שונא את השיטה החדשה!!!!

• פותח הנושא ל1
  • פורסם בתאריך

ל1

New member
קריאת הודעות

אני לא מצליח לקרוא הודעות ותגובות להודעות בפורומים מסוימים בלבד- סדירים, סיינפלד- אלה פורומים שהרקע הסגול שולט בהם. יש למישהו מושג למה?

שונא את השיטה החדשה!!!!

לא יודע מה עוללתם, אבל עכשיו הצפיה בפורומים הפכה לסיוט!!! אני בקושי מצליח לקרוא הודעות, הביטו בתמונה ותראו מה אני רואה כאשר אני מנסה לראות הודעות בפורום "דיווקס וכתוביות". השיטה הקודמת הייתה מצויינת ואידיאלית, אז למה להרוס? אבא שלי אומר דבר שנכון באלקטרוניקה ונכון גם במקרה הספציפי הזה: "אם משהו עובד - לא נוגעים בו ולא משחקים בו כי אפשר רק להרוס" הביטו בתמונה!

amirh

New member
אי יכולת לפתוח הודעות

לתמיכה שלום! אני משתמש פורום צילום ומאז שעלתה מסגרת שחורה עם פרסום נוצרו לי בעיות הפונטים הפכו לגדולים אני לא מצליח לפתוח הודעות ושרשורים מופים לי במקום זה מספרים שונים או לא נפתח בכלל אני משתמש במער´ xp עד שעלתה המסגרת המפגרת הכל היה תקין אשמח לעזרה מצדכם לטיפול בבעיה או לחילופין הסירות את המסגרת תודה עמיר.

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

1. להקטנת הפונט לחץ: תצוגה>>גודלטקסט>>בחר בגודל הטקסט הרצוי. 2. צורת התצוגה במצב של הסתרת תגובות שונתה כך שיהיה ניתן להציג גם תגובות להודעה ללא השרשורים. אם ברצונך להציג את כל השרשור, לחץ על הספרה שמשמאל להודעה.

amirh

New member
תודה

אבל זה לא פותר את הבעיה הבעיה היא כאשר מופיעה המסגרת עם הפרסומות אי אפשר לפתוח הודעות או לצפות בשרשור אם המסגרת איננה כמו פב הפורום תמיכה הכל עובד מצויין ז"א שהבעיה היא המסגרת פרסום והבעיה היא של הרבה משתמשים אנא תנו פתרון לעניין תודה

philipk

New member
פגעסוס

ראשית אני מצתרף לתלונתו של אמיר (אמיר מקווה שאין לך בעיה עם זה) גם אני בפורום צילום בתפוז, ומשתמש במערכות הפעלה winXP win2000. בשניהם אני סובל מאותה הבעיה, נכון שיש ממשק חדש. אך אני רואה אותו אך ורק בעמוד הפתיחה של הפורום. ובו ואך ורק בו אני יכול לצפות בהודעות ותגובות. עם נסיון של כניסה לפורום אני מקבל את הממשק הישן (מה שלא קורה כאשר אני נכנס לפורום אחר לדוגמא זה). אין אפשרו לפתוח את ההודעות בממשק הישן.

בעיה רצינית, אני חושב שהיא רק

בפורומים עם הרקע הסגול, כפי שפרסם מישהו בהודעה מקודם. מישהו יודע מה עושים? נ.ב. כאשר אני קורא הודעה, אני לא מצליח לסגור את התגובות לאותה הודעה, מישהו יודע מה עושים?

פגעסוס

Well-known member
אכן יש בעיה...

בפורומים עם חסות.אני מעביר את זה למתכנתים.

פגעסוס

Well-known member
בינתיים...

נסו לעבור לצורת "פריסת תגובות" עד לפתרון הבעיה.

amirh

New member
תמיכה מה יהיה ???.

יהיה פתרון או שנצטרך לנדוד למקומות אחרים?

דRדכוסי

New member
צריך קצת פרטים../images/Emo26.gif

מספר שאלות: 1)קורה רק בתפוז? 2)מתי הפעם הראשונה שזה קרה? 3)היו שינויים במחשב לפני שהבעיה התחילה (התקנת תוכנה מסויימת לדוגמה)? 4)מהי מערכת ההפעלה שלך? 5)מהו מהי גירסת האקספלורר שלך?

a_duck

New member
ועוד משהו

בפורום הזה זה לא קורה לי... אבל בחלק מהפורומים האחרים (נראה לי אלה עם הפרסומת) זה עדיין בשיטה הישנה שיש שורה "תגובות" ורק שם זה קורה...

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

אכן יש בעיה בפורומים עם חסות. הדבר הועבר למתכנתים ע"י פגעסוס. בנוסף, הפתרון בינתיים הוא לעבור לצורת "פריסת תגובות" עד לפתרון הבעיה.

חחיקו

New member
שלום - צריך עזרה בבקשה

היי. החל מאתמול הופיעה אצלי בעייה בכל פעם שאני מנסה להיכנס לפורומים שונים. הבעייה היא שאינני מצליח לפתוח את ההודעות השונות או שמצליח לי ואז אני מקבל מסך כמו זה שמצורף בתמונה. כמו כן - המחשב כותב לי כי יש שגיאה או במילותיו :" RUNTIME ERROR" ושואל אותי האם אני רוצה DEBUG - מה שגורם לי לחשוב שיש לי באג מה שמביא אותי למסקנה כי יש וירוס מה שיביא בסופו של דבר לאובדני...
השגיאה - ע"פ המחשב - היא SYNTAX EROOR מה שזה לא יהיה ואינני יודע מה לעשות ? עליי לציין שמעולם לא קרה לי כדבר הזה. לפני יומיים ושלושה עבדתי עם הפורום בצורה נוחה ורגילה. שאלתי היא - האם משהו נדפק בתפוז ? האם משהו נדפק במחשב אצלי ? מה אפשר לעשות... ? תודה מראש לכל העוזרים והמשיבים. שבת שלום שחר

גם אצלי זה ככה, להלן פיתרון זמני

במסך הראשי של כל קהילה מופיעות הודעות אחרונות בפורום, בצפייה בהודעות ממסך זה הבעיה אינה קיימת. או פריסת תגובות. עד שיתקנו

פגעסוס

Well-known member
כפי שרשמתי בשרשור זה...

1. אכן כרגע יש בעיה במצב הסתרת תגובות בפורומים עם חסות. 2. עד שהנושא יפתר, הפתרון הזמני הוא לעבור למצב של פריסת תגובות.

למעלה