שונות

HADust

New member
היי חבר'ה

שלום לכולם, שמי הדס ואני מחפשת בימים אלה דירת שותפים באיזור מרכז ירושלים (גם רחביה וכו' יתקבלו בברכה) במחיר סביר כמובן :) מתעתדת לעבור בעוד כחודש וחצי, ככה שאם מישהו יודע על חדר שמתפנה עם שותפים נורמלים- יהיה נהדר. תודה מראש, הדס.

בזאר שיא הקיץ בסניף "אנוש" נס ציונה

בזאר 'שיא הקיץ' בבית יפעת – "אנוש" נס ציונה סניף "אנוש" נס ציונה, עורך את בזאר "שיא הקיץ" השנתי, על מנת לגייס משאבים שיאפשרו פתיחת יזמויות חדשות בסניף עבור אוכלוסיית המתמודדים בקהילה. הבזאר יערך בתאריכים: 15 ליולי, אחר הצהריים, בין השעות 21:00 – 16:00 16 ליולי, בשעות הבוקר, בין השעות 13:00 – 09:00 ב"בית יפעת" - ישראל שמיד 1, שכונת לב המושבה, נס ציונה. לפרטים: 08-9403684 בדוכנים ניתן יהיה לרכוש במחירים מפתיעים:  ספרים יד שניה  בגדים יד שניה  תכשיטים ועבודות יד של סדנת הצורפות  עציצי לאקי במבוק  ציורים של האמנית נעמי שרון  מארזי יינות של ברק  עוגות ועוגיות מאפה בית  מוצרי טבע מ"משק לין" כמו כן נשמח לקבל כל תרומה של: • בגדים חדשים (עודפים) ויד שנייה • ספרים חדשים ומשומשים • חפצי נוי מכל הסוגים • כל פריט אחר הראוי למכירה ראו עצמכם מוזמנים! משפחת בית יפעת אנוש - העמותה הישראלית לבריאות הנפש

פסטיבל אלקטרו ביט 2009

פסטיבל אלקטרו 2009 יצא לדרך! 9-11.7.09 מלון אקספרס ביט אילת.3 ימים של מסיבות מטורפות מסביב לשעון. שווה ומומלץ. פרטים ב nextpro.co.il

Li G

New member
הזמנה לאירוח בנושא לימודי קולנוע

שלום, שמי לי ואני חלק מצוות הנהלת הפורומים
רציתי להזמין אתכן לאירוח שיתקיים הערב בשעה 17:00 בפורום לימודי תסריטאות וקולנוע. בוריס מפציר, ראש התכנית ללימודי קולנוע במרכז האקדמי ויצו חיפה, יסביר על התכנית הייחודית ללימודי קולנוע המתבססת על סדנאות בשיטת "מאסטר קלאס" בהדרכה אישית של יוצאים ואנשי קולנוע מוכרים ומרכזיים. אתם מוזמנים להכנס לפורום ולשרשר את שאלותיכם לבוריס כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1193&MessageId=130861191

summer job

New member
Native English speakers../images/Emo32.gif

מאחר ואין לוח דרושים... For a summer school. Preferably native speakers with teaching experience 08-9396246 [email protected]

young wolf

New member
שלום צריך עזרה בבחירת דיסק און קי רציני! USB

שלום צריך עזרה בבחירת דיסק און קי רציני! USB שלום מצאתי אתר אחד שמוכר USB מטורפים ממש ממש בזול (הכי זול שראיתי) ודבריםם ממש מיוחדים ואני מנסה ליבחור מישהו יודע מה בידיוק ההבדלים ואיזה חברה ליבחור? הינה הלינק http://dpi-studio.co.il/cheapusb/cheapusb.html הבנתי שאין הרבה והמלאי מצומצם אז אני רוצה להיזדרז

iamir81

New member
מחפש ספק אייטם, כותבי טור וצלם לפורטל מקומי

אהלן חברים, מעוניינים להיכנס לעולם התקשורת? אז ככה, אני מחפש ספקי אייטמים לפורטלים מקומיים. יודעים להביע את דעותיכם סטייל יאיר לפיד? כתבו לי, אתן לכם במה חשופה ונרחבת יותר מבלוג/פורום. צלמים יתקבלו בברכה.. :) משהו טוב קורה באוויר – זכרו מה אמרתי :) לפרטים נא לפנות אליי באימייל אמיר [email protected]

idobr4

New member
כתבת וידאו על זכויות שוכרי דירות

תראו את הכתבה הזו - לקוחה מהתוכנית של לינוי בר גפן על אתר citip.co.il שנועד להגן על זכויות שוכרי הדירות. פרי יוזמת סטודנטים http://www.youtube.com/watch?v=vZVOXBQZEYM

lia281

New member
£ טיול ועבודה באנגליה – JobUse £

רוצה לבלות, לטייל ולהרוויח כסף גדול והכל ב-4-6 שעות ביום? רוצה להיות חלק מצוות צעיר, באווירה תוססת וכיפית, בחברה וותיקה ואמינה שתתן לך את מלוא הכלים להצלחה אבל לא מוכן לוותר על יחס משפחתי וחם? לחברת JobUse דרושים צעירים דינמיים, שאפתניים ונמרצים, דוברי אנגלית סבירה, לשיווק ציורי שמן בשיטת Door-To-Door באנגליה, אירלנד וסקוטלנד. החברה מממנת: אישורי עבודה, שכר דירה, איסוף משדה התעופה, מכשיר סלולארי, רכב חדש לכל צוות. קיים מענק התמדה בן 7000 ש"ח, החזר מלא לכרטיס הטיסה, תמריצים מגניבים (מחשבים ניידים, IPods ועוד) בונוסים רבים על מכירות ועוד. [email protected] 0523947227 0503397616

רוצה להזהיר מחברת שיעורים פרטיים ETEACHER

היי לכולם גם אני סטודנטית כמוכם... ובשל קושי שלי במקצוע מסוים פניתי אחרי שמצאתי את הטלפון באינטרנט לחברת שיעורים פרטיים איטיצ'ר בתור סטודנטית חדשה, לא הכרתי מורים פרטיים וחשבתי שזוהי הדרך הנכונה והמתאימה לי ביותר למצוא מורה פרטי. אני לא אלאה אתכם בהשתלשלות העינינים, אבל אני אספר לכם שהם פשוט חברה של גנבים, בעלי חוזים דרקוניים שאיכשהו מצליחים לרמות ולהוציא כסף מהסטודנטים. לא איכפתיים, והדבר היחיד שעומד כנגד עיניהם זה כסף. שלחו אותי למורה פרטי מזעזע לאחר שסיפרו לי כמה הוא מצוין. ולא ידעתי שצריך להתקשר ולהגיד שלא מעונינים לאחר מס' שעות מועט ואם לא התקשרתי חויבתי ב300 ש"ח דמי ביטול ועוד כל מיני דמי-שקר-כלשהו נוספים. כמו כן, הם לוקחים את הכרטיס אשראי ומורידים כספים כרצונם. לצערי אני נפלתי והפסדתי סכום כסף מכובד, אבל כל פניותי לא נענו, ואם אני אתחיל לפנות לעורכי דין וכו' זה רק יעלה לי יותר ויגזול את הזמן היקר שאין לי. ולכן הדבר היחיד שאני יכולה זה להזהיר אתכם, סטודנטים כמוני, שלא תפלו בפח הזה ותשמרו היטב על כספכם ואם תרצו מורים פרטיים אך ורק!!!!!! דרך חברים! דרך אנשים שאתם מכירים ולא להיות כבול בחוזים עם כל מיני חברות מפוקפקות! מקווה שאולי ה"נפילה" שלי תוכל לעזור למישהו אחר.... וגם אם הצלתי כסף של מישהו אחר.. מבחינתי היה שווה. מאחלת לכולם הצלחה בבחינות ואם למישהו יש שאלה או משהו להוסיף מוזמן לפנות אלי. תודה רבה על ההקשבה:) דניאלה.

טוויצי

New member
כנס לאייבורי...

כשאני קניתי את שלי לפני חצי שנה בערך, הם היו הכי זולים. SANDISK 16G ב145 שקלים. ת'כלס רציתי את הKINGSTON כי הוא הרבה יותר זול, אבל לא היה במלאי. תתחדש.

למעלה