שופט יקר,

שופט יקר,

שופט יקר,

התייחסות למכתבו של ארבל מפי הסנגורית הידועה שלו. אין לתקוף את ארבל מהסיבות הבאות: 1)הנאשם הוא אימפולסיבי ואומר כל מה שהוא חושב בכל דקה נטויה,כך שהוא לא ממש העמיק לחשוב על הדברים. 2)הנאשם כרגע מאוהב והוא נמצא ב``שפיות זמנית``... 3)הנאשם הינו ציני.(ברור מספיק?) 4)הנאשם מחפש חיי חברה ולא ממש יודע איך לתקשר עם אנשים... 5)הנאשם ממילא לא בצ`ט מבחירתו האישית. אני מקווה שתבין ותקח לצומת ליבך שהנאשם עוד ילד בתוכו פנימה, וזהו סתם מעשה קונדס על מנת להעלות את רמת הוויכוח,בתור ילד הוא מחפש קצת אקשן,קצת עניין.והופ,הנה הוא תפס את הגל הנכון. אז תבין שופט שארבל הוא ילד בנפשו וילדים לא מעמידים למשפט...וזהו בשבילו עוד משחק. ולארבל, מילים מהסנגורית שלך: הפעם ממש הגזמת.אתה נהנה? תפסיק להוציא את המשקעים שלך על ליהי,כי יש אנשים שסתם מחפשים את זה. ליהי עושה את עבודתה נכונה. ואני לא חושבת שיש מישהו אחר מבין אנשי החדר שמתאים לתפקיד יותר ממנה(וזה מהכרותי הקלה איתה). אז מספיק עם המלחמות...כל פעם שישעמם לך תזרוק פצצת אטום? הרי לא ממש מעניין אותך מה קורה כאן ובצ`ט ואנשים כאן לוקחים את הדברים ברצינות.. תפסיק להתסיס,ובוא תן יד אקח אותך לגן המשחקים.תוציא אנרגיות שליליות מיותרות שם ונחזור. אוהבת, אלת האהבה. אגב שמחה לראות שאתה מאושר ומאוהב.

התבלבלת בתפקידים...

כבר לא צריך קטיגור!!! לי לא איכפת מה קורה ?!-יש לך מזל שבאמת אין לי כח ורצון להתנצח(לפחות כרגע) וכן אהובתי ,גם ולמרות עמדותייך אמשיך לאהוב גם אותך. נ.ב לא לדאוג ליכולת התקשורת שלי-אין צורך

לא,לא התבלבלתי..

אופססס שכחתי להכניס את המילה ``רחמנות`` שופט יקר, אנא ממך רק מילה להשחיל... ``רחמנות`` על ארבל, זה מה שפספסתי בסיכום. תודה לך שופט.

וכמו שנאמר-``הגולם גבר על יוצרו``

עופי לך ציפור גאה במרחבי הפורום והוירטואליות-אני כה שמח שתסתדרי גם בלעדי כי באמת נמאס לי ממצבי הרוח שלך וחוסר הלויאליות.חברים כאלה אפשר להשיג בחינם ואני מוותר עליהם. כאשר התעלקת עלי עם מצוקותייך היית שונה אך כנראה שגם בעולם הוירטואלי הכל אינטרסים.

phantom

New member
אגב, נאמר ``הגולם קם על יוצרו``

נ.ב. לרקדן עברתי אותך..... (-;

כן וזאת תגובה לעובדה שאני לא רוצה להפגש איתך!!!

אני שמחה שנמאס לך, תם עידן הארבל! עכשיו תניח לי כי אני לא מתכוונת להיות גל מס` 2 שלך, המשך בדרכך....

ועוד דבר....

כשסינגרתי עלייך אהבת אותי... כשאני מעבירה עלייך ביקורת קשה ככל שתהיה... אתה פשוט לא יודע לקבל ביקורת.. אבל זה מי שהינך. היה שלום, אני אנני יותר חלק מהציניות והשטנה שבך! אני מתעלה.

למעלה