שונאת לחפש כותרות

Levinzone

New member
שונאת לחפש כותרות

אז לפני כמה זמן גיליתי שיש אפשרות באי סי קיו לעשות קולות פרטיים לכל אחד... אז הקלטתי את עצמי אומרת כל מיני דברים טיפשיים, וחברה שלחה לי קטע מגניב משיר ברוקי והחלטתי לשים אותם שם. אתם חייבים לעשות את זה!!!! זה ממש מצחיק....כל פעם שיש לי הודעה ממישהי שהניק שלה זה בלופ, האי סי קיו אומר לי- בלוווופ....זה ממש מצחיק חחחח אתם חייבים לנסות..תעשו קליק ימני על מי שאתם רוצים, alert/accept modes -> alert ->setup personal user sounds וזהו זה ממש מצחיק- אותי לפחות חיחיחי -יעל-

Oi Vey Zmir

New member
שכחת רק

שלא לכולם יש מיקרופון כזה (נראה לי שזה מה שצריך בשביל להקליט דברים למחשב, לא?). למשל לי אין. חוץ מזה הקולות האלה ממש מעצבנים אותי תמיד המחשב שקט ואני כל כך אוהבת שהוא שקט שמחקתי בטעות את ה...דבר הזה שבגללו שומעים מוזיקה וכדומה...אבל זה כבר טמטום שלי (אפילו הצלחתי לעשות את זה בטעות). אוי

Black Star

New member
הרמקולים שלי מתים :-(

וזה לא כיף, אין לי קולות במחשב בכלל בכלל. אני יכולה לשמוע באוזניות אם אני מחברת אותם במקום הרמקולים ליציאה של הרמקולים במחשב (או להקליט דברים למיני דיסק, באותה דרך), אבל לא לשמוע דברים ברמקול כמו בנאדם נורמלי. מה שאומר שאני גם לא יכולה לרקוד לצלילי..משהו. כי אמנם יש לי מערכת בחדר אבל החדר שלי פיצקי ואין לי מקום לרקוד בו. וכאן בסלון (+פינת מחשב), אין איפה להשמיע דיסקים עכשו כשהרמקולים מתו... בעס.

עשיתי את זה כבר,

הקלטתי את עצמי עושה את אחד הדברים שאני יותר טובה בהם - גרעפס, ושמתי את זה במקום ה``או או`` של קבלת ההודעה... נאצלתי לשנות את זה כי אבא שלי איים שהוא יתלוש את הרמקולים מהמקום, ואמא כמעט הקיאה, בעצם, מגיע לה, שתמות.

luka

New member
איך?

איך עושים את זה? איך אני מקליטה קולות? יש לי רמקול

למעלה