שונאת היפוקריטים!

AirOHead

New member
שונאת היפוקריטים!

בתור מחויבות אישית בבית ספר שלי יש גם קבוצה שקוראים לה IB O RICH אל תשאלו אותי מה זה השם הזה אבל זאת לא הפואנטה. בכל מקרה הם החליטו שהם ``ישנו`` את העולם ויעשו שלום בישראל והחליטו להביא ילד מישראל וילד מפלשתין כדי שיסבירו איך זה באמת החיים שם (לא היו צריכים לשלם להם על טיסה אני יכולה טוב מאוד להגיד להם שזה לא כמו שהם חושבים שאתה יוצא לרחוב ורואה חיילים יורים אחד בשני, לפחות לא בתל אביב) בכל מקרה הם בטוחים ומשוכנעים שאם מישהו יגיד להם איך זה באמת לחיות שם, ולא רק מה שכתוב בעיתון ורואים בבחדשות, הם יבינו יותר את מה שקורה שם. אז פאק. הם לא יכולים להבין שלא ינסו אפילו.הרי הם לא יודעים איך זה כשמישהו שקרוב אליך נהרג בלבנון או בפיגוע?! הם לא יודעים מה זה לאבד אח, אבא, חבר ועוד אחרי זה לצפות שאנחנו נבין ונצדיק את הערבים. שתבינו, כבר חצי שנה הם מנסים לארגן את זה, והמנהלת בכלל לא רוצה לעשות את זה בבית ספר כדי שלא יגידו שהבית ספר מעורר סיכסוכים פוליטיים ובכלל מעורב פוליטית. איזה עולם צבוע. למה הם כל כך רוצים להבין? הם עושים משהו? לא. שיפסיקו לשחק אותה ``אנחנו נביא שלום בישראל ונשנה את העולם`` כי הדרך שהם מנסים לעשות את זה פשוט לא תעזור. ולמרות כל ניסיונותי להסביר להם את זה הם פשוט לא מבינים.

rastotman

New member
למה לשנוא למה?

כן, זה ממש נורא כשאנשים פשוט לא חושבים כמוך. אני ממש שונאת את זה. - באמת, הרי ברור שאני צודקת, אז למה להיתנגד? ברור שאין להם באמת סיבה להעיק עלי- אני לא רואה כמה אושר גורמת המחשבה על כמה נורא הזיכזוך הערבי ישראלי וכמה עצוב זה כשאנשים מתים- אבל אולי זה באמת עצוב, זה בטח באמת עצוב- יש גבול לטימטום, כשכל כך הרבה אנשים חושבים אותו דבר בטח יש לזה סיבה [תנו לי שבוע ואני אסתור את עצמי]. אבל זאת עדיין לא סיבה לקחת חלק בעצב הקולקטיבי הזה לפני שמישהו מת לך.

*may*

New member
נכון.

הם באמת לא מבינים ואני באמת מקווה שהם גם לעולם לא יחוו את זה ולא יבינו. אולי פשוט תגידי להם שהם לא יכולים לדבר על משהו שהם לעולם לא חוו ???

goldy

New member
יש להם מדינה ואני לא יודע?

מה זה ``ילד מפלשתין``? את יכולה לכתוב ``ילד-רוצח-לעתיד-מפוצץ-אוטובוסים-שונא-ישראל-משטחי-מדינת-ישראל-שהשמאל-נתן-ועוד-ייתן-בשביל-`שלום`-מזוייף``. זה נשמע הרבה יותר טוב. כידוע, כאשר מדינת פלשתין תגיע למלא גודלה לא יהיו כאן יהודים, גם לא שמאלנים, וחלום המדינה היהודית ימות שוב ומי יודע מתי יקום לתחייה

AirOHead

New member
באמת מצטערת...

למרות שגם אני לא מאמינה שיש מדינה כזאת בגלל שאין פשוט אמרתי את זה בדיוק איך שאמרו לי את זה

theme andi 10

New member
אתה ממש חמוד!

וואו איזו התחשבות בזולת... אתה לא חושב? אל תהיה כזה נעל בית שמסתכל על הצד שלו ובוכה שלשני יותר טוב ,עוד לפני שהוא בדק מה בכלל יש לו... (זה היה ארוך מדי ,אבל לא משנה) לרובם יש חרא של חיים ,שאני ואתה לא יכולים להבין. ובכלל לא רוצים להבין סתם כדי שתחשוב קצת לפני שתענה: אתה יודע בכלל מה הרקע והסיבות להתחלת הסכסוך? כי אם לא ,אל תטרח לענות!

goldy

New member
אז מה אתה מציע? (+תסריט)

(או מציעה?) ישראל = פלסטין אבל פלסטין // ישראל? ``אוי, מסכנים: יש להם חרא של חיים: בוא ניתן להם `קצת` משטחי מדינת ישראל כדי שיהיו מרוצים``. האמת? פעם הייתי שמאלני. פעם חשבתי שאם ניתן להם אז הם יישתקו ואז נוכל לחיות איתם בשלום. באמת האמנתי ככה. אבל אז שמתי לב לדבר הבא: (שימו לב, הכל עובדות שקיימות בשטח) בנובמר 91` ג`ורג` בוש האב, יצחק שמיר, יאסר עראפת ועוד מנהיגים נקראו לספרד, למה שנודע בשם ``וועידת מדריד``. (ועידת שלום בין-לאומית). היא הסתיימה ללא תוצאות של ממש. אז התחיל כל ``תהליך השלום`` הזה, אשר לווה בפיגועי תופת (מתאבד ערבי 1 = 20 הרוגים+30 פצועים+X נפגעי הלם). כאשר תהליך `השלום` התקרב לסיומו לפני שנתיים שלוש, ואולי אף פחות, עראפת נזכר שהוא רוצה את ירושלים (הכוונה כ-ל ירושלים) כבירת פלסטין, וברק ה-א-י-ד-י-ו-ט החל לנהל משא-ומתן על ירושלים!!! ולא רק זה, הוא הסכים לחצות אותה!! לפני כחודשיים נודע לי שסאיב עריקת, מוחמד דחלאן ועוד כמה ``יפי-נפש`` התפלגו מהרשות עצמה כדי לקיים החלטה של האו``ם משנת 1947, הקובעת כי הגליל הוא שטח ערבי!! (מזל שברק(א) לא הרה``מ אחרת היינו מנהלים מו``מ גם על הגליל!!!) אתם לא קולטים יא שמאלנים???? ככל שנותנים להם יותר כך הם רוצים יותר!! אני קיבלתי שכל, הבנתי, שאם נמשיך לתת להם (ויתורים בשפת השמאלנים) אז בסוף נישאר בלי כלום! הגולן, למרות שנקנה על-ידנו כדת וכדין ע``י כספי הקרן הקיימת ב-1923 הוא נחשב היום שטח סורי (גנבים!!) הגליל ילך לפלסטינים, שהרי השמאלנים מוכנים למכור את המדינה (הפלסטינים משלמים להם הרבה מאוד) כל אזור דרום ייהפך לשטח בדואי-ערבי (כולל אילת) וכל מה שיישאר זה גוש-דן, ובראשו תל-אביב. אבל רגע!!!! השמאלנים ייכוונו את טילי סדאם לתוך ת``א כדי שהפלסטינים יוכלו לדרוש את זה לעצמם!! איך לא חשבתי על זה קודם: מדינת ישראל של היהודים היא מצב זמני בלבד תודות לשמאלנים שבמקום להלחם עליה מוכנים למכור אותה, ``רק שלא תהיה מלחמה``. המסקנה המתבקשת: מדינת ישראל של היהודים היא מצב זמני, היכונו למצב הקבוע: מדינת פלסטין של הערבים המוסלמים, מה שייקרא בשם ``האיחוד המוסלמי`` אחרי שגם אירופה מתאחדת גם הערבים רוצים איחוד. אל תגידו שלא אמרתי: תודה לכם שמאלנים, אני בטוח שתהיו מאוד רוצים כשתקומו בבוקר ופלסטינאים יפנו אתכם מבתיכם...

באמת יש להם ראש מוזר ...

שרואים את ערפאת צועק ומניף את היד בנאומים ואומר ``אחרי ירושליים תבוא כל ישראל !`` הם חושבים שהוא רוצה שלום :)))

mmm

New member
נתקלתי בשיר....

צריך לשנות כמה מילים... Russians Written by Sting [& Sergei Prokofiev!] In Europe and America there`s a growing feeling of hysteria Conditioned to respond to all the threats In the rhetorical speeches of the Soviets Mister Krushchev said, `We will bury you` I don`t subscribe to this point of view It`d be such an ignorant thing to do If the Russians love their children too How can I save my little boy From Oppenheimer`s deadly toy? There is no monopoly on common sense On either side of the political fence We share the same biology Regardless of ideology Believe me when I say to you I hope the Russians love their children too There is no historical precedent to put Words in the mouth of the president There`s no such thing as a winnable war It`s a lie we don`t believe anymore Mister Reagan says `We will protect you` I don`t subscribe to this point of view Believe me when I say to you I hope the Russians love their children too We share the same biology Regardless of ideology What might save us, me and you Is if the Russians love their children too כולנו היפוקרטים אז מה, זו הדרך שלנו לשרוד בעולם כה חשוך...

למעלה