שונא את עצמי

../images/Emo201.gifמהמר יקר! אני מצטער לשמוע שזה המצב שלך

האם אתה מטופל בדרך כלשהי? תרופות או טיפול דינמי / קוגנטיבי / קוגנטיבי התנהגותי? אני מאוד מקווה שהמצב ישתפר בעתיד. אני לא חושב שאתה אדם רע בכלל, אולי אתה סובל כרגע וההפרעה היא שמרבה במחשבות כאלה של קנאה או שמחה לאיד...אם זה בא ממקור אחר אז צריך לחקור בטיפול למה עולים לך דווקא הרגשות והתחושות האלה כלפי אנשים אחרים. אולי זה קשור למשהו שקרה בעבר שלך, אולי זה משהו בהווה דווקא שקשה לך להתמודד איתו בחיים שלך ולכן אתה מתוסכל...אני יכול רק לנחש כי אני ממש לא מטפל מקצועי ואינני פסיכולוג. אז אני ממליץ לך בחום לנסות לפתור את כל השאלות האלה של למה אתה מרגיש ככה ומאיפה זה בא עם מטפל מוסמך, ואני מקווה שיהיה לך רק טוב בכל מקרה אתה תמיד מוזמן לספר ולהתייעץ בכל מה שאתה חווה וקורה לך. אנחנו כאן כדי להקשיב. סופ"ש נהדר, קובי

אמא11

New member
לחיים

אם אתה רוצה להציע למהמר לפנות לטיפול, שזו אכן עצה טובה ומראה על אכפתיות, יש דרכים אחרות לכתוב זאת. אנשים בפורום שלנו מוזמנים לשפוך את הלב בכל פעם שקשה להם, גם אם אינם בטיפול והתלונות חוזרות על עצמן. קח בחשבון שגם המחשבות והטקסים חוזרים על עצמם. אני מצפה ממך להבין את רוח הפורום ולהתנסח בהתאם. תמי

מהמר5

New member
שונא את עצמי

פשוט אני לא מסוגל להסתכל על עצמי אני אדם רע שתמיד שמח שאנשים אחרים נכשלים ורוצה שלא יהיה להם טוב אפילו אירועים ודברים משמחים של אנשים קרובים גורמים לי לקנא ואני לא מבין מדוע האם זה חלק מהמחלה ועוד משהו שגילתי על י שנגיד חשבתי מחשבה לא טובה אני חיב נגיד נכנסתי לחדר וחשבתי מחשבה רעה אני חיב לצאת ולהיכנס שוב וככה זה יכול להימשך 9 או יותר פעמים ונגיד אני נוסע לאשקלון אני חיב לחשוב מחשבה טובה שאני כנס לעיר וככה גם לבית של חבר ולכל מקום אני מתוסכל מאוד ונמאס לי מהכל פשוטטטטטטטטטטט

אמא11

New member
מהמר יקר

גם אני מקנאה לפעמים בעוצמה רבה באנשים אחרים, ואני שונאת את עצמי במצב של קנאה. יחד עם זאת איני חושבת שאני אדם רע בגלל זה. נראה לי שלקנא זו תכונה אנושית וכאשר אני חושבת על כך לעומק, הקנאה מזיקה רק לי ומעכירה את היום שלי ולא את היום של מי שאני מקנאה בהם, כך שאם אני רעה, אני רעה בעצם לעצמי. האם אתה נמצא בטיפול כלשהו? תמי

למעלה