שועל בפארק הדגים....

אדוינה

New member
שועל בפארק הדגים....

אתמול בשעה 21:00 ,שעת הטיול היומי,עברנו בפארק הדגים,פתאום ליד ארגז החול עם המתקנים,מבין השיחים הגיח שועל יפה שאי אפשר היה לטעות בזהותו,התבונן בנו ארוכות ונעלם אל תוך השיחים. כשחזרנו הביתה התקשרתי למוקד 106 והודעתי. מה שמדהים זה שהשועל לא נבהל מנוכחות האנשים שישבו על הספסל שם.

נכון !!! גם אני ראיתי...

בהליכות הבוקר שלי..לא אחת ראיתי שועלים בגבעת התיתורה...יורדים לכיוון מודיעים סנטר וחוזרים לגבעה...

blue43

New member
שועלים

לפחות פעם בשבוע יוצא לי לראות בערבים, עם רדת החשיכה, שועלים חוצים כבישים, בעיקר מהכניסה המערבית (ליגד) לעיר. יש גם בבוכמן באיזור שיותר קרוב לממצאים הארכיאולוגים. גם שומעים אותם מייללים בלילה.

Danret

New member
גם אני שומעת את היללות בלילות

מצד אחד מפחיד, מצד שני, אני מרגישה כמו שאני גרה במושב. וגם מרגישה קצת לא נעים שהטרקטורים שלנו משתלטים להם על שטח המחיה. שלא יגיעו בסוף שועלים עם סרטים כתומים...

33נמי

New member
גם אני שומעת יללות

ונביחות של הכלב של השכנים. פשוט בא לי ל %%$$#^ . לא לכלב, לבעלים שלו שלא עושים כלום (בשעה 00:00 הם לא חושבים שאולי זה מטריד?) האמת שזה כל היום ככה אבל בלילה זה כבר מביא לי את הסעיף. אני אדם רגוע בד"כ. לא נעים לי לגשת לדבר איתם, אולי פשוט אעזוב את זה ואמשיך לגור מעליהם ולא אמשיך לבקש מבנותי שיהיו בשקט?! (אופציה שאני לא אוהבת במיוחד)

מילא יללות..

אותנו באות לבקר פרות ליד הבית!!! בפעם האחרונה הן טעמו מהגינה הציבורית..

Angel972

New member
גם אני שומע ...

יש לנו זוג שכנים, שכל פעם שהם עושים .... אז בסוף, הבעל מיילל כאילו הוא שועל או זאב
אה ... לא על זה דיברתם
חחח ... סתם ... אני ממש לא שומע שום שכן - וטוב שכך

אדוינה, להתרחק כמו מאש

שועל שמסתובב בשעות כאלה באזורים הומי אדם [יחסית לשועל פארק עם מעט אנשים הומה אדם], עשוי בהחלט להיות שועל מוכה כלבת, וזה קורה לא אחת בעיר. להזכירך, אנחנו אזור מוכה כלבת מזה שלוש שנים לפחות, אני לא ראיתי שהסירו את ההזהרה.

למעלה