שונאת ת'עיר הזו שלנו

מרפי

New member
שונאת ת'עיר הזו שלנו

אני מחפשת טלפון של כולבוטק או נציב פניות הציבור, הצרכן במקרים של הונאת אנשים!!!! הלכתי אתמול לחפש נעליים בעיר של פ"ת.. יש שם כנופיה של פרסים שכל החנויות בעיר הן שלהם. שאלתי מה מחיר סנדל מסויים בחנות של פרסי והוא אמר - 90 שקל, תכנסי מותק, איזה מידה??? כשעמדתי כבר לקנות אותם הוא טען שהמחיר הוא 210 שקל והוא עושה לי 90 שקל הנחה. מה מותק חושבת 90 שקל עולה נעל??? מותק טועה. אחרי מריבות וכו' קניתי אותם ב 160 שקל. המשכתי לטייל וראיתי שכל החנויות נעלים מוצפות באותם הסנדלים. חברה שלי שאלה בחנות אחרת כמה הן עולות וגם שם הפרסי אמר לה - 90 שקל, כנסי מותק, וכך אותו הסיפור, כשבאים לשלם - הם טוענים ש 90 שקל זה רק ההנחה, שלא שמענו טוב..... אחרי שאיימתי כבר בחנות הרביעית על הפרסי שאני אביא לו תחקירן של כולבוטק ושאני עו"ד ושהוא עוד ישמע ממני, הוא היה מוכן למכור לי אותן ב 90 שקלים (ממש עוזר לי כבר).... אני לא מתכוונת לשתוק בעניין, עובדים שם על אנשים בעיניים. אומרים להם שהמחיר הוא 90 שקלים (ושמענו טוב מאוד 4 פעמים) ובעת התשלום עושים ממך מפגרת סתומה וחרשת ,כי ההנחה היא 90 שקלים. פרסים סוחרים מגעילים. ובכן, היכן בבקשה ומה הטלפונים לתלונות של ציבור???? תודה

מיכל שב

New member
יקירתי, אני הייתי עושה משהו אחר

תלונות הציבור? יכול להיות שזה יעזור אבל לא בטוח וזה גם יקח הרבה זמן. טלפון אחד למס הכנסה והוא יקבל ביקורת על הראש. אני בטוחה שזה יכאב לו יותר... ממש מרגיז!

מרפי

New member
איך עושים זאת?

פשוט מתקשרים למס הכנסה ומבקשים מישהו שיעשה שם ביקורת? אני מאוד רצינית בעניין, אבל לא יודעת בדיוק למי לפנות תודה

מיכל שב

New member
למס הכנסה אמור להיות

טלפון שבו ניתן לדווח בעילום שם על עסקים שמעלימים מס (לא נותנים קבלות וכו'). פשוט תרימי טלפון למס הכנסה בפ"ת ותבקשי מהם את הטלפון הזה.

LuNa MaJnUnA

New member
בעעע אני מזמן כבר וויתרתי על לקנות

בפ''ת. גם עם הכסף לנסיעות שווה יותר לנסוע לת''א גם כלכלית וגם כשסוף סוף יש מבחר שלא כולל נעלי ספורט עם שפיץ בצבעי מרקר ושרשראות פנינים וורודות.

Blade Of Fire

New member
אז אל תקני, מה קרה?

חוצמזה-עלי לציין שיצאת מופסדת ובגדול... פעם אחרונה שבדקתי 210 שקלים פחות הנחה של 90 שקלים יוצא לך.. הממ.. מעניין אם אני אוכל לחשב את זה.... תני לי רגע לקחת מחשבון... אה כן! 120 שקלים ככה שלדעתי, היית צריכה לקחת את העיסקה כי זה בסה"כ 30 שקלים מעל המחיר שהוא "הבטיח". ככה שגם יצאת מופסדת ב40 שקלים וגם לא היית מוכנה להשקיע עוד 30. וגם אם הוא היה אומר לך 210 וככה זה נשאר את ת-מ-י-ד יכולה להגיד "שלום תודה, זה יותר מידי". לדעתי אם תגיעי לנציג תלונות הציבור או כולבוטק או לאן שאת לא רוצה ללכת-יצחקו לך בפנים... היי-זה מה שאני עושה.

Blade Of Fire

New member
הרשי לי להגיד

שעם קצת שכל המקרה היה נעים מאוד.. ידע בסיסי בחשבון....

מיכל שב

New member
נו באמת... טעות כזו יכולה לקרות

לכל אחד. אתה עסוק בלהבין איך יכול להיות שאמרו 90 ש"ח במקום 90 ש"ח הנחה ולא שם לב. ולתשומת לבך - אני מאוד לא אוהבת הערות מסוג "עם קצת שכל". בפורום אנחנו מכבדים אחד את השני
.

Blade Of Fire

New member
ביקורת בונה,יקירתי:)

אניוואי- זו לא סיבה לפנות לנציג פניות הציבור או משו....

Noam S

New member
מכיר את הקטע...

"הצלחתי" לקנות נעל שעולה 500 ב130... עבודה בעיניים.

זו שיטה ידועה שלהם, גם לי הן עשו

את אותו הקטע, אמרו תבוא תקנה במחיר X וכשבאתי לקנות ניסו לספר שהתכוונו להנחה של X ומה פתאום שנעל כזו תעלה רק X שקלים. אני אצל השקרנים האלה לא קניתי ולא אקנה. ואם את מתלוננת עליהם אז כל הכבוד. (חנות נעליים ברחוב חובבי ציון פינת מונטפיורי - שני אחים צעירים ואבא שלהם - קופים אחד אחד)

למעלה