט לא בא לכם עליהם (גם אקססוריז ונעליים) - את הכל אפשר להביא למפגש. בגדים שלא ימצאו בית חדש אף ימסרו לתרומה - ונקיים גם את הקמחא דפסחא בהזדמנות זו
לפרטים נוספים ולאירוע בפייסבוק - http://www.facebook.com/event.php?eid=193326887370044

MAMALY

New member
אוי ואבוי לי מה מצאתי בארון

בגדים שקטנים עלי ב 2 מידות!!!!! כמעט חדשים..... נשבר לי הלב וצמחה לי כרס... אוף. את הגופיה שלבשתי כשפגשתי לראשונה את בעלי - סמרטוט בחיי בקושי עולה לי על הכתף (בכל זאת 10 שנים ו 20 קילו...) בחיים אני לא אזרוק אותה זו מזכרת. 3 שמלות מפריז יפיפיות תפירה ידינית מהממות - קטנות עלי - לא זורקת שומרת אולי פעם אני אלך לאהברמסון וארזה מחדש.... את הגופיה השחורה מצמר שכל החורף חיפשתי אותה והיא בכלל היתה בין הפיג'מות שבכלל לא לבשתי ואותן אני אמסור כי יש גבול ויאן מקום... חבל שכבר אביב בחיי היא מדהימה. ערימת בגדי הים בקיני מקסימים מידה 38 כחדשים מישהי רוצה??? ויש עוד אבל נגמר לי הכוח.. באמת ברוך. אוי לי.

למעלה