שונא את עצמי

idonknow

New member
את רוצה לשנות לאביב גפן את השיר?

אצופה!

לא לשנות את השיר אלא

לשנות את ההשראה... לקחת את זה ולשנות לעצמנו כהשראה לחיים האמיתיים חלילה לי לשנות למלך את השיר

uri80

New member
היי, גברת.

את לא צריכה לזייף מצב רוח טוב, ציפורים מצייצות או שום דבר אחר. כשרע, אנחנו כאן. כשטוב, אנחנו גם כאן. תזכרי שיש כאן הרבה מאד אנשים שאכפת להם ממך מאד. ששמים לב וזוכרים. תראי איזה סימן מדי פעם כשאת כאן. מבטיח לך שיש קוראים. (וזה פחות "נקע רגלו", יותר "חטף אלצהיימר זמני" אבל גם זה יעבור. תמיד עובר. אכן מטפלים.)

idonknow

New member
אוי, זה לא אנושי, עוצמת החמידות שלך

תודה לך! ממש תודה! :) (מייחלת לפורום רפואה שלמה..)

the dudu

New member
השאלה אם יש לך אתגר

אם יש לך למה לשאוף. בדרך כלל אנשים נכנסים לדיכאון כבד כשאין להם, אולי אתה אחר. אבל אני מציע שתיקח לך איזה חופשה קטנה שאתה ממשיך לעשות את הדברים הלא מועילים שלך ואחריה אתה מתחיל להתמסד ולנסות להגשים מטרות- לפחות תנסה את ההרגשה אולי אז תרגיש הרבה יותר טוב. ואל תקשיב לאנשים כמו שרה שאומרים לך שזה בסדר לעמוד במקום ולא לעשות כלום, כי מילים כאלה מחלישות. תמיד זה טוב לשנות לתקופה מסוימת - למשל אני לא עשיתי כלום כבר איזה חודשיים אבל נמאס ואני מתחיל לעבוד שיהיה לך בהצלחה - נ.ב: גם אני לא ערכתי את התגובה הזאת

סאב, הגיע הזמן שתתחיל

לערוך את התגובות שלך. ואני מדברת באופן גורף. אתה גורם יותר נזק מתועלת. אז תשתדל, לערוך חמש פעמים כל דבר שאתה אומר. מסתבר שהרושם הראשוני של אנשים לא מטעה...

דודו, אני לא רוצה להיות

חריפה מדי, כדי לא להימחק פה, ואני לא יודעת איך אתה מקשר כל מילה שלי לסאב, אבל בשיא הרצינות, הגיע הזמן שתברור את המילים שלך ואת המעשים שלך. מהרגע הראשון הבנתי את הראש. חלאס.

זה לא לפורום

ולא בכלל. אם אתה לא יודע לבד שאתה עושה טעויות שבנס לא עושות נזק בלתי הפיך אז זבש"ך סיימנו את הדיון כל טוב

the dudu

New member
בא אני אסכם את ההיכרות שלנו

הייתי בדירה שלך אמרתי דברים שהרגיזו אותך עשיתי דברים שלילכו לך את הרצפה. יצא שגם עצבנתי אותך בפורום כשניסיתי לסקור את השיר הנחמד ששלחת. וזה כל מה שעשיתי שלא לפורום??? תחשיבי מה שנסראלהה עושה, מה שאחמדניג'אד עושה ועוד המון המון מחבלים רעים שקמים עלינו לכלותנו, ואיתי את רוצה לסגור חשבון???????????

אמממ... לא קשור לכלום

מה הקשר למה שקורה בחוץ? מה אנחנו לא בניאדם רק מה שנסראללה עושה? בוא נסגור כאן את הנושא זה לא מספיק חשוב. פשוט תתבגר...

למעלה