שונית את זקוקה ל..

יערית

New member
שונית את זקוקה ל..

חבל? בכדי להרים אותך מלמטה... את כ``כ למטה מבחינתי,שאפילו החבל הכי ארוך שאמצא , לא יהיה מספיק ארוך בכדי להרים אותך משם! עכשיו לעיניין .. אני לא מתכוונת להפוך את הפורום לשדה קרב,ראיתי הרבה שכאלו, את רוצה לדבר איתי על משהו? בבקשה... על כוס קפה בשבילך ;-) תסמכי עלי.. אני חושבת שמיותר שתזרקי כאן חיצי רעל,מעכיר את האוירה שמימלא נראית לי עכורה. אך אני לא מאלה שמתיאשים מהר(מה לעשות סתומה שכמותי), תזהרי בלשונך הארוכה,היא טובה רק במקום אחד! לא כאן. בכל זאת אוהבת אותך.. יערית.(שלא אמרה זאת בנימה צינית כלל)

האוירה כאן עכורה?

וואלה לא שמתי לב. טוב אני רואה רק את מה שאני רוצה לראות. אולי תעשי כמוני? אוריאנה

ה-שונית

New member
יערית יקרה (שוב)

האוירה ביננו לא היתה עכורה מעולם (לפחות לא מבחינתי). הבנתי מהודעתך דבר מסוים (ולא רק אני מסתבר) חשבתי שזה היה מיותר ועל כך הערתי ורק לכך התייחסתי (ומודה שטעיתי, ועל כך אני מתנצלת). ואילו את ישר קפצת ואמרת שאני עצמי פאטתית ולאחר שקלטת בעצמך למה התכוונתי תיקנת עצמך וקראת לי סתומה. לדעתי, לוקח קצת יותר זמן והיכרות קצת יותר מעמיקה כדי לעשות איבחונים שכאלה על בני אדם. וגם אז רצוי להיזהר בבחירת המילים... (שלא כמו חברינו בתחפושות החדשות). ולא, אינני זקוקה לחבל. הנני זקוקה ליד, המושטת לשלום. אני מקווה שבזאת נמצה את הנושא. שונית (שעדיין לוקחת על עצמה את תפקיד המעורערת)

יערית

New member
שברת אותי...

מכיוון שאין לי אויבים,ואין לי שונאים(כמה שידוע לי) ואני תמיד פניי לשלום הם,וידי מושטת לכל אדם שנזקק לעזרה, ובאמת לא הרבה לדבר על מעלותי כאן ;-) כי כבר ציינתי כאן למישהו ששכחתי את שמו ``אין הנחתום מעיד על..``אבל אני לא נוטרת טינה, ההודעה שלך מאוד העליבה אותי,אני לעולם לעולם,לא הייתי כותבת משהו כזה למישהי (אולי בין חברות טובות). בגלל זה חיים ומוות ביד הלשון, תאמיני לי שלמדתי על בשרי,אז את לא סתומה,(את רוצה מעורערת קיבלת!) אני מה שאני,ודי אני רוצה קצת אור כאן(אור לך איפה את?). רוצה שאני אספר לך משהו מתוק? יערית.

אור-לך

New member
היייייי, אני כאן!!!

וכן, צריך לקחת הכל בפרופורציות הנכונות... וכן, מכירה את זה מהצד של השונית...גם הפה שלי לא ``קטן``...ולפעמים אנשים לוקחים דברים שאני אומרת דיי קשה...ואני...ממש לא מתכוונת לפגוע אלא רק להאיר... וההתנצלויות שאחרי...אוי כמה שהן קשות כי אני, מה בסך הכל רציתי...רק לעשות טוב. אז נראה לי שהכל חזר לסורו... אפשר להמשיך לחייך!!! ולקבל את השונית כמו שהיא... אור.

מאיר_ע

New member
למה לריב

חברים וחברות, או במקרה זה חברות וחברות כל כך הרבה צרות יש מסביב שגם את הפורום הנחמד הזה אתן רוצות להפוך לשדה קרב ? חבל !!! יש הרבה דברים ומקומות לריב בהם ועליהם, חבל לריב גם כאן. הרבה יותר טוב לחייך אחד לשני ולהנות מהחיים, שיהיה לכולכן/ם יום טוב, שבוע טוב והמשך חג שמח

למעלה