שופופו

וואי וואי אם זה ככה..../images/Emo95.gif

אז זה פצצה
אז מי אתם אומרים תחזור? נטלי/יוכי/מיכל הרובוטריקית?
מעניין אם זאת שמועה אם באמת זה מה שהם יעשו..

chen h

New member
ברור שיוכי../images/Emo70.gif

אין על יוכי היא פשוט הכוכב הבא

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif נטלי מרציאנו ../images/Emo47.gif

ת'כלס היא לא מהחומר של *שסה* ונינט אבל עדיין מרגשת... והקטע עם הגיטרה אחלה

HADASEXSIT

New member
תגידו חבריהה

מה ההתלהבות מנטלי? אני חושבת שיש לה משהו מיוחד במראה שלה שגורם להתרגש איתה מאוד אבל ככה? אמממ לא מצאתי בה כלום לסשה יש מראה נקי ומדהים שרה מעולה וגם הראל סקעת

HADASEXSIT

New member
ולהעלות את גילת זה רק בשביל

שיהיה יפה בעיינים:) תודו היא לא משהו מבחינה המוסיקלית

perrinat

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif

"יש שיאמרו שהרצון להשיב מועמדים שנופו מעיד דווקא על חוסר במתמודדים להיטיים, אבל למה להיות קטנוניים." אני חושבת שזה נכון.
ומה וואלה מצאו בנטלי מרציאנו הזו שהם כל הזמן משרבבים את שמה לכל כתבה
בעעעעע

בועז ד

New member
אולי יעיפו גם כאלה שעלו.. ../images/Emo4.gif

לחברים בוקר טוב תראו כבר אמרתי שיש כאלה שבאמת אני לא מבין איך הם לא עלו.. מצד שני אני לא מבין איך עלו חלק מהמתמודדות???..ולא אציין שמות לאור ההתפתחויות אולי יש לשקול להעיף חלק מהמתמודדות שכבר עלו..על חשבון אילו שיכנסו מחדש.. בקיצור זה ניראה ממש מכוער ולחדי העין שבינינו אף עולה "קונספירציה" חדשה שבה העם יצטרך לשלם ע"י שליחת SMS עוד לפני שהתוכנית החלה.. מי שירוויח מכל המהומה אתם יודעים.. לפחות שיתנו אחוזים לאילו שיבחרו ע"י ה-SMS ולא כמו בשנה שעברה שהצביעו מעל מיליון SMS לנינט בכל התחרויות והיא לא קיבלה אפילו ש"ח אחד .. הדבר נכון גם לשאר המשתתפים. חומר למחשבה את מי להחזיר?? יוכי,גלית ואת זו שמועד ההריון תואם לאירוע בניצנים..(שכחתי את שמה) את מי להעיף.. נעזוב.. בועז

בועז ד

New member
ועוד משהו...

למעט ה-3 שהזכרתי היו עוד 3 לפחות שהיו יכולות לעלות "בשקט" לא זוכר את השמות עכשיו תעשו חשבון כמה היו צריכות לא להיות בין ה-13 בועז

תות15

New member
נטלי תעלה!!!

היא שרה כל כך יפה.. האודישן האחרון שלה היה לא משו אבל הקודם היה הרבה יותר טוב והיא באמת שרה מדהים..וחוצמזה, היא אחות של חבר שלי..

למעלה