שונא הבנים

sk8 stiil gr8

New member
שונא הבנים

הום אני בא לש מדרגות במעירות בום ניתקע באבן אפתי את כל השש כוס אמק כואהב לי כל החזה למישהו זה קרה פעם

P Rod

New member
קן אכי זה זעיןןןןן סונה הבנים אכי

אוול החי זין זה לו לדהת לחטוב

mr devil1

New member
אני ממליץ לך בחום XD

אם אתה קופץ מדרגות / גאפים או בכלל בנסיעה אתה צריך להיות ער לדברים האלה ולפני שאתה לוקח את המהירות לסרוק המקום ולבדוק שאין אבנים \ העלים העלה אם הצ'ופצ'יק שנופלים מהעצים מהגשם XD אני כל הזמן נופל מהם .

Nollie69Flip

New member
חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אז גם אצלכם יש את העלים המזדיינים האלה..
כל פעם בסתיו כשאני נוסע באיזור של הבריכה פה אני מקבל כל כמה מטרים וויל בייט מזדיין בגלל העלים האלה..

P Rod

New member
לא קוראים לזה וויל בייט

וויל בייט זה כשהגלגל נוגע בקרש.. תראה מעל הגלגלים יש לך סימנים של שיפשופים

Nollie69Flip

New member
כן, אני יודע...

אבל אני לא זוכר איך קוראים למה שקורה כשאתה נתקע באבן או משהו, אז אמרתי וויל בייט...

lololoh

New member
לו זא לו קראה לי אפאם!!!!!!!!!!!!!!

עני בכיים לו ניטקעטי בעבן!!!!!!!!!!!!!!

Nollie69Flip

New member
תשמע...

לפני שאתה קופץ משהו כמו מדרגות או איזה גאפ כזה של כמה מטרים אתה צריך לבדוק את הרצפה בסביבה שאין איזה מרצפת כזאת בולטת, או אבן, או איזשהו "מכשול" כזה שיעיף אותך בדרך לקפיצה שלך, ככה תימנע מהנפילות האלה בתכלס... ותרגיש טוב...

Nollie69Flip

New member
אה, ועוד משהו...

כשאתה בודק את הרצפה, אל תבדוק רק למעלה, תבדוק גם למטה וזה, כי בנחיתה פתאום אתה יכול לנחות על אבן שזה עוד יותר גרוע מלעוף מלמעלה, אז תבדוק גם את האיזור של הקפיצה וגם הנחיתה... ס'עמק חפרתי
ביי

lololoh

New member
תאמת בנחיתה הרבה פעמים

נתקעתי באבנים וזה הרבה פחות כואב אבל זה דופק לך תטריק...אתה הבאת איזה תרגיל נחתת מושלם ואז אבן...

Nollie69Flip

New member
אני פעם אחת נחתתי על אבן עם הגלגל..

והבאתי הפכה ונפלתי על האיזור של המפרקת, אז אם אתה נוחת בדיוק על האבן זה יכול להיות מסוכן יותר..

P Rod

New member
חחחחחחח מה??

יא דפוק אם אתה נוחת על אבן אין שום מצב שבעולם שזה יעצור אותך אתה מאכיל את עצמך בסרטים

Nollie69Flip

New member
אני רציני אחי...

נחתתי על האבן ושמתי הפכה זו הפעם היחידה שכזה דבר קרה לי, אבל לך תדע, לפעמים יש מקרים שזה יכול לקרות, אז אל תחשוב שבגלל שכל פעם אתה נוחת על אבן ולא קורה כלום, אומר שיום אחד אם זה יקרה לך אתה לא תיפול או משהו... אבל העיקר שכולנו נימנע מכל הפציעות האלה, הכי חשוב... שבת שלום

lololoh

New member
נוחת בדיוק על האבן? חחחח אני מדבר ע

ל אחרי הנחיתה...אם תנחת בדיוק על אבל לא יקרה כלום אלא אם זה סלע או בלוק ^_^

למעלה