שונא את הטסטרים!!!!!!

k1235

New member
שונא את הטסטרים!!!!!!

שונא אותם.. היה לי היום טסט 1 ועל סתם שטויות הוא לוחץ על ברקס לא חס וחלילה אי ציות לתמרור עצור או לזכות קדימה דברים שהוא לא היה צריך לדפוק ברקס יש להם רגל קלה על הברקס וזה מה שמרגיז!! הוא רואה טסט ראשון אז לא אכפת לו לדפוק 100 ברקסים בשנייה בלי שום קשר טסטר מפגר אני נוסע בתוך שכונה עם מכוניות בשני הצדדים נסעתי על 20!!! הוא אומר לי אתה נוסע מהר אמרתי לו על כמה אני יסע 0? הוא אמר לא על 12!! זקן חולני שלא רוצה לשמוע רעש מנוע .. הם במלחמה עם התלמיד מי ישיג את הברקס יותר מהר וזה מה שמרגיז בארץ הזאת!!!!!

Wing Chan

New member
חבל על הפיוזים אחי...

עזוב, טסטרים לא דופקים ברקסים כי ככה בא להם... בטח עשית טעות כשחשבת שלא עשית טעות. חפיף, רק טסט ראשון

8-AN

New member
הטסטר צודק תפסיק לבכות.

עכשיו חזרתי מנסיעה עירונית(שנתתי לאיזה אחד שהיה בטסט להשתלב בתנועה אחרי שאפחד שהיה לפני לא נתן לו כפרעליי) הקיצר באתי לאסוף חבר שלי ממקום דומה רחוב חד סטרי עם מכוניות חונות בשני הצדדים נסעתי קצת פחות מ20, ומלבד מבט על הכביש עצמו הייתי עם העיניים בין כל מכונית חונה בשני הצדדים לראות שאף אחד לא רוצה להיכנס לכביש. במזל הספקתי לבלום בזכות עירנות ומהירות של מתחת ל20 ולא לפגוע בילדה קטנה(בת 7 אולי..) שרצה לרוחב הכביש וצעקה אמא חכי לי או משו כזה... הייתי כותב את זה בלי קשר אליך עכשיו בשביל זה נכנסתי לפורום...כדי לספר על כמה חשוב ליסוע לאט ברחובות כאלו והנה, נמנע אסון, זה מתאים בדיוק למקרה שלך... אז עכשיו תפסיק לבכות כבר עם הרגל הקלה של הטסטר על הברקס כי 90% מהברקסים שתקבל מהטסטרים יהיו מוצדקים. ולרוב אם הם לא מוצדקים הטסטר לא יכשיל אך ורק בגלל זה.

201002

New member
צודק!!! חוצמזה,שברחובות כאלה

צריך לנסוע על 10 קמ"ש בלחץ!! ובקטעים ממש צפופים צריך רק לגלוש,בלי גז! נראה לי שהברקס היה מוצדק כאן...

recoil

New member
לפי דעתי

צריך בכלל ליסוע רוורס...... לא לא בעצם עדיף לא להכנס בכלל למקומות כאלה.. רגע, למה להוציא בכלל רשיון נהיגה?? אין גבול לקיצוניות הא??? ליסוע לאט וזהו מזה הבלבולים האלה על גלישה?

recoil

New member
מה אתה מבלבל בשכל

נסיעה על 20 כשיש לך 2 מכוניות חונות בכל צד זה מהר מדי, אם מישהו פותח את הדלת אתה לא מספיק לעצור. חלאס להתבכיין יאלה, אני עברתי בטסט ראשון והוא לא הסתכל לכיוון הברקס בכלל, כשתלמד לנהוג תעבור. סיונארה. (תפסיק לבכות וקח אקמול לכאבי גרון)

ארז דלל

New member
רואים שאתה מכביסט מושבע..

לפי השחצנות המתנשאת שלך. "אני עברתי בטסט ראשון והוא לא הסתכל לכיוון הברקס בכלל, כשתלמד לנהוג תעבור." יש דברים שמשגעים אותי, בא בן אדם עצבני (ותאמין לי גם לי היה ככה) פורק את התסכול שלו ואתה עוקץ ומתנשא ככה. אחרי יום-יומיים יירד לו מזה, אני בטוח.. הוא יבין שהוא טעה אולי הוא נוהג יותר טוב ממך בכלל? זה שלך היה מזל גדול ועברת טסט ראשון לא נותן לך את הזכות לדבר ככה.

MrJacKasS

New member
מה הקשר ??????????!!!!!

k1235 אמר שכל מי שעושה טסט ראשון לטסטרים יש רגל קלה על הברקס ו recoil הוכיח שהטענה שלו שגויה, כי הוא בעצמו עבר טסט ראשון ולא נגעו לו בברקס (וגם אני, אגב) .. הוא לא בא להשתחצן בכלל

C T S

New member
גם אני ראשון :) ומי שפתח תשרשור

תאמין לי שזה לא נכון זה דיי מזל אבל גם נהיגה טובה, זה הכול תלוי על איזה יום אתה נופל.. אם באים רגועים ועם אנרגיות חיוביות והטסטר נחמד גם עוברים( לא ששלי היה נחמד.. חיפש מסטיקים בתא הכפפות כל הטסט :p) קיצר זה לא נורא.. אתה תראה שאתה תעבור אתה תשכח מזה.. שטויות.. שאלה יהיו הצרות שלנו

B B A

New member
מוצדק לגמרי, גם לי יש דוגמא

בשיעור נהיגה אחד שהיה לי בערב, כשכבר היה חושך, נכנסתי לבדיוק אותה סיטואציה: כביש חד סטרי ומכוניות שחונות בשני הצדדים. נסעתי על 15 בקושי, כשאני כל הזמן בוחן את המכוניות שבצידי הדרך ופתאום משום מקום נכנס מולי ילד על אופניים. פשוט כאילו חיכה שאני אעבור לידו כדי לקפוץ לכביש. מה שמנע תאונה (חוץ מהברקס שאני והמורה נתנו ביחד) היה ששמרתי על מהירות של פחות מ-20. דברים כאלה הם קריטיים. אז בלי יותר מדי להתבכיין פשוט תמשיך הלאה לטסט הבא. אגב, אתה יודע שרק 10% מתלמידי הנהיגה עוברים בטסט ראשון?

B B A

New member
נתון שזכור לי שקראתי איפשהו וגם

נתון סטטיסטי שקובע שאם עברת טסט ראשון אז הסבירות שתהיה מעורב בתאונת דרכים בתקופת ה"נהג חדש" היא 80 אחוזים.

NewUser4

New member
בקשר לסטטיסטיקות.

לא נכונות, לא זו ולא זו. לא יודע מה המקור שממנו לקחת את זה, אך כנראה הוא המציא סטטיסטיקות לשם עניין מסויים.

רן88

New member
אני לא עברתי בטסט הראשון אבל עדיין

לא קיבלתי ברקס. גם הרבה אחרים שנכשלו ראשון לא קיבלו ברקס. עשית טעות ואין הרבה מה לעשות, חוץ מלהעביר את זה הלאה ולקוות שתצליח בטסט הבא.

lilach16

New member
גם לי היה היום טסט ראשון.

עשיתי בפ"ת.ב11 בבוקר. עוד מישהו עשה? לא נראה לי שאני עוברת, למרות שמגיע לי. היה קטע שנסעתי ישר, הייתי בנתיב הימני ואז פתאום משאית באה מהנתיב השמאלי ופנתה לפני ימינה. היא כאילו שכחה לפנות לפני או לא שמה לב לפניה והיא פתאום חתכה לימין. ראיתי אותה וישר לחצתי ברקס אבל גם הטסטר לחץ איתי וגם נגע טיפה בהגה. ישר אמרתי למורה שלי שבטוח נכשלתי ואני לא מצפה לעבור אבל הוא אמר לי שזאת לא אשמתי ובגלל זה יש לי סיכוי לעבור. הוא אמר שטסטר אחר היה מעביר אותי למרות זה אבל הטסטר שהיה לי, ידוע בתור טסטר מגעיל ושקשה לעבור אצלו.. חוץ מזה הטסטר לא ביקש חניה, לא ממני ולא ממי שהיה אחרי, אבל המורה שלי אמר שזה לא קשור וזה לא אומר שנכשלתי. מה דעתכם?

למעלה