שונית

איריס 30

New member
יש לי

אלא שמשום מה המחשב השולחני שלי לא מתחבר טוב לרשת, ולכן אני עובדת מהנייד. וכאן עדיין לא התקנתי אי. סי. קיו. אני אנסה להתחבר שוב מהשולחני

איריס 30

New member
שבור

אולי אתה רק גמיש ולא שבור ממש? בכל אופן, אני לא מצליחה להתחבר מהשולחני. ואני לא מסוגלת לפתוח את העינים. השעה כבר שלוש וחצי לפנות בוקר. וכמו תמיד, במקום לגמור עבודה שיש לי להגיש לאוניברסיטה אני יושבת כאן. אבל מה שכן, הצלחתי היום להכנס לקצר מאוד לצ`ט ולברוח משם. מי יודע, אולי קרובים ימי להגמל מהעניין. אז לילה טוב?

איריס 30

New member
איפה האורגיה?

שונית ושבור, יענו ש``ש בע``מ. אני רואה כאן רק שיחת חברים נעימה ותו לא. איפה האורגיה, האש והצלצולים. חוץ מזה אנחנו ככה ביחד זה מקסימום שלישיה. אפילו לא אורגיה אמיתית. ורגע, שונית, אם שבור לא בא למסיבה. אז למה את לא באה למסיבה. לרקוד זה תמיד כיף לא?

ה-שונית

New member
למה? למה? למה?

את חושבת כבר מעכשיו מה יצא לך מזה? תזרמי, ואולי תבוא הנחלה שונית (שמוותרת על אורגיה)

איריס 30

New member
הי שונית

כן. אני חושבת על מה יצא לי מזה. כי אני לא בעניין של לשנות אנשים. נסיתי את זה פעם וזה לא עבד. אז אני צריכה להבין מראש מי זה מי כדי להחליט אם זה מספיק מעניין כדי לנסות. זה הכל. אני מחזיקה מעצמי אחת שזורמת. אגב, שונית, את באה למסיבה ביום חמישי. אני יודעת שהשבור לא מגיע. אני בעקרון רשומה. אולי אני אלך.

ה-שונית

New member
אז זהו...

בלי השבור, אני לא הולכת לשום מקום אנחנו בגדר `בחייהם ובמותם לא נפרדו` אם הוא לא בא, זה יהיה גם דיני שונית (שמנסה לפתח קשר של תלות)

ה-שונית

New member
אתה יודע מה??

אם כבר אז כבר.... למה לא בדיסקוטק הומה אדם... על רחבת הריקודים? או על הספסל בטיילת בצהרי שבת? אולי באמצע בריכה באמצע חודש אוגוסט? אם תעוזה... אז עד הסוף

למעלה