שונאת!

ofrikit

New member
אוקי אז מה שיש לי להגיד זה..

שאני לא ממש יודעת מזה דיכאון קליני.. וכן בטח אתם שם יושבים בבית וצוחקים לעצמכם "איזה טיפשה" (דניאל...אההמ.) כמו שלא ידעתי מזה לשרשר ואתם הצקתם לי אבל אם תסבירי לי הפעם מזה, אני יישמח לעזור לך, תמיד:) חח

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo176.gif מסכימה עם עופרי ../images/Emo176.gif

מה שלא קורה, יקרה, קרה - גיל ההתבגרות. יענטו, כל אחד עבר את זה, אתם לא לבד, סתמו ת'פה (כולם, לא ספציפית את, שחר
) ותמשיכו הלאה.. אם זאת תהייה הגישה שלכם, אולי האוואים שלכם יהיו סופסוף שמחים כי זה פאקינג מעצבן אותי יא צומים.

The Real FiFi

New member
לא את רבין!!!

את הבצפר בתל מונד שבמקרה הוא על שמו...(ושחבל שלא מגיע לבצפר הזה להיקרא על שמו אבל זה כל אחד ודעותיו האישיות..) היא אמרה שהיא לא שונאת את הבצפר לא את האיש...

וואי מה הבעיה שלכם לנסות לעזור קצת?

חוצמזה, פורום "תמיכה" עאלק נפשית לצעירים- לא עוזר בגרוש. חבל לכתוב הודעה מלאה דמעות ותווים.

Bitca

New member
../images/Emo6.gif

בעקרון כולם יכולים להוציא פה תבעיות ואת כל השנאה הזאת...*שיעול* קסט..*שיעול* יש דבר כזה בפורומים.."פתיל קריזה" דווקא נורא נחמד ומשחרר

Mooa-Numi

New member
אוי, תעשה לי טובה.

'רע לי, רע לי', זה כל כך לא הקטע של תמיכה נפשית. כאילו, אני חושבת שאפשר להבדיל בין 'אני חושבת שדוד שלי מבצע בי מעשים מגונים' ל'אין לי מה לעשות ביום שישי!!! החיים בזבללל!!', רייט?

Bitca

New member
טוב אז אצלי הכל פסדר..

דווקא תמשפט האחרון אף פעם לא שמעתי אותך אומרת. הא.

the xecutioner

New member
אה נכון, 'רע לי, רע לי'

זה לא ל"תמיכה נפשית", זה ל"ישובי לב השרון". אצלי הטעות, עימך הסליחה

YaLdoNet 4 EveR

New member
יש הבדל ../images/Emo176.gif

בין תמיכה מקצועית מאנשים שאתה לא מכיר, לבין תמיכה מאנשים בגיל שלך ובגובה העיניים שלך (טוב, לא במקרה שלך
) שעוברים את מה שאתה עובר ו.. כן, הם גם חברים שלך.

The Real FiFi

New member
עזבתי

בכלל לא ביקשתי תגובות... סתם חיפשתי מקום להוציא את הכעס שלי... קורה לא? ולא היית חייב להגיב.. אם היית קורא את הכל היית רואה שאמרתי סליחה שהוצאתי את זה פה תודה ושלום...

Tapuhi

New member
יופי?! קה?! כן?!

ואני שונאת אנשים מה זה עוזר לי בחיים? אמממ?

למעלה