את לא צריכה לזייף מצב רוח טוב, ציפורים מצייצות או שום דבר אחר. כשרע, אנחנו כאן. כשטוב, אנחנו גם כאן. תזכרי שיש כאן הרבה מאד אנשים שאכפת להם ממך מאד. ששמים לב וזוכרים. תראי איזה סימן מדי פעם כשאת כאן. מבטיח לך שיש קוראים. (וזה פחות "נקע רגלו", יותר "חטף אלצהיימר זמני" אבל גם זה יעבור. תמיד עובר. אכן מטפלים.)
אם יש לך למה לשאוף. בדרך כלל אנשים נכנסים לדיכאון כבד כשאין להם, אולי אתה אחר. אבל אני מציע שתיקח לך איזה חופשה קטנה שאתה ממשיך לעשות את הדברים הלא מועילים שלך ואחריה אתה מתחיל להתמסד ולנסות להגשים מטרות- לפחות תנסה את ההרגשה אולי אז תרגיש הרבה יותר טוב. ואל תקשיב לאנשים כמו שרה שאומרים לך שזה בסדר לעמוד במקום ולא לעשות כלום, כי מילים כאלה מחלישות. תמיד זה טוב לשנות לתקופה מסוימת - למשל אני לא עשיתי כלום כבר איזה חודשיים אבל נמאס ואני מתחיל לעבוד שיהיה לך בהצלחה - נ.ב: גם אני לא ערכתי את התגובה הזאת
לערוך את התגובות שלך. ואני מדברת באופן גורף. אתה גורם יותר נזק מתועלת. אז תשתדל, לערוך חמש פעמים כל דבר שאתה אומר. מסתבר שהרושם הראשוני של אנשים לא מטעה...
חריפה מדי, כדי לא להימחק פה, ואני לא יודעת איך אתה מקשר כל מילה שלי לסאב, אבל בשיא הרצינות, הגיע הזמן שתברור את המילים שלך ואת המעשים שלך. מהרגע הראשון הבנתי את הראש. חלאס.
הייתי בדירה שלך אמרתי דברים שהרגיזו אותך עשיתי דברים שלילכו לך את הרצפה. יצא שגם עצבנתי אותך בפורום כשניסיתי לסקור את השיר הנחמד ששלחת. וזה כל מה שעשיתי שלא לפורום??? תחשיבי מה שנסראלהה עושה, מה שאחמדניג'אד עושה ועוד המון המון מחבלים רעים שקמים עלינו לכלותנו, ואיתי את רוצה לסגור חשבון???????????