שופינג בארה"ב

שופינג בארה"ב

היי בנות בד"כ אני קוראת סמויה, והפעם צריכה את עזרתכן... בסוף החודש אני טסה לוושינגטון DC וניו יורק ורוצה לעשות קצת שופינג. יש לכן המלצות ? האם המחירים באאוטלטים באמת שווים ? עד כמה יותר זול מהארץ ? ובכלל, כל המלצה לקניות של ביגוד וקוסמטיקה יתקבלו בברכה תודה :)

niya

New member
קודם כל ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

וטוב שיצאת מסמיותך (או אלמוניותך?)
עכשיו, תכיני דף ענק כי נראה לי שרשימת ההמלצות תהיה כאן ארוכהההההההההההההההההההההההההההה חוצמזה, תגידי, אפשר להצטרפת אלייך כנוסעת סמויה?
מה-זה-בא-לי- וושינגטון וניו-יורק

לי וולף

New member
איזה כיף לך!!!!!!!!

טוב.. לא הייתי בניו יורק כ-3 שנים אבל אני בטוחה שרוב ההמלצות עוד רלוונטיות...
אתחיל באאוטלטים; אם את אוהבת לקנות, אז אל תוותרי כי זו פשוט חוויה. נכון...לפעמים לא מוצאים מלא דברים (למרות שלי לא היתה הבעיה הזו בד"כ
), אבל ככה זה באאוטלטים.. ממליצה בחום על וודברי. יש אוטובוס שיוצא מהפורט אוט'וריטי ישיר לשם (צירפתי לינק לאתר. יש שם גם הסבר על דרכי הגעה) אם לא בא לך לנסוע רחוק, או שיהיה ממש קר ותרצי קניון מקורה, יש גם כמה בניו ג'רזי, קצת קרובים יותר. למשל ג'רזי גרדנס, שממש קרוב לעיר (גם לשם יש אוטובוס) והוא לא ענקי בצורה מאיימת. לינק למטה אל תוותרי על סיבוב בשדרה החמישית. נכון שיש שם חנויות שיגרמו לך לבכות (טיפני'ס, פראדה, מ-ה ל-א-!), אבל יש גם סניף של H&M ברח' 51 (בטח יש כבר אפילו שניים), יש את המוזיאון לאומנות מודרנית (מומלץ בחום), וזו פשוט חלק מחווית ניו-יורק. ברחובות הנמוכים יותר על השדרה יש אזור שנקרא flat iron district (רח' 19-24 בערך, על החמישית) שבו יש סניפים גדולים ונעימים של club monaco ,GAP, Anthropology ועוד כמה לא רעות בכלל. כמובן שאזור הסוהו התיירותי, אבל תכנסי גם לרחובות צדדיים בשביל החוויה המלאה ובכדי לראות חנויות מיוחדות יותר. לכי לרחוב MOTT באזור ולשלוחותיו. ביוניון סקוור יש קניון פיילינ'ס בייסמנט- זה קניון של מותגים מוזלים. לידו יש סניף של forever21 אם את אוהבת. בכלל, זה אזור טוב להסתובב בו. ה-east village וה-west village וגם ה-lower east site שהתפתח ויש בו המון חנויות בוטיק מיוחדות. רחוב 34 הוא הרחוב של מייסי'ס ומהשדרה החמישית ועד השמינית הוא מלא בחנויות (טוב...כל העיר מלאה בחנויות... אבל בכל את יש ריכוזים עמוסים יותר). גם שם יש H&M עוד חוויה מעניינת (גם לקניית פיצ'פקס, אם את אוהבת)- סיבוב בצ'יינה טאון. תהני ותתחדשי!! תמיד יש מה לקנות שם!

niya

New member
צ'מעי חמודה../images/Emo140.gif

אני מבקשת כאן עוד הרבה הודעו תכאלה בפורום

תודה בנות :)

בקרוב אצלכן... אגב, המחירים באמת זולםי באופן משמעותי מהארץ באאוטלטים ?

niya

New member
תלוי מה...

אל תשכחי שחלק מהכיף זה לקנות דברים שלא תמיד יש בארץ

למעלה