שונאת את העיר

yamitc

New member
שונאת את העיר

נולדתי בעיר, חייתי בעיר, נשמתי את העיר ולמדתי את העיר. באר שבע איבדה את הערך שלה ממזמן. העיר העתיקה ניראת כמו עזה לאחר תום הסגר. הנרקומנים שמסתובבים ליד בנק הפועלים מוסיפים לאווירה והרוכלים בכל פינה מוסיפים פאן זול כאילו הייתי בשוק. כל הכבוד לראש העיר שלא נוקף אצבע למען איכות חיים בעיר. נמאסם מושחתים!!!! כל העירייה הזאת מושחתת, צבועה שרק מינויים אישיים מאפיינים אותה. לעזאזל, אני חייה בעיר הזאת וכה רוצה להמשיך להיות בה, אבל הגועל פה חוגג.. הזונות מטיילות שם בעיר, התשתייות על הפנים, והכל שם צפוף ומזוהם. נמאס לחיות בעיר הזו..

fireman

New member
הטענות שלך חריפות מאוד

אם כי עליי להבהיר לך שבכל מקום בעולם יש איזורים ויש אזורים אני מבטיח לך שגם בתל אביב יש אזורים שנראים כמו נאות לון ויש אזורים שנראים אפילו גרוע יותר משכונה ד הידועה לשימצה.... אני חייב להתנגד לטענתך שראש העיר אינו דואג לאיכות החיים בעיר, אמנם הוא לא שותל דשא ועצים כמו שבונפלד עשה בזמנו (ודאג לרוקן את קופת העיריה) אבל הוא דואג לתחומים שהם לדעתי קצת יותר דחופים מאשר דשא ועצים כמו חינוך, תשתיות, כבישים חדשים, שיפוץ ושיקום שכונות ישנות היריעה כמו כל רשות מקומית היא מקום מרבץ לשחיתויות מסויימות, אין! אין! עיריה שאין בה שחיטות, גם בעיירה הכי טקנה יש שחיתויות כמו בכל מקום אחר במדינה, לצערנו במקרה הזה העיר באר שבע לא שונה מאף עיר אחרת, לגבי הזנות והנרקומנים לטענתך, לי ידוע שהמשטרה פועלת נמרצות למיגור תופעות אלו ובתופעת הפרוטקשן שהיא הבעייתית והחמורה ביותר במדינת ישראל ועליי לשבח את משטרת ישראל על ההתקדמות המרשימה למיגור תופעת הפרוטקשן בעיר ובעיקר באזורי התעשיה.

Reign Of Chaos

New member
צודקת! אבל ==>

באמת באר שבע די מזכירה את אום-אל פחם... אבל יש אזורים נחמדים דווקא!! בכל מקרה כל האיזור של התחנה המרכזית דווקא חביב מאוד!

fireman

New member
זו בדיוק הבעיה של באר שבע

התדמית.... מאז ומעולם צולמה העיר באר שבע בעיקר ע"י התקשורת בהדגשת "סמלי השליליות" של העיר התקשורת כמו התקשורת חושפת את הבעיות ואת הצרות כל הזמן, בחייכם, את מי יעניין שבבאר שבע בונים היום את שני המגדלים הכי גבוהים בנגב? (מגדלי השק"ם) אבל יותר יעניין שבבאר שבע יש שיא של מקבלי הבטחת הכנסה... זו הנקודה. אנחנו כבאר שבעיים צריכים להוות מנוף להדגשת הנקודות היפות בעירנו שהולכות ומתרבות עם הזמן ולא להמשיך להבליט את השלילי, אתה זה עושה התקשורת דיי והותר, אנחנו צריכים להראות את עירנו על צורות השפע בה, תנופת הפיתוח והשכונות החדשות, שיפור התשתיות, התפתחות המרכז הרפואי סורוקה שהוא בית החולים השני בגודלו בארץ שבשיתוף עם אוניברסיטת בן גוריון הגיעו למספר פריצות דרך בטיפול במחלות חשוכות מרפא, להראות את אוניברסיטת בן גוריון שנבנית ללא הפסקה ומספר הסטודנטים בה הולך וגדל, אוניברסיטת בן גוריון היא מקור משאב אנושי איכותי מאוד שיש להשאיר בנגב בכלל ובבאר שבע בפרט, הצגת השליליות בפני צעירים המעוניינים לעבור לעיר בכדי ללמוד רק תגרום להם לסלוד מצעד זה לדוגמא... אחד האזורים היפים ביותר בעיר לדעתי היא כמו שכתבת, אזור הסיטי כלומר מרכז העיר על כל מבניה המפוארים והחדשים, השלב החדש של נאות לון, הוקמו שם מדרגי ספורט ופארק מדהימים, למי שעדיין לא היה מוזמן לשטוף את העיניים, הנוף המדהים משכונת רמות ומהכניסה לעיר מכיוון דימונה פשוט יפיפה, אני מקווה שבקרוב תהיה לי הזדמנות לצלם

yellow cheese

New member
לא עוזב(ת) ת´עיר, עבור אף אחד.. ../images/Emo13.gif

עם כל הבעיות..אנשים, קצת פטריוטיות לא תזיק
זו העיר שלנו אחרי הכל, או בעצם..לפני הכל
יש לנו עיר מדהימה.. שקטה לעומת המרכז הסוער, פחות ריגושים, אבל עם הרבה היסטוריה
והרבה נוער
אוהבת, שי

למעלה