שועשעתי קשות.

dafnaleh

New member
שועשעתי קשות.

רבה הראשי של צפת, כך לפי ידיעות אחרונות, חיבר את התפילה הבאה: "אנא ה', עזרני לנקות את המחשב מכל מני וירוסים ותמונות רעות אשר מקלקלות ומפריעות לעבודתי הנכונה, ועזכה לנקות את עצמי כדי שאהיה בעל מחשבות טהורות ושאוכל להתפלל בלב שלם, ואוכל להקים משפחה של אהבה אמיתית ויציבה"

vizini

New member
למה טפשות?

אתה חושב שאלוהים לא מסוגל לטפל בוירוסים ובפרסומות קופצות?

s u p e r mind

New member
הוא מסוגל... ../images/Emo188.gif

כמו שהוא מסוגל לטפל במחבלים ובאנטישמיות, וכמו שהיה מסוגל למנוע את השואה...

s u p e r mind

New member
.

מוטב לציין כי למרות שאלוהים מסוגל לטפל בוירוסים, פרסומות קופצות וסקס פיראטי; בוואלה הוסיפו בסוף את המשפט: "למרות שהתפילה מבקשת מהאל סיוע בניקיון המחשב מכל מיני וירוסים, עדיין מומלץ להתקין אנטי וירוס ולעדכן אותו בכל יום".

dafnaleh

New member
דתיים- הזהרו מהלינק של סופרמיינד!

למרות שזה בטח מאוחר מדי.

s u p e r mind

New member
את מבינה את האבסורד?

כל דתי ייכנס לאתר "זימה" ב"טעות" ולאחר מכן יקרא את התפילה, וכך ימנע מ"חטא". ועוד אבסורד מתרחש ביום כיפור- הדתיים "חוטאים" על ימין ועל שמאל ואח"כ מבקשים מחילה ביום כיפור... ומחקו את הרושם הרע שהסבו לספר של יהוה מקום מיותר...

dafnaleh

New member
מה שאותי משעשע,

זאת העובדה שלדעת רב בישראלאתרי אינטרנט עלולים למנוע מאדם דתי להתחתן ולהקים משפחה לתפארת.

אתה האבסורד...

כל דתי ייכנס לאתר "זימה" ב"טעות" ולאחר מכן יקרא את התפילה אז זהו... שלא.... קוראים אותה לפני הכניסה לאינטרנט, אבל למה שיהיה' לך מושג בעצם? זה לא שאתה קורא עיתונים... ועוד אבסורד מתרחש ביום כיפור- הדתיים "חוטאים" על ימין ועל שמאל ואח"כ מבקשים מחילה ביום כיפור אני בטוחה שכולנו צריכים לקחת אותך כמודל לדוגמה... ולא להצטער על חטאינו לעולם...

s u p e r mind

New member
נהדר ../images/Emo9.gif

חרדי חרמן קורא את התפילה המאולתרת ולאחר מכן ב"טעות" קופצות לו פרסומות כאלה ואחרות... ומה? החרדי מוגן מחטא! הרי קרא את התפילה שמקנה לו חסינות. לחבר שלי יש בן דוד בן 24 חרדי לכל דבר... וןהוא סיפר לי שכשהוא בא לבקר אותו, אז לעתים הוא מסתגר בחדר המחשבים וגולש באינטרנט. אז חבר שלי בדק את ההיסטורי ומה הוא גילה? שהחרמן החרדי הזה גלש באתר פיפ ובעוד אתרי זימה, מעניין אם קרא את התפילה קודם לכן. לא הבנת את הקטע עם יום הכיפורים- אדם דתי חוטא כל השנה, וביום הכיפורים מבקש מחילה והופ!
אין חטאים! נמחקו מן הארכיון של יהוה... אז למה לא לעשות חטאים אם אפשר לבקש מחילה ולסגור עניין?

שאלה יפה, (הסגנון לא).

חוטא ז"א שהוא עושה זאת בשוגג היינו בלי כוונה. מי שעושה דברים במזיד נמצא בבעיה יותר עמוקה. לא יכופר לו העוון אם הוא מתכוון לחזור עליו שוב ושוב. זה גם הרעיון שנמצא מאחרי התשובה, אדם ששב בתשובה ממעשיו הלא טובים צריך לקבל על עצמו שלא לחזור עליהם. ואם לא, אין תשובתו מועלת ואין חטאיו מתכפרים.

dafnaleh

New member
רק לי

מופיעות בצד שמאל של הפורום פרסומות של אתרים ארוטיים? מה קורה כאן?

שועשעתי קשות ע"י דפנה!../images/Emo6.gif

מה מצחיק אותך? בנאדם מכובד לא רוצה לחשוף את עצמו לזוהמה שתעוות לו את המוח! גבר אמיתי רוצה לראות במצבים אינטימיים את אישתו בלבד, גבר אמיתי נגעל מבנות שמפקירות את גופן, הוא רוצה לטהר את מחשבותיו, להקדיש את דמיונו והפנטזיות שלו לאישתו בלבד, לאישה היחידה שמותרת לו, על מנת שיוכל להנות לצידה, לאהוב אותה בלב שלם, ולא לבגוד בה במחשבותיו, לכן גברים אמיתיים מתפללים לשמירת העיניים, להגנתם. אולי לעצמך את מאחלת גבר מסוג שונה... במקרה זה את רשאית להמשיך לצחוק כאוות נפשך... גם אני צוחקת פה... על נשים מסויימות...

קספיאן

New member
נו אז אין בעיה

כולם צוחקים על כולם ושמח ביחד, אין מה לדאוג. שיהיו לך חיים יפים וחסודים. רק קצת ביולוגיה. גוף האדם זקוק לוויטמין D בשביל לבנות העצמות. וויטמין D מתקבל מחשיפה לשמש בלבד. נשים חרדיות, הלבושות מכף רגל ועד ראש, לא חושפות את גופם לשמש, לכן אחוז האוסטאופורוסיס אצל נשים חרדיות גבוה בהרבה מהממוצע של כלל האוכלוסיה. אז תגידי, אלוהים שלכם רצה שהנשים שלכם תשבורנה עצמות? יפה מצידו

למעלה