שונא ת'נהג הישראלי!!!

rotesh8

New member
שונא ת'נהג הישראלי!!!

אם יש משהו שממש יכול להטריף אותי זה נהגים מעצבנים! מה נסגר? אחד מסנוור עם אורות גבוהים וכמעט גרם לי לעוף לשוליים, שני חותך אותי בתוך צומת (!!!), ושלישי עוקף אותי בקו לבן במהירות של 100000 קמ"ש!!!! וכל אלה קרו בפרק זמן של 3 דקות........ כאילו שהמזג אוויר המחורבן הזה לא מספיק....... אני לא אחד שמתעצבן בקלות, אבל ח-ל-א-ס עם זה. רוצים למות? תקפצו מאיזה צוק.......... אהה, לילה טוב

סנטה

New member
בהחלט קשה...

עזוב,אתמול כמעט מישהו נתקע בי ברכב מאחורה...ואני גר באילת,שכל מכונית שנייה היא מונית ונהגי מוניות זה המוות ! הם חותכים,עוקפים,צופרים,מזדרזים... כל פעם שמישהו צופר אני נותן צפירה של דקה בערך עד שהוא שותק,או לחילופין ממש מתעצבן. רק שבמדינה שלנו זה סיכון כי הנהג יכול לצאת ולדקור אותך כמו שקרה בעבר...פשוט סיוט

Cobe Anan

New member
הכי כיף לנהוג באילת..

לדפוק 100 קמ``ש בתוך העיר, לעקוף מונית מימין, לחתוך אותה שניה לפני הכיכר, ואז לנסוע ל-א-ט ל-א-ט...

EdisonGirl

New member
הכל יחסי, מאמי..

תפסיק לנסוע על 30 קמ"ש דאמיט!!! (לא אישי, אני פשוט מאוד מבינה ת'צד שאתה מתעצבן עליו..
)

rotesh8

New member
מבינה?

מה יש להבין? אני מקווה שלא התכוונת ברצינות............

EdisonGirl

New member
דווקא כן ../images/Emo13.gif

אני אישית מקפידה שלא לעבור על החוק בכביש, בטח שלא בצורה שמסכנת רכבים אחרים ושאר עוברי דרך, אבל נהגים איטיים זו מכה
וכשאני אומרת "מסכנת", אגב, זה לא כולל גרימת התקף לב..
יעידו על כך המזוכיסטים שמעיזים לנסוע איתי..
אגב, לא הכחשת ת'משפט המודגש שלי מהתגובה הקודמת. זה אומר שקלעתי?

rotesh8

New member
לא מסכים

ולא קלעת. אני לא נוסע על 30 קמ"ש, אבל גם לא על 130. מה לעשות, זה אני. ואני לא מרגיש צורך להראות כמה אני גבר על הכביש ולנסוע במהירויות מטורפות. הרבה יותר קשה לא להתפתות לנסוע מהר כשכולם מסביב כן. וחוץ מהמקרים שציינתי למעלה שברור (לפחות לי...) שהם מסכנים ודביליים אני מכניס לקטגוריה הזאת גם את אלה שנוסעים לאט בנתיב השמאלי וגם מטריפים אותי וגם את אלה שעוקפים מימין. כמו שאמרו חכמים כבר לפני: "בכביש אל תהיה צודק, תהיה חכם". נשמע לי הגיוני. את הרגרסיות שלי אני פורק במקומות אחרים.

ChilD SouL

New member
וואי האלה שנוהגים לאט בנתיב השמאלי.

פשוט להרוג
מכה, פשוט מכה.

Yellow Fever

New member
סליחה על התערבות

אבל מה שהיא מנסה להגיד זה שנהגות, סליחה, נהגים שנוסעים לאט צריכים לתת לנהגים אחרים לעקוף (אם זה אפשרי) יש כאלה שנוסעים בנתיב השמאלי או לחילופין, ממש במרכז הכביש ברגע שרוצים לעקוף אתם והם פתאום שמים גז. ובתור אחת שנוהגת 25 דק' כל בוקר בכביש עם נתיב אחד (עין כרם, אם מישהו מכיר) שיש בו רק סיבובים והזדמנויות נדירות לעקוף - זה מעצבן !!!

rotesh8

New member
תתערבי חופשי

אין לי מושג מאיפה היא הביאה את זה שאני נוהג לאט או שאני מצדד בנהגים איטיים. גם אני שונא כשמישהו נתקע בכביש על 60 קמ"ש ואי אפשר לעקוף אותו (ואני מכיר טוב מאוד את הכביש שדיברת עליו...) ועם זה אני מסכים ב-100%. אני פשוט לא מסכים עם זה ש"אפשר להבין את הצד השני", וב"צד שני" אני מתכוון למי שעושה עבירות כמו חציית קו לבן, סינוור וחיתוך באמצע צומת. כתבתי את כל זה למעלה.

Yellow Fever

New member
עם זה אין להתכווח

הכי חשוב זה להתסכל קודם כל על איך שאתה נוהג ...

EdisonGirl

New member
חחח כולם מסביב כן? ../images/Emo12.gif

הלוואי וזה היה אפילו קרוב לזה. לא הבנתי למה אתה קורא לזה "להראות כמה אני גבר".. אם אתה נוסע על 100 קמ"ש ועוקפים אותך בפס לבן- זו באמת בעיה שלהם, ואפילו אין סיבה לכעוס על זה. לא לך ולא להם. אלא שהמצב בד"כ אינו כזה. אני נתקלת הרבה בנהגים שנוסעים מתחת למהירות המותרת בלפחות 20 קמ"ש כשזה מיותר לחלוטין! וזה מסכן בדיוק (ולדעתי אף יותר) מנסיעה מעל המהירות המותרת. מסכימה איתך מאוד לגבי רכבים בנתיב השמאלי. זו בהחלט אחת המכות היותר קשות בכבישים.. :) אבל אם כבר הגעת גם לזה, אני חושבת שאת המדליה הייתי נותנת לרכבים בכבישים העירוניים. אני מבינה ולוקחת בחשבון מצבים שבהם אינך מכיר את העיר ולכן נאלץ לנסוע לאט יותר (לקראת צמתים ופניות), מצבים בהם אתה מחפש חניה ונאלץ להאט, וכד'.. אבל לא מקבלת בכלל שנהגים יחלמו כשהאור ברמזור מתחלף לירוק או שישייטו להם בסבבה בין נתיבים (או על הקו המפריד) תוך התעלמות מוחלטת מהתנועה או שיחליטו שהמהירות המותרת בעיר היא בין 30 ל- 40 קמ"ש, כשאין שום רכב לפניהם ואין שום סיבה נראית לעין שהם יסעו כ"כ לאט. אז כן, מהירות מופרזת היא אולי מצב מסוכן, אבל ה"שאנטי" הלא-ברור של נהגים בכבישים העירוניים, שגובל בעבירה הפוכה על החוק (בעצם, זה כבר שם. נהגים שלא מרגישים צורך לאותת, לדוגמא...), הוא לדעתי הדבר הכי מעצבן בכבישים.

d e m o sthenes

New member
הכל מתחיל ונגמר בחינוך. בבית, בית

ספר בתיכון. כמו שאנחנו מתנהגים ביום יום (כמו ברבארים) ככה גם על הכביש, אומנם אני יהודי גאה והכל אבל אני בהחלט מבין למה שונאים אותנו.

שאפולי

New member
../images/Emo9.gif

אני?? אתה מנסה להתחמק מההברזה שלך אתמול רותם? לא שוכחת!! שאפ

rotesh8

New member
הברזה../images/Emo35.gif אני../images/Emo35.gif

אני בחיים לא מבריז. יאללה, תחליפי את ה
שלך ב
או
. יותר נחמד הפסדתי משהו?

שאפולי

New member
אם הפסדת משו?..

מממממ...... תשאל את דייויד הוא בא במקומך:) נראה לי שכן.. יאללא בגלל שאתה כזה חמוד

למעלה