שונות / לוח >>

פעילות ספריה בחג

בשבוע הקרוב , חול המועד סוכות, הספריה תהיה פתוחה כמפורט: ביום ראשון בין 20:00 - 22:00 וביום חמישי בין 10:00 - 12:00

כמו שפורסם בדף מידע

היום - 19:00 בגן פיטמה - ערב חגיגי כולל הופעה של הרירה הטבעית. ביום שישי מ9:00-15:00 במועדון - הכנת פסיפס (צריך להביא עיפרון, מחק, סמרטוט, רצוי להביא: קערה עמוקה או דלי, מגבת ישנה, קאטר ומברג שטוח. כדאי לבוא עם בגדי עבודה) ספר מתכונים יישובי - לשלוח מתכונים וסיפורים לסלביה שניידר

רצינית10

New member
אם אתם רוצים להצטרף-צרו קשר...

אם אתם מעונינים להצטרף לקהילת כפר-אדומים-צרו קשר עם ועדת קליטה. ההליך:הוג-בית(פגישה ראשונית)פגישה אישית עם ועדת קליטה וכו'. אז,לידיעתכם.שמחים לקבל בישוב...

ראובן95

New member
העברת שולחן

יכול להיות שאני אוכל לעזור (תלוי בגודל השולחן) אני יכול בסוף השבוע (רביעי חמישי). ראובן -0545496797

taliaco

New member
הערה בנושא

אנחנו לא מזמן (כשבועיים-שלושה) עשינו בירור מול אינטרנט רימון במטרה אולי להתחבר אליהם והם נתנו לנו מחיר של 36 ש"ח לחודש בלי להתווכח יותר מידי ובלי ללחוץ. לפי חישוב שלי זה פחות או יותר המחיר שאתם משלמים בתור קבוצה כך שתכל'ס נראה לי שכדאי לכם ללחוץ אותם קצת יותר כי המחיר שקיבלתם הוא כלל לא מחיר מבצע... אני גם יודעת שחמי (אבא של בעלי) לחץ אותם קצת וקיבל מחיר של 33 ש"ח לחודש... שתדעו

למעלה