שונאת!

The Real FiFi

New member
שונאת!

כן אני יודעת שזה נורא שמח ונורא חברותי אבל כוס אמק! אני שונאת טומטומטיקה! אני שונאת את המורה שלי לטומטומטיקה!! אני שונאת את ההסעות אני שונאת את האחראית של ההסעות אני שונאת את הבצפר שלי אני שונאת את חלק מהחברים שלי אני שונאת את אנשים צבועים אני שונאת לפגוע באנשים אני שונאת פריחות אני שונאת ערסים אני שונאת את העולם! מקום חרא לחיות בו כל חמש דקות דופקים אותך אין אף אחד בעולם המזורגג הזה שאני אי פעם אוכל לסמוך עליו! וזה למה?!! גם אני לא יודעת!!! יופי התלוננתי הוצאתי הכל! סליחה שזה עליכם תודה ולהתראות!

The Real FiFi

New member
אולי אני קוטרית

אבל אולי אם היית במצב שלי גם את היית קוטרית.. ואני דיי בטוחה בזה..

YaLdoNet 4 EveR

New member
זה לא קטלוג ../images/Emo176.gif

וזה לא המקום, כונפה.
שחר - יהיה טוב.

The Real FiFi

New member
תודה...אבל

אני לא בטוחה כבר... גם אינ חשבתי ככה אבל הכל נהיה קקה עוד יותר... ובאמת אני לא מקטלגת זה כמו שתגידי שנשים שמזדיינות בשביל כסף הן לא זונות...

CAROUSEL

New member
אל תבכי...

אז מה? רק עכשיו גילית שהעולם חרא? זה לא מעניין אותנו ממש מתי גילית...אבל אם כבר שיתפת אז תגידי למה! מה קרה?

The Real FiFi

New member
.....

מה שבעצם כתבתי זה מה שקרה... העולם חרא את זה עני יודעת ממזמן זה ממש לא חדש... אבל כל יום אני מגלה עוד פרט ועוד פרט ועוד פרט.. ככה שממש ממש לא בא לי כרגע לדבר על הנושא יצאתי מהדיכי לבנתיים.. אבל הוא עוד יחזור..

Heavy Thought

New member
ערסים, פריקים, פרחות וכו'

זה קיטלוג. ושחר (נראה לי, לא מכירה אותך), אל תהיי כ"כ בטוחה. לא בשביל תחרות - סתם בגלל שאין לך מושג בגרוש מה עברתי ומה לא. תרגישי טוב.

The Real FiFi

New member
אממ...

קיטלוג...אולי כן ואולי לא..לי עדיין לא ניראה... אולי.. נכון באמת אין לי מושג מה את עברת ..... אבל אם לאנשים היו עושים את מה שלי עשו אני חושבת שגם אנשים אחרים היו מרגישים כמוני... תודה :)

YaLdoNet 4 EveR

New member
With all due respect, מור ../images/Emo176.gif

מה שעבר עלייך או מה שלא, זה לא אומר שומדבר לגבי מה ששחר עוברת.. כל בנאדם לעצמו, רייט?

אני משתתפת איתך..

אני שונאת טומטומטיקה. אני שונאת את המורה לטומטומטיקה. אני שונאת את ההסעות אני שונאת את האחראית של ההסעות אני לאשונאת את רבין אני שונאת חלק מהחברים שלי אני שונאת אנשים צבועים אני שונאת לפגוע באנשים אני שונאת פרחות אני שונאת ערסים אני לא שונאת את העולם אבל את צודקת בקטע שבעולם שלנו.. אי אפשר לסמוך על איש! באסה

ofrikit

New member
פוו...(פסיכולוגית שכמותי) חח

מילה אחת שמסבירה את הרוב... ----> גיל ההתבגרות <----- לא נורא למזלנו הרבה זה עובר בסופו של דבר תנצלו כול רגע, גם לי קורה שאני שונאת לפעמים את כולם בגלל משהו שקרה לי קורה לכול אחד \:

למעלה