צריך להעלות את מיכל! או יוכי! אני אישית ממש לא אהבתי את נטלי..
L LeAnNe New member 30/3/04 #15 צריך להעלות את מיכל!../images/Emo159.gif../images/Emo62.gif או יוכי! אני אישית ממש לא אהבתי את נטלי..
צריך להעלות את מיכל!../images/Emo159.gif../images/Emo62.gif או יוכי! אני אישית ממש לא אהבתי את נטלי..
• •°• Gil The King •°• New member 30/3/04 #16 לא הייתי מחזירה את נטלי../images/Emo157.gif אם כבר אז את יוכי ומיכל...
ע עמיתתתתתתתת New member 30/3/04 #18 חייבים להחזיר את נטלי .. היא יפה וחמודהההה והיא מרגשת !!!!!!!!!!!!!!
H HiPo היחידה New member 31/3/04 #24 בכלל לא אהבתי את נטלי... היו בנות ממש טובות שיש להן את זה ואני לא יודעת איך לא העבירו אותן והעבירו בנות שלא מתאימות כ"כ.. לפחות יש הזדמנות שנייה למודחות.
בכלל לא אהבתי את נטלי... היו בנות ממש טובות שיש להן את זה ואני לא יודעת איך לא העבירו אותן והעבירו בנות שלא מתאימות כ"כ.. לפחות יש הזדמנות שנייה למודחות.
Y y a ® d e n a New member 1/4/04 #26 יאק../images/Emo5.gif מי בכלל רוצה את נטלי הזאתי? היא שרה מזעזע לפני שהיא הולכת לתוכנית שתלך לקלינאי תקשורת שיתקן לה את "ט" וה-"צ" הנוראיות שלההה....
יאק../images/Emo5.gif מי בכלל רוצה את נטלי הזאתי? היא שרה מזעזע לפני שהיא הולכת לתוכנית שתלך לקלינאי תקשורת שיתקן לה את "ט" וה-"צ" הנוראיות שלההה....