שונאת מתנות

ליLו

New member
שונאת מתנות

יש לי בעיה שהיו רבים כאלה שהיו מאחלים לעצמם אבל היא מרגיזה.. חמי וחמותי קונים לנו מתנות כהפתעה ששוות הון ושאין לנו בהן כל שימוש למשל ביום שישי האחרון קבלתי מיקסר למטבח ששוויו 2800 ש"ח למותר לציין שאני אינני אופה - בשביל מה? למה לא לשאול אם אנחנו צריכים משהו לפני שקונים? למה לקנות מזגן חדש שאין בו צורך? למה פינת אוכל שאינה לטעמנו? בשביל מה אנחנו צריכים טלביזיה 43 אינץ´ בדירה קטנה? אולי אני מעדיפה להוציא את כספי המתנה על דברים אחרים שאני ממש צריכה ולא יכולה להרשות לעצמי? טלביזיה לחדר של הילד למשל? או די וי די שהילד מת לקבל? מי צריך מיקסר כל כך יקר???????? גם אם הייתי עורכת רשימה של 1000 פריטים שאני צריכה רוצה לא היה מיקסר מופיע שם... ניסיתי לרמוז ניסיתי לדבר והם נעלבו אז ויתרתי, שתקתי החלפתי פינת אוכל בתואנת שווא וקיבלתי כפיצוי מזנון לבן בוהק עם מראות שיא הקיטש וכשרמזתי שאני זקוקה נואשות לתנור אפיה כי שלי שבק חיים קיבלתי מיקסר!!! מיקסר!!! איך מעבירים את המסר בלי להעליב ולהשמע כפוית טובה אני אוהבת אותם ואני באמת אסירת תודה אבל הבית שלי הופך לבית זוועות מפלצתי

jahnon

New member
שואלת איפה הם קנו את המיקסר

והולכת להחליף את המיקסר בתנור. אולי הם יעלבו פעם או פעמיים, אבל הם לא צריכים לחיות עם הקניות שלהם. אפשר נקמה קטנה, תביאי להם מתנה, איזה חיה קטנה ולא מזיקה משהו כמו, בואי נגיד, בואש, חיה מאוד חביבה ותגידי להם שזו חיה מאוד מתוקה ושהיא מאוד חשובה לך ורק בגלל ש... אני מניח שאת יודעת לאן זה הולך, כל מה שיעלה בדעתך על מנת שישאר אצלם, נראה אותם מסתדרים עם "מתנה" כזאת. נ.ב אני מוכן לקבל את המיקסר אם אין לך מה לעשות איתו.........

ליLו

New member
את גדולה!!!!!

רעיון גדול אגב אי אפשר להחליף אותו קנו אותו במכרז של המדינה

ליאן.

New member
אהההה.... עכשיו הכל ברור..

הם פשוט התמכרו למכרז של המדינה! הם זוכים במוצרים שהם לא צריכים ולכם מעבירים אותם לכם.. מציעה לך לפנות לספק או ליצרן של אותם מוצרים ולנסות להחליף אצלו. כבר קרה שקיבלתי מתנה ובגלל שהאחריות היתה בבסט ביי, התקשרתי אליהם ושאלתי אם אפשר להחליף והם אמרו שאם יש לי את הקופסא ואגיע בחודש הקרוב אז הם יחליפו. אם זה לא יעבוד, תוכלי לפרסם מודעה ולמכור את המוצר. לא בטוח שהם בכלל ישימו לב שהמיקסר נעלם.. וכשישאלו אותך "איך המיקסר?", פשוט תעני "מצויייןןן!"

nutmeg

New member
טוב - אחרי שצחקתי

כהוגן מרעיון הבואש - בואי נראה מה פה קורה פה. הרי לא ממש מדובר על הדברים המכוערים - אלא על נתינה בכוח. על כפייה, על דריסת רגל בביתך ובסגנון חייך במסווה של מעשה טוב. שיא האגרסיביות וחוסר ההתחשבות. אני חושבת שלזה את מגיבה. ובכן, כשאגרסיבים אליך, אין לך אלא לגייס את האסרטיביות שלך. ראשית, לא לחשוש ממלחמת עולם בגלל מזנון, לחשוש יותר לאיכות חייך כשהמזנון הזה מביט אליך מכל פינה. את רוצה לחיות איך שאת רוצה לחיות? עמדי על שלך והיי מוכנה "להסתכן" באי קבלת מתנות ever again. אההה... מחיר החופש. את מוכנה לשלם אותו?

nutmeg

New member
ועכשיו --

הנה הדביקון שלך....
ברוכה הבאה לפורום. אני מקווה שתעשי בו שימוש נכון - ובכל מקרה שלא תעזי לשים אותו על המזנות, שמעת? גם לנו יש גבולות פה!

רגע, אף אחד לא מקסים

עד שאני מגיעה והופכת את הקערה על פיה !!! האם מותר לשאול איפה בעלך היקר מפז? האם הוא יודע שאת מקבלת (ולמה רק את? גם הוא חי עם המזנון הזוועתי ועם המיקסר שאין כל חפץ בו) מהוריו מתנות שאין לכם צורך בהם? עם כל הכבוד לעלבון הוריו, בסופו של דבר את אכן מעוניינת במתנות, אך אם אפשר שיהיו הולמות את צרכייך ואת טעמך. הציעי, בפעם הבאה שהם משדרים מתנה מתקרבת, לסור איתם לאיזור רכישת המתנות (קניון, חנות וכדומה) ולרכוש ביחד מתנה משותפת. כמובן שיש מקום גם להסביר שביתכם קטן, ואם אינם רוצים שנכדיהם ידורו בצפיפות בינות למכשירים החשמליים, יש להוועץ בבעלי הדירה בטרם תירכש מתנה נוספת. עכשיו נשאלת שאלה נוספת: מדוע הם קונים לכם כל כך הרבה מתנות? יש פה איזשהו אלמנט של פיצוי או שמא תחרות מסוימת על ליבכם?

zimes

New member
../images/Emo45.gif את רבה עם הוריך, והוא עם הוריו

זה כלל ברזל בזוגיות, אחרת תגיעי לכאן. לגבי המיקסר - לכי לפורום יד שניה או סחר חליפין, והיפטרי ממנו.

למעלה