שונאת גברים

פילפולה

New member
שונאת גברים../images/Emo70.gif

למה אתם לא יכולים להיות אפלטונים?למה? אני לא יפה במיוחד או משהו כזה ובכל זאת-לאט לאט נגמרים לי החברים הכרים. אני מעוניינת באפלטוניות בלבד- שיהיה לי כיף ונעים לספר לכם הכל מ'איך היה הפגישה האחרונה עם החבר ועד איפה הגענו' ועד 'אני שונאת את ההורים שלי' ופתאום באות ההצהרות המטומטמות שמצדיקות את המשפט "כשהזין עומד הזכ בתחתונים"
. אוףףף
פיל[מצטערת, אני יודעת שזה לא ממש רלוונטי לפורום אבל אני עצבנית].

anyzeany

New member
מותר הערה...?

אל תכלילי למרות שלצערי הרבה מבני מיני מוציאים שם כזה לכולנו. אני בטוח שתמצאי אפלטונים ולדעתי הנושא כן רלוונטי לפורום.

פילפולה

New member
אני יודעת..

ויש לי כמה חברים אפלטונים אבל הם הולכים ונעלמים. ואמנם אני מבליגה ואז הם חוזרים ושבים להיות אפלטונים אבל עצם ההצהרה\הצעה מעצבנת אותי.. פיל

anyzeany

New member
מבין אותך...

אשמח להיות כזה אפלטוני בלי שום הצהרות והצעות.גם אני זקוק לאפלטוניות בחיי.

פילפולה

New member
גם אני אשמח

להיות בקשר איכשהו... שלח לי במסר מסנג'ר\איי סי קיו. פיל

alexandron

New member
:)

יפה- יפה... את שונאת גברים ואת רוצה אפלטוניות ותוך שתי הודעות בפורום אתם מחליפים טלפונים?... :) :) :)

פילפולה

New member
לא נסחפת לכדי פלא'\טל'

אבל מסנג'ר ואיי סי קיו לא מפריעים לי מהסיבה הפשוטה שבמקרה הכי גרוע הקשר דועך. ואם האדם מהצד השני מאוד גרוע אפשר לחסום.. פיל

Mis Anna

New member
בואי אני אספר לך משהו על גברים

יש כמה סוגים מאוד ברורים של גברים בעולם.. סוג ראשון והוא המיעוט.. זה זה שבאמת יכול לבלות בחברתך ולהיות אפלטוני לגמרי והחבר הכי טוב שלך.. אלה הם בדרך כלל אנשים שתפוסים מסיבה כזאת או אחרת באופן רגשי כלפי מישהו אחר.. אם הוא לא תפוס רגשית ועדיין ידיד שלך בלי כל כוונות, זה נדיר, אלא אם כן, הוא ממש לא נמשך אליך או שהוא הומו.. וזה כיף כי חברים גברים שהם כמו חברה שלך זה כיף.. או לחלופין מישהו שמחפש להיות איתך בקשר רציני ולא חושב עם הראש הקטן בין המכנסיים... סוג שני שהוא קצת יותר נפוץ.. קצת הרבה כלומר, זה מן הסתם הסוג שמחפש רק את זה ומחפש אותך ומחזר אחריך רק בשביל זה... סוג שלישי ונוסף הוא, אני קוראת לו הקרציה... הוא זה שידיד טוב שלך מאוד מאוד.. חולה עליך, מבלה איתך.. אבל בעצם הוא מחכה.. מחכה לך מכמה סיבות.. או שהוא ביישן, או שהוא מחכה שתתני רמז שאת גם מעוניינת, או שאת תפוסה כרגע ומחכה להיות הכתף שלך בעת הפרידה ומשם כבר זה ברור... אגב המחכה הוא לא בהכרח רע, השאלה היא למה בדיוק הוא מחכה.. לקשר? או לסטוץ? (נקודה למחשבה
) בקיצור תלמדי לסנן אותם.. תתיידדי עם הומואים הכי טוב.. תבלו בחוץ תבדקו בנים ביחד זה צחוקים
והבנים החמודים שפה בפורום לא לקפוץ עלי וכאלה.. אתם יודעים שזה נכון אז שוש
בכל מקרה הכל בהומור זה לא מחייב כלפי אף אחד מדובר מן הסתם בתאוריה בלבד..

פילפולה

New member
תראי...

קודם כל באמת תודה. ושנית, יש לי אחלה אינטואיציות. ולמרות שאני רואה ומרגישה רמזים אני מעדיפה להתעלם. אותו אדם שבגלו כתבתי את ההודעה הזו היה מאוד קרוב אלי ולמרות שראיתי את זה בא לא רציתי לקבל את זה. ואגב, אני לא סתם זיון. הם רוצים יותר. זו הבעיה. כי אני לא מוכנה לא לזה ולא לזה. והומואים? לא יודעת. אני מתידדת עם מי שמוכן לקבל אותי בלי הסינונים האלה. וכן יש לי חברים טובים, בלי משיכה בכלל ועם פירגון גדול. אבל כשיש כאלה שמאכזבים אותך זה מעצבן. פיל

Mis Anna

New member
אז תצמדי לחברים הטובים

שכבר יש לך.. ותדאגי לברר עם כל אחד אם הוא מתיידד איתך כי הוא חושב שיהיה משהו או בגלל שהוא ידידותי חחח

פילפולה

New member
שוב, החברים הטובים שלי

לא רוצים אותי ככה. ובאשר לשאר לרוב האינסטינקטים שלי טובים. רק שאחר כך,עם הזמן, הם מפתחים נטייה לא מובנת. עזבי, אני סתם מתוסבכת. פיל

Mis Anna

New member
ורק אם לא הבנת

מדובר במקרה קלאסי של ה"קרציה".. בטח הייתם בסבבה עד שהוא תפס אומץ והתחיל להציע לך הצעות..

שחשוחון

New member
מתוסבכות שחכמים לא מבינים אותן

כמו הביטוח הזה עם הפירסומת של דנה אינטרנשיונל ברדיו שהבנות משלמות פחות אבל בתכל'ס את כל הבלגאן על הכביש הבנות עושות, אף אחת לא יודעת ליסוע. אותו הדבר זה בחיים הרגילים

למעלה