שופו שנַים חדשים. אחד פה ואחד כאן.
ס ספל חמאה New member 3/3/04 #2 נפלא! אתה כאן אהבתי אפילו יותר מפה. תגיד, אי יכולה להעביר אותם הלאה? >ספל חמאה אוהבת גם את המכשפה הרעה<
נפלא! אתה כאן אהבתי אפילו יותר מפה. תגיד, אי יכולה להעביר אותם הלאה? >ספל חמאה אוהבת גם את המכשפה הרעה<
L Le Fay New member 3/3/04 #3 יופי! את הראשון עוד מנסה להבין (ארבעה ימים!). אבל יפה גם בלי שהבנתי הכל.
L Le Fay New member 3/3/04 #4 מלבד דבר אחד (לא שיש לי הצעות יותר טובות): אפשר שהגשמון יעשה פעם משהו אחר? בטח העפעפיים שלו כבר תפוחים כמו ענני כבשה!
מלבד דבר אחד (לא שיש לי הצעות יותר טובות): אפשר שהגשמון יעשה פעם משהו אחר? בטח העפעפיים שלו כבר תפוחים כמו ענני כבשה!
ד דער קאָצקער אנארכיסט New member 4/3/04 #5 עזבי, לא כתבתי את זה בתור משהו כבד. אם היתה לי יָמרה בשִּרבוט הזה, הייתי מוצא לו עִסוק הולם יותר.
מ מלח השמים New member 4/3/04 #9 את היית רק טיוטה לדברים אחרים. משפט גדול ועוד אחד: חוש אשמה מפֻתח ומצפון מצֻ'קמק.
R rigoletto111 New member 4/3/04 #7 זיין אלמנות ואבי יתומים אתה! יופי של שירים. מקווה לראות גם איזה תרגום עם משקל וחריזה, לאלו אני יותר מכור!
זיין אלמנות ואבי יתומים אתה! יופי של שירים. מקווה לראות גם איזה תרגום עם משקל וחריזה, לאלו אני יותר מכור!