שונאת גברים

sad and lonely

New member
שונאת גברים

אני בת 24 ואני אחת מהנשים האלה שכל חייהן נפגעו מגברים.
האבא הביולוגי אף פעם לא היה בתמונה, האבא החורג התעלל בי פיזית ונפשית.
החוויה המינית הראשונה שלי עם גבר הייתה אונס בגיל 18(האונס כלל רק אוראלי ואנאלי) ובנוסף ניצלתי מנסיונות אונס נוספים כמה פעמים.
התאהבתי 5 פעמים בגברים וכל האהבות האלה היו אהבות נכזבות- או שהגבר לא אהב אותי וראה בי רק אובייקט מיני/ לא היה סגור לגבי או שהאהבה לא מומשה.
בחיים לא היה לי בן זוג של ממש- רק קשרים סתמיים וסטוצים ויזיזים. כבר שנים רבות אני חיה בתחושה שגברים לא באמת מסוגלים לאהוב (ובמיוחד אותי) ומסוגלים להרגיש כלפי רק תשוקה ולא אהבה ורואים בי רק אובייקט מיני.
סבלתי משוביניזם.
סבלתי מאלימות גברית.
עוד בגיל 17 הבעתי שנאה כלפי גברים ובגיל 20 אמרתי למישהי שאין לי אמון במין הגברי והיא צחקה עלי " על איזה חוסר אמון במין הגברי את מדברת?" וחשבה שבת 20 היא ילדה שלא יודעת כלום על גברים וכשאמרתי לה שגברים שברו לי את הלב היא אמרה "זה בכלל עוד לא הזמן שליבך ישבר!".. מזעזע... כן גם בת 20 יכולה להיות שונאת גברים ויכולה להיות מרוסקת בגללם!
בגיל 19 איבדתי את בתוליי (ציינתי שהאונס כלל רק אוראלי ואנאלי ולא איבדתי בו את בתוליי הואגינליים) עם גבר מניאק שהייתי מאוהבת בו והוא ראה בי רק אובייקט מיני- נהניתי מהחדירה אבל הסקס היה גרוע. הגבר השני ששכבתי איתו עשה לי טראומה מסקס ובגללו איבדתי את היכולת להיהנות מחדירה ובנוסף לכל הוא גם התעלל בי נפשית ואמר שקשה לו להאמין שאיזשהו גבר אהב אותי.
עם כל הגברים שהיו אחריו גם לא נהניתי מחדירה ולמעשה אני עדיין לא מסוגלת להיהנות מחדירה.
גברים ניצלו אותי מינית המון פעמים וגם היזיז האחרון שהיה לי גם ניצל אותי מינית ורימה אותי.
אני ממש שונאת גברים שמכים נשים- בא לי לרצוח אותם! וזה ממש לא הוגן שאלוהים ברא אותנו יותר חלשות מהם פיזית!
האמת היא שקשה לי מאוד למצוא גברים שמושכים אותי- רוב הגברים מכוערים ומגעילים בעיני ככה שלמצוא גבר שגם ימשוך אותי ושגם לא יהיה מניאק ושוביניסט ושתהיה לי איתו אהבה דו צדדית ויתאים לי היא משימה נורא נורא נורא נורא קשה ולכן גם לא הייתה לי זוגיות של ממש עם גבר עד עכשיו.
כבר כמה שנים טובות אני חיה עם שנאה כלפי גברים שלפעמים נרדמת ואז כשאני שוב מתעסקת עם גבר ושוב נפגעת השנאה כלפיהם מתעוררת מחדש וכל פעם היא יותר ויותר חזקה
ועכשיו אחרי מה שקרה עם היזיז האחרון השנאה הגיעה לשיא- לא רוצה יותר גברים!
בדיוק היום עם דיברתי עם היועצת שלי והיא גרמה לי להבין שאני באמת מסוגלת להימשך מינית ורומנטית לאישה וזה משהו שחשדתי בו עוד כשהייתי בגיל ההתבגרות-
אתמול ראיתי סרט פורנו לסבי וקלטתי שאני מחבבת את האיבר המין הנשי וצצו לי בראש פנטזיות מיניות לגבי נשים וראיתי גם סרט פורנו סטרייטי אתמול ופתאום התחלתי להרגיש בזמן הצפייה שאיבר המין הגברי מגעיל אותי! כן השנאה שלי כלפי גברים הגיעה כבר לרמות כאלה שהתחלתי להיגעל מאיבר מינם ומסקס איתם! לא ציפיתי שדבר כזה יקרה לי....
אני אגיד מה שאני באמת חושבת עליהם ואני מתנצלת על הבוטות- זה בטבע של הגבר לראות באישה רק אובייקט מיני, להיות סוטה, מפלצת מין, אלים, שוביניסט, אנס, בוגד ומדכא.
לא רוצה יותר שום דבר רומנטי או מיני עם גבר כי התעסקות עם גברים כוללת לעיתים נורא קרובות: ניצול מיני, בגידות, ראיית האישה רק כאובייקט מיני, שברון לב וכו' וכו'
אני אהיה רק עם נשים.
גם שמעתי מגברים המון פעמים ש"אישה מעל גיל 30 לא שווה שקל"... מזעזע.. המין הגברי הזה הוא כל כך מזעזע לעיתים קרובות...

אני פמיניסטית ושונאת גברים ואני לא מרגישה רע עם זה ששפכתי פה כל כך הרבה שנאה כלפי גברים. להיפך אני מרגישה טוב עם זה.

שיהיה לכולן פה אחלה יום

מעמקים39

New member
קודם כל קבלי חיבוק. פמיניזם זה לא שנאת גברים!

אני למשל לא שונאת גברים באופן כללי. אני לא אוהבת אנשים רעים ואכן אין מה לאהוב בגברים שפגעו בך ושנאתך אליהם מובנת ומתבקשת
אבל לא כל הגברים רעים ויש אפילו גברים נהדרים ששווה לחיות איתם ולחבור אליהם. דברייך נאמרו בהכללה ואני מאמינה שיהיו אנשים גם בפורום הזה שלא יסכימו איתך ובכל זאת זה המקום לכתוב בהכללות. מאוד הצטערתי לקרוא על הדברים שעברת, את תיארת גיהנום, זה נורא, האם יש דרך לעזור לך?

Berethor

New member
זה מפתיע לשמוע את זה ממך

זה נכון, "פמיניזם זה לא שנאת גברים", אבל הפמיניזם הרדיקלי ברוב המקרים הוא כן שנאת גברים, בתירוצים שונים.

"Feminists that promote gender equality, accepting differences, etc - except they're really just doing the exact opposite. You know the crazy women on the street that say "All men are rapists!" and "men are diseased"? Or the women who berate you when you open a door for them? Yeah - That's who we're talking about here. Not to be mistaken with actual, sane feminists, who think men aren't just a bunch of crazy dickwangs, and believe equality is right for both genders."

http://he.urbandictionary.com/define.php?term=straw feminist

אני לא אפשפש ברשת ואביא התבטאויות של שנאת נשים, אבל יש המון.

כולל שנאה אידיאולוגית, שזכרים מטורפים אשר הגיעו להשפעה בחברה ניסחו אותה ולימדו אותה (ועדיין מלמדים).
אולי באמת אביא קצת קטעים כאלה בפורום.

כן, החל בטוקבקים של מטורפים, המשך בהערות נבזיות

בחיים עצמם, של סקס מאניאקים למיניהם, וכלה באידיאולוגיות של חולי רוח שהציגו עצמם כ"פילוסופים", "רבנים", "מדענים", ושאר "מנהיגים", רוחניים או לאו.

pov2

New member
ברטור- מהו פמיניזם רדיקלי? נדמה לי שאפילו על

ההגדרה של מהו פמיניזם אין הסכמה.
באופן כללי, רדיקלי הוא קיצוני, אך קיצוניות אינה דבר שהוא רע באופן אוטמטי
למשל- להיות מוסרי באופן קיצוני זה דבר טוב יותר מלהיות מוסרי באופן מתון.
פמניזם מתון אשר בעד למסד את הזנות למשל
אינו טוב יותר מפמניזם רדיקלי המתנגד לכך.
בקיצור, יש דבר כזה נשים מיזוגניות, אך אין בהכרח קשר בינן לבין הפמניזם הרדיקלי, לא משום שאינן רדיקליות
אלא משום שדעתן לא צריכה להחשב כפמניסטית.
&nbsp

Berethor

New member
להיות "Moral Guardians" זה לא דווקא טוב

"People, stereotypically either conservative Holier Than Thou, Bible thumpers or Political Correctness Gone Mad liberals, who believe that children — or people in general, butespecially children — shouldn't be exposed to what they consider to be excessive violence, "perverted" minorities, sex, foul language, alleged support for the "patriarchy", any negative depiction of somebody in an ethnic minority, laziness, etc. The exact mix of what they object to varies from group to group."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/MoralGuardians

בהרבה מקרים שזה נעשה באופן מוגזם, האנשים האלה הופכים לנורא מעיקים, בנוסף לכך שלפעמים דווקא בשמרנות יתר יש גם כן הרבה דברים בעייתים, כמו במשפחות חרדיות, שמתיימרות להיות "צדיקות", הנ"ל נכון גם כמובן לגבי ליברליות רבה מדי, שכמובן שזה אומר שזה גם סלחנות לדברים שהם בעייתים. קיצוניות בדרך כלל זה כן דבר שלילי, ולדעתי פמיניזם לא יוצא דופן בכך, אומנם אני לא יכול להוכיח שכל מי שהיא מיזאנדרית היא פמיניסטית רדיקלית, אבל עד כמה שידוע לי כל פמינסטית שלוקה במזוגוניה היא פמיניסטית רדיקלית, אפילו אם לא כל מיזוגנית היא פמיניסטית. פמיניסטיות מתונות הן לא מיזאנדריות. זה כן מאפיין של הפמיניזם הרדיקלי, אפילו אם לא כל הפמיניסטיות הרדיקליות הן כאלה, גם לא כל הגברים הם רעים.

"Often, the author portrays the woman in question sympathetically, and vilifies whatever man drove her to hate the rest of his gender. The Spear Counterpart likewise is most commonly seen in romance fiction, where the male hero has had some bad past experience with women (either his mother or a faithless lover) and blames the entire gender... until the heroine comes along to change his worldview."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/DoesNotLikeMen

נדמה לי שתמצא במאמרי הפורום הגדרה טובה יותר

אבל רדיקלי אין משמעו בהכרח קיצוני (למרות שרדיקלי הוא קיצוני, קיצוני אינו בהכרח רדיקלי)
רדיקלי פירושו מהשורש, והפמיניזם הרדיקלי, כמו כל תנועה רדיקלית אחרת, קורא לשינוי החברה מהשורש.

pov2

New member
o.k אך העיקר הוא שמיזוגניה היא אולי רדיקלית- אך לא פמיניסטית

Berethor

New member
רק שלא דובר כאן על מיזוגניה, הנושא הראשי כאן היה מיזאנדריה

אף אחד לא טען כאן שכל דבר קיצוני הוא פמיניסטי, למרות הדמיון הרב שבין מיזוגניה ומיזאנדריה.

"מיזאנדריה היא שנאת גברים (מיוונית: מיסוס = שנאה ואנדרוס = של גבר), המונח המקביל למיזוגיניה, שנאת נשים. לצד שני המושגים קיים מושג המיזנתרופיה, שנאת בני האדם ככלל. מושג קשור הוא אנדרופוביה, פחד מגברים."

"אחד מהספרים הבולטים באשר למיזאנדריה הוא ספרה של הפמיניסטית ג'ודית לווין בספרה "My Enemy, My Love: Man-hating and Ambivalence in Women's Lives", הרואה את המיזאנדריה כ"השנאה אשר אינה מעיזה לאמור את שמה," פרפרזה של הציטוט הידוע של אלפרד דאגלס. Paul Nathanson ו- Katherine K. Young הוציאו סדרת ספרים גם הם בנושא זה."

http://he.wikipedia.org/wiki/מיזאנדריה

מעמקים39

New member
מהכינוי שלך הבנתי שאת בודדה

את תמיד מוזמנת לכתוב כאן ולפרוק את אשר על ליבך ואולי אפילו תגלי שיש כאן כמה גברים שלא כדאי לשנוא אותם, להיפך, הם בעדך ולטובתך...

pov2

New member
sad- ברוכה הבאה לפורום

קראתי על שלל הזוועות שעברת עם גברים ולכן שנאתך והכללותייך, מובנות לי.
השאלה היא, אם רק בגלל 90% מהגברים שכנראה מתנהגים כך- תכלילי את כולנו?

&nbsp

aaa123

Member
קראתי שוב את הודעתה ולא נראה לי שהיא הכלילה את כולנו

בניגוד להודעות של אחרות שקראתי שעוררו בי התנגדות כי חשתי כאילו הן מאשימות בין היתר אותי זאת לא היתה הודעה שעוררה בי התנגדות.

1)לומר שכל חייה היא נפגעה מגברים זה לא אמירה שמכלילה על כל הגברים.
2("הבעתי שנאה כלפי גברים" לא שקול ל"הבעתי שנאה כלפי כל הגברים"
3)"אין לי אמון במין הגברי" זאת שוב לא הכללה נגד כל הגברים,ואפשר להבין שאין לה אמון בי בגלל שאני גבר בלי קביעה שעשיתי משהו רע.
4)"זה בטבע של הגבר לראות באישה רק אובייקט מיני, להיות סוטה, מפלצת מין, אלים, שוביניסט, אנס, בוגד ומדכא." -שוב לא נכתב "זה בטבע של כל גבר..."
5)"התעסקות עם גברים כוללת לעיתים נורא קרובות: ניצול מיני, בגידות, ראיית האישה רק כאובייקט מיני, שברון לב וכו' וכו'" - נכתב לעיתים נורא קרובות ולא נכתב תמיד"
6)"המין הגברי הזה הוא כל כך מזעזע לעיתים קרובות"-לא נכתב תמיד
7)"אני פמיניסטית ושונאת גברים ואני לא מרגישה רע עם זה ששפכתי פה כל כך הרבה שנאה כלפי גברים. "-זה בסדר, אני גם לא מרגיש שהיא שפכה שנאה כלפי.

מעמקים39

New member
אני לא שונאת אך בהחלט יכולה להבין את אלה ששונאות

ובטח שלא אתווכח איתן על כך או אנסה לשכנע אותן שהן טועות כי, כאמור, יש הגיון...

Berethor

New member
הפתרון הוא כאמור "לעבור לצד השני"

ולראות אם עם נשים זה באמת "יותר טוב", עושה רושם "שעצובה ובודדה" כבר הבינה את זה, ואני שמח בשבילה על כך.

טוב, מנסיון: לא תמיד.

נשים לא פוגעניות כמו זכרים רבים, אבל הקשר איתן עלול להיות די חד צדדי בעצם, כשאת מאוהבת ונמשכת מאד והיא לא ממש (אבל מתנהגת בנחמדות, עד שנמאס לה), ולסביות , בעיקר גבריות, עשויות להתגלות כמאד לא נעימות.

Berethor

New member
כמו שחשבתי, גם בצד השני "לא הכל ורוד"

הדשא של השכן תמיד ירוק יותר. לגבי "לסביות גבריות", טוב זה הגיוני שהן היו גבריות לטוב ולרע.

למעלה