שלום, בקרוב אני נוסעת לצרפת ותהיתי אם אולי מישהו מכם מכיר חנויות זולות וטובות של בגדים בפריז(לא של מעצבים). והאופ ידוע לכם אם בערים אחרות בצרפת המחירים זולים יותר בחנויות שאינן חנויות רשת. תודה רבה!!
כשהייתי בפריז קניתי המון בגדים בחנות שנקראת ג'ניפר (שאח"כ התברר שיש אותה בארץ). שם היא כמובן הרבה יותר זולה, וכשיש מבצעים את יכולה לצאת עם מליון בגדים נהדרים בסכומים מזעריים.
היי היי היי((((((( אני ההיתי לפני חודש בצרפת ואז היו כל הסופי עונה ....מתוקה שלי המחירים שם בשמיים.... הכי הכי הכי זול זה לקנות בארץ.... אבל בעיקרון את נוסעת רק בישביל הקניות?! אני בטוחה שלא...אבל רק בישביל להיתרשם מהחנויות המהממות שלהם את חייבת לבקר "בשאןזהליזה" (בערב ביין 8:00 ל12:00) זה מקום מדהים בצרפת כל כך יפה זאת ארץ מדהימה (נ.ב אני מדברת על פריז חח).... אז נסיע טובה!!! אהההה...מחשיך שם ממש מאוחר בסביבות 10:30 בלילה.... ככה שבתשע יש עוד ממש אור יום... וההבדל שעות הוא שעה אם בישראל זה 7 אז שם זה 6
תודה רבה! הייתי כבר בפריז ואני מכירה את שאנז אליזה והרבה מהמקומות אבל ברב המקומות יש בעיקר חנויות של רשתות כך שבאמת משתלם במקרים כאלו לקנות בארץ..כי את רוב הדברים יש כבר בארץ. אבל חשבתי שאולי מישהו מכיר מקומות זולים יחסית בפריז שאולי יהיה לי סיכוי לחזור עם כמה קניות גם לארץ