שופינג בתל אביב

pumking

New member
שופינג בתל אביב

היי בננות, אני מגיעה בשבוע הבא לת"א ומחפשת איפה להעביר כמה שעות,אם אפשר לשלב שופינג על הדרך אז מה טוב
וכאן אני צריכה את העזרה שלכן.בעקרון תכננתי להסתובב באזור דיזינגוף, ודיזינגוף סנטר.גם את קניון רמת אביב אני מאוד אוהבת למרות שהרוב שם מותגים ממש יוקרתיים. יש לכן עוד המלצה לאן כדאי ללכת? אני אוהבת רשתות שאין בכל מקום וחנויות מיוחדות, אבל שלא יהיו יקרות,היום כל חנות וינטג' ויד שנייה עפות על עצמן עם המחירים. חנות קאלה למשל זכורה לי לטובה ברחוב דיזינגוף,זה בגדול הסגנון. אני רוצה לקנות סנדלים יפות לקיץ ולא מצאתי באף מקום! יש לכן המלצות אולי לאן ללכת? ומישהי אולי יודעת איך אני מגיעה מאזור הקרייה לדיזינגוף באוטובוס?

EarthWind

New member
קו 63

יביא אותך ממש צמוד לדיזינגוף סנטר . משם את יכולה להמשיך לדיזינגוף עצמו או שאת יכולה לעלות בקינג ג'ורג' לכיוון אלנבי/שנקין יש כל מיני חנויות קטנות כאלו , אפשר למצוא הרבה דברים מעניינים ויפים. סנדלים לקיץ אולי תמצאי בשנקין יש שם המון חנויות נעליים

pumking

New member
מעולה תודה,ועוד שאלה אם תדעי...

משם אני אצטרך להגיע לשדה דב, מה הדרך הכי טובה להגיע מדיזינגוף לשדה דב? אוטובוס/מונית שירות/מונית רגילה (אגב מונית רגילה,עדיף להזמין בטלפון או פשוט לתפוס?)

EarthWind

New member
אפשר

לקחת קו 13 ממוסף כרמלית (צמוד לשוק הכרמל), או לקחת קו 4 מבן יהודה עד רידינג ומשם ברגל רבע שעה, או לקחת מונית ספיישל עד לשם..יש המון מוניות באזור הזה באופן טבעי , לא צריך להזמין במיוחד.

למעלה