שועשעתי
B Bufreak New member 14/10/04 #6 אוקיי.... Bones: "The captain has not have sex in two weeks. He's going into shock. Spock, You check his pulse, I'll grab his boob". דוד.
אוקיי.... Bones: "The captain has not have sex in two weeks. He's going into shock. Spock, You check his pulse, I'll grab his boob". דוד.
S sysiphus New member 14/10/04 #3 זה פרק שגרם לי להפסיק לראות TOS זה היה כ"כ מפחיד שהפסקתי לראות את הסדרה. אני לא זוכר לכמה זמן. בסוף התגברתי, אבל היו לי סיוטים. אי שם בגיל 5-6.
זה פרק שגרם לי להפסיק לראות TOS זה היה כ"כ מפחיד שהפסקתי לראות את הסדרה. אני לא זוכר לכמה זמן. בסוף התגברתי, אבל היו לי סיוטים. אי שם בגיל 5-6.
ק קפטן פרוטון New member 15/10/04 #14 אכן זה הפרק השישי אבל זה גם הפרק הראשון ששודר... האם יכול להיות שבעקבות הפרק הזה אבדו לנו כמה טרקים, following the sootsteps of Uri?
אכן זה הפרק השישי אבל זה גם הפרק הראשון ששודר... האם יכול להיות שבעקבות הפרק הזה אבדו לנו כמה טרקים, following the sootsteps of Uri?
S S h a y 9 9 9 New member 14/10/04 #7 לפחות יש פרק בTOS שיצר איזשהי תחושה פרט לשיעמום... איזה פרק זה?
B Bajoran Priest New member 16/10/04 #16 ../images/Emo41.gifעוד תן כותרת ! ../images/Emo41.gif <ללא מילים>
ח חיים חפר New member 16/10/04 #17 ../images/Emo26.gif אני הולך להרוג את אמא שהכריחה אותי לעשות את זה!