שוני באישיות

קרנוש272

New member
שוני באישיות

תמיד הרגשתי שאני שונה. אבל שונה בלי קשר להיותי ח"ח. זה התבטא בזה שכל הילדים היו רוצים א' ואני רואה את זה ורוצה ב'. תמיד הייתי מציירת את הציור הכי מקורי שיש. ותמיד כשהייתי רואה עדריות זה היה מרתיע אותי. גם עכשיו ,הבחירות שלי בחיים לא שגרתיות, וגם חלק מהתחביבים, גם לפעמים בלבוש, בדרך המחשבה. ובכללי יש לי קושי בלהראות לאחרים דברים שאני אוהבת,מוזיקה שאני שומעת, תמיד במקומות ציבוריים אני לא העיז לשים את הפאלפון שלי על רמקול. גם בתור חברים אני בוחרת אנשים מעניינים, שיש לי על מה לדבר איתם, שיש להם מה להציע. הבעיה- שהם מעטים. הבנות בעבודה- מעטות הבנות שאני רואה את עצמי מתחברת אליהם ,כי רובן כל כך ממוצעות (סליחה שנשמע מתנשא ), ולא מעניינות אותי כל כך. בנוסף לכך הידיעה שהם לא כמוני מקשה עלי להיפתח, נכון, אני מדברת איתם וכל זה, אבל אני מרגישה לא טבעית, ודי רשמית כזו, רק כשצריך משהו קל לי לדבר איתם, אבל בדברים אישיים פתאום זה נהיה הססני. אני מרגישה כמו רובוט ועוף מוזר ומרגישה שזה מה שאני משדרת כלפי חוץ- מה שלא ככה עם חברים קרובים ואנשים שנוח לי איתם. כל אדם שאני מכירה, אפילו חברים, אני מרגישה שאני מתאימה את עצמי אליו. אני לא אספר למישהי דברים שעשיתי שאני יודעת שהיא תגיב אליהם בשלילה. ואני לא אראה למישהי אחרת סגנון מוזיקלי שאני אוהבת כשאני יודעת שהיא חושבת שהוא מוזר. כמה שנשמע גס אני ממיינת אנשים לפי דרגת השוני שלהם מאחרים, וגם לפי דרגת הביישנות והח"ח. עצם זה שאדם מעיד על עצמו כח"ח זה פותח לי את הדלת אליו. כאילו שאנשים בעולם מתחלקים לקבוצות בצורה גסה ,למרות שאני חושבת שאני לא אמורה לתפוס את זה ככה ועלי להרפות קצת. וגם הייתה לי תקרית: הכרתי בין שתי חברות שלי כשהזמנתי אותן לבילוי משותף ,ואחת אמרה על השניה שהיא מוזרה. ומיד התחלתי להכנס לסרטים שאם היא מוזרה אז גם אני מוזרה ועדיף לי לא להכיר בין חברים. (יודעת שזה הזוי..)

Lichy87

New member
היי קרנוש

אני מגיעה לכל ההודעות, אין צורך להקפיץ. פשוט לוקח זמן, כי יש הרבה. קודם כל את לא מוזרה. תשתדלי להימנע מלתייג את עצמך, זה לא עוזר בשום צורה. גם אני לא אשתף כל אחד בכל דבר. יש כאלה שאני יכולה להרגיש איתם בנוח בשנייה שאני פוגשת אותם ולספר להם הכל על החיים שלי, ויש כאלה שאני בקושי אתקשר איתם. לא כי אני מפחדת מהם או משהו, אלא כי הם לא מעניינים אותי ואני לא מתחברת אליהם. גם את כזאת וכל אחד הוא כזה. וזה גם מאוד הגיוני שיהיו מעט אנשים שתרגישי בנוח לשתף בחיים שלך. זה בסדר שאתה בוחרת למי לספר מה. אבל אל תבואי מגישה שאת מתאימה את עצמך לאחרים. תבואי מגישה שאת יודעת לזהות את האנשים שיבינו אותך ואת אלו שלא, וזכותך המלאה להחליט על מה לדבר עם מי. זה גם טוב שהבחירות שלך במוזיקה ובלבוש הן לפי הטעם שלך, ולא מתוך ניסיון להתאים את עצמך למה שמקובל כמו שרוב האנשים עושים. כל מה שנשאר לך זה להיות גאה בטעם שלך, מתוך המודעות שלא כל אחד מתחבר אליו.

למעלה