שונאת חגים ושבתות

Ofra m

New member
שונאת חגים ושבתות

הריקנות והבדידות שהחגים מביאים, פשוט יכולים להוציא אותי מהדעת....מילא יום שישי יום קצר עם הרבה מה לעשות, אבל יום שבת....או חג....כשאין מה לעשות עם הילדים בבית אני יכולה למות מזה......

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אולי תעשו עבודות יצירה? (אם את רוצה רעיונות,יש לי כמה..) אולי תטיילו בפארק ? גן חיות? או משהו בסגנון? גם אני נורא שונאת פתאום את החגים והשבתות, פעם בזמנים האלה הייתי פורחת,עכשיו מתבאסת ועצובה כשהם באים, בזמנים האלה הכי הכי מרגישים את החיסרון,את העצב, את המשפחה שקצת מתפרקת, את השינוים שעוברים. זמנים קשים.

Ofra m

New member
הולכים לפארקים ולגני חיות

אבל כמה אפשר? אני מרגישה מאוד את החיסרון של אמא שלי כי תמיד כשלא היה מה לעשות תמיד היה לי אותה, תמיד יכולתי ללכת אליה, והבית שם היה מלא אנשים כי היא היתה מפיצת חום ואנשים היו נדבקים אליה כמו פרפרים לאור, ולעולם לא שיעמם לי אצלה, כמו מקום מפגש כזה, שכנות דודות חברים של אחים שלי אנחנו האחים, בית תוסס.....ולפעמים כשרציתי ללכת לבית קפה או סתם להסתובב בשוק הכרמל וציצלתי לשאול אם היא רוצה לבוא אז תמיד אבל תמיד היא הסכימה ותוך דקות היתה מוכנה, כזו היתה אימא שלי, כל כך מתגעגעת אליה, לחוויות שרק איתה היו לי....אחחחחחח כואב לי הלב....

לעופרה תיבוק ענקי

ממני גם אימי מאוד מאוד חסרה לי וזה לא קל אבל אין מה לעשות לצערי.צריך להמשיך הלאה ולהסתכל ולהנות מהדברים הטובים הנוספים שיש לנו בחיים כל טוב

מיקימק

New member
גם אני

בעיקר חגים, החוסר כל כך מורגש אז. נורא מתחברת לכל מה שכתבת, גם אמא שלי הייתה בדיוק כזאת....

למעלה