שופינג בברלין

שופינג בברלין

היי באזור פסח אני טסה לשבוע בברלין, ואשמח לקבל עצות לגבי מקומות שווים לשופינג (וגם טיפים בכללי). הבנתי שברלין קצת יקרה, אבל אני בכ"ז מקווה למצוא דברים במחירים שפויים. אז מה שבעיקר אני מחפשת:
חנויות יד שניה - רצוי כאלה עם מחירים סבירים וסחורה מיוחדת
איפור
ציוד לחיות מחמד
נעליים ובכלל, אם מתקלתן בחנויות שוות בברלין אשמח לשמוע Thanks !

pumking

New member
חזרתי לפני חודש מברלין

ומה אגיד? עיר עם אחלה שופינג ולא חסר איפה ומה לקנות. אם את מחפשת רשתות עממיות כמו h&m פימקי זארה ומנגו אני ממליצה לך ללכת לאורך הקו-דאם,הוא היה פעם הרחוב הראשי של הקניות,והיום כבר לא,אבל הרשתות נשארו ואין הרבה תיירים,ככה שמובטחת אחלה סחורה ודברים שאין בסניפים אחרים. עוד מקום מומלץ זה קניון אלכסה,באותה תחנה,אני פחות התלהבתי אבל גם לא מיציתי אותו מפאת חוסר הזמן,גם קניון עם הרבה רשתות. באזור שרלוטנבורג יש היי סטריט כזה גם עם המון חנויות נחמדות ורשתות,לא תיירותי מדי ועל כן נחמד. מקום שאת חייבת ללכת זה שוק הפשפשים במאוור פארק ביום ראשון-מלא מציאות-תכשיטים נעליים ומשקפיים של פעם,הכל נורא וינטג' ופשוט מחירים בדיחה,בכלל אזור הפרידכסהיין הוא אזור עם מלא חניות וינטג' ויד שנייה שאני נורא התלהבתי-רק אל תלכי ביום ראשון כי הן יהיו סגורות. זה כרגע מה שאני זוכרת,אני בטוחה שתסדרי לבד כי העיר נורא נוחה עם תחבורה מעולה ותמצאי חנויות שאני לא מצאתי...לכמה זמן את נוסעת?

pumking

New member
זול מאוד בהשוואה לארץ.

זה כבר ידוע שבארץ ממש יקר לקנות בגדים לעומת אירופה. הרשתות העממיות מחירים זולים יחסית לארץ-אני אתן דוגמא,למשל שורוט ג'ינס קצר שבארץ לא תמצאי בפחות מ-150 ש"ח,מצאתי ברוב הרשתות במחיר שלא עולה על 20 יורו,שזה 100 ש"ח,אני הייתי באמצע פברואר ועדיין היה קצת סיילים עם קולקציה חדשה,גם בסיילים מצאתי דברים נהדרים כמו סריג מהמם בפימקי ב-7 יורו וג'קט דמוי עור מהמם שבדיוק כזה חיפשתי-20 יורו. בקיצור גרמניה אטרקטיבית ביותר,תביאי כמה שפחות בגדים איתך כדי למלא את המזוודה. אני ממש מתכוונת לחזור לשם בקיץ,ברלין נהדרת וכיפית עם מגוון אפשרויות בילוי וכמובן עם אחלה אופציה לשופינג,תחזרי לעדכן מה קנית

למעלה