שונאת את היום הזה!

vikvik

New member
שונאת את היום הזה!

טוב שונאת זו מילה חזקה , אבל .....לא אוהבת בלשון המעטה! יושבת לי כאן בשקט , נושמת קצת ונטולין ונהנת מכמה דקות אחרונות של שקט. אתמול ניקיתי את כל הבית , דפקתי מקלחת אחרונה כי בשבועיים שלוש הקרובים זה יתאפשר לי רק עם ניילון נצמד ויד וחצי , קניתי הרבה אוכל ונשנושים , ניקיתי את כל הבית כבר אמרתי?
החלפתי מצעים כי לכו תעשו גם את זה עם יד אחת , השגתי טלויזיה לחדר שינה ככה שעירויי הלילה יעברו ביתר קלות . זהו נהנית מהשקט של לפני הסערה. המחטים , הריצות , הוונפלונים או הפיקליינים ,כל הדאגה אם ימצאו לי את הוריד בכלל בתקווה שיגמר בוונפלון אבל אצלי זה גם יכול להגיע עד לרמה של הרדמה כללית , התורים , האנשים , הילדים שנתקעים מתחת לרגליים , הרופאה שמחלקת הוראות , פה ושם שיחת עם הפסיכולוגית על החיים ועל המוות בזמן שאני מקבלת את המנה הראשונה של אנטיביוטיקה במרפאה , לעדכן מלא אנשים הורים וחברים בטלפון מה קורה , לעדכן את אבא שלי אם לא צריך לבוא לקחת אותי במקרה של הרדמה או טשטוש , טלפונים של תיאומים מול טבע ביתי , תיאום עם הפיזיוטרפיסטית לאחרי היום הזה , להתקשר לעבודה לבדוק אם הכל בסדר גרררררררר הרבה הרבה רעש. אההה והפקק בדרך ת"א , איילון , גלילות , פתח תקווה. בתקווה שהכל יגמר די שקט , אחרי כל זה גם ממשיך הרעש עד שמביאים את התרופות הביתה. אה וגם אני ממש חייבת לשטוף את האוטו (לא אני אלא המכונה) כי עם בית נקי כזה חייבים אוטו נקי אחרי כל הסערות. ואחרי אחרי אחרי כל זה , מחכה לי סושי עם החבר הכי טוב שלי , זהו , זה מה שיש לי בראש בתקווה שישקיט קצת את הרעש.

vikvik

New member
במחשה שניה..

נזכרתי שאם העירוי ביד ימין אז גם סושי אני לא מצליחה לאכול עם צ'ופסטיקס , מזל שיש ידיים!

sporTV

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שורת מחץ.....אפילו סושי אי אפשר לאכול עם עירוי!!!! למי שפספס, אני התחברתי לעירוי ביום שני. עשיתי פיקליין...כלומר, ד"ר כץ עשה לי פיקליין. יש לו ידי זהב! בנתיים הפיקליין עובד מעולה. החסרון היחידי הוא שבמקום שלתרופה ייקח חצי שעה זה לוקח 50 דקות (זה וואחד חיסרון) ותרופה של שעה לוקחת למעלה משעה וחצי...... הסבירו לי שכנראה זה בגלל עובי הצינורית. זה מבאס אבל אלו הם החיים....אז עוד 3 שעות מיותרות נשרפות... וכמובן שעוד יותר מבאס שהסוכר קפץ בגלל הסטרואידים.....נתקשר לרופאה...כמו תמיד. אחלה יום, ויקויק, בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vikvik

New member
עבר בשלום ../images/Emo13.gif

יש לנו אחלה מרפאה (שניידר) עבר יחסית מהר וביעילות. טיפלו בי מכל הכיוונים , עטפו גם מקצועית וגם נפשית וניסו כמה שיותר להפחית עם הריצות וכאבי ראש ודי ישבתי בחדר אחד וכולם הסתובבו סביבי וזהו , עכשיו אני בבית. אכלתי סושי עם יד ימין , כי העירוי ביד שמאל וחמסה חמסה עליו שיחזיק כמה שיותר. סופ"ש נעים לכולם!

sporTV

New member
הסושי היה טעים?

תישני טוב, שיעבור במהרה ושהעירוי יחזיק הרבה זמן. בהצלחה לנו.

vikvik

New member
הסושי היה מעולה

בהצלחה גם לכם לכולכם. כן , זה בנתיים עירוי רגיל. אגב , איזה שעות אתם עושים את העירויים?

LullaBelle

New member
אויש, העירויים...

7 בבוקר - מרופנם 1:30 בצהריים - מרופנם, אמיקצין מיד אחריו 10 בערב - מרופנם המרווחים לא מושלמים, אבל התייעצתי עם דר' בלאו והיא אמרה שעדיף מרווחים קטנים יותר, אבל שתהיה לי שעה נוספת שינה בלילה, כי אני מותשת.

sporTV

New member
טירונות....

להורים שלי בעיקר. 6 בבוקר - טזוצין 13:30 - טזוצין 14:30 - אמיקצין 21:00 - טזוצין. משום מה, בגלל שיש לי פיקליין אז הזמן כפול ממה שהוא אמור לקחת....וזה מבאס. אבל זה מה יש

vikvik

New member
השעות שלי

הדבר היחיד שאני חושבת שהייתי צריכה עזרה בו בעירויים זה שמישהו יוציא את זה מהמקרר. זה כל כך מגביל הדבר הזה. כאשר אני הולכת לעבודה ביום אני לוקחת את זה איתי כדי להוציא בעבודה ולחסוך זמן , אבל בבוקר וגם בערב זה כל כך מגביל. ולויס גם אני בדעה אפילו בלי לשאול את בלאו ששעה של שינה ומרווח גדול יותר בשעה הוא חשוב הרבה יותר. לכן בדרך כלל בלילה אני עושה מרווח של שעה יותר. עירוי 1 - ב9 בבוקר עירוי 2 - ב17 (שתי אנטיביוטיקות) עירוי 3 - 1 בלילה. ספורטי , אני זוכרת שהיו לי פיקליינים שזה לקח כמה שצריך לקחת והיו כאלה שיותר זמן. כנראה שזה גם תלוי במיקום. מה עוד שלפחות אתה יכול לתכנן את הזמן מראש. בעירוי קטן - וונפלון אתה בכלל לא יכול לדעת אם זה ילך , כמה זמן זה יקח , האם הוריד תפס איזה תנוחה וזה יהיה כפול זמן , או מתחיל להסתם ואז זה פי 3 זמן. ויש עוד הרבה צרות בסגנון , אבל יחד עם כל זה כרגע אני מעדיפה את זה מאשר פיקליין.

הדבר שנהיהה הכי מתועב בעירוי הוא ../images/Emo133.gif

הוא פועל מיליון פעמים ביום. במיוחד בשבתות.... ובכל שעות היממה בסוף בא לי כבר לנתץ אותו על איזה קיר אבל דיגיטלי לא שווה לנתץ כי לא יעוםו קפיצים וגלגלי שיניים לכל עבר

אין לי מושג מה העירוי הזה אבל אני שמח לשמוע

שהכל עבר בשלום. וגם אני אוהב
אם אפשר לשאול.. באיזה עירוי מדובר? בערך מאיזה גיל מתחילים עם זה? פעם בכמה זמן צריכים לעבור את זה (אם יש לזה זמן קבוע)? אני שואל למרות שאני משער שהתשובה היא תלוי ותלוי ותלוי
.

vikvik

New member
עירוי - אנטיביוטיקה דרך הוריד

כמו שלוקחים אנטיביוטיקה דרך הפה לפעמים גם לוקחים דרך הוריד , יש כאלה שלוקחים את זה בהתקלחויות , דלקות ריאה ויש כאלה שעושים את זה כרוטינה ויש מדינות שעושות את זה פעם ב4 חודשים ל10 ימים כדרך קבע לא משנה הגיל ולא משנה מצב הבריאותי. ולפעמים פשוט לוקחים את זה כאשר האנטיביוטיקה דרך הפה מפסיקה להשפיע ולייצב ולהוציא ממצבים נמוכים אז צריך תותחים כבדים יותר. יש אפשרות לעשות את קורס האנטיביוטיקה בבית כאשפוז בית ואפשר גם בבית חולים. כל דבר והיתרונות שלו ולפעמים גם אין ברירה כל כך אם זה מלווה בהחמרה קשה אז בית חולים. לפעמים אפשר גם לעשות חלק מהזמן בבית וחלק מהזמן בבית חולים. כל כמה זמן , זה באמת תלוי. כמו שאמרתי יש רופאים ויש מדינות שעושות את זה קבוע בכלל כפעילות מונעת בלי קשר לגיל או מצב הבריאותי. האשפוז הראשון שלי היה בגיל 19 , אני חושבת שהייתי צריכה גם לעשות לפני אבל איכשהו המרפאה שהייתי בה אז פספסה את זה... מגיל 19 עד גיל 25 בערך , הייתי עושה אחד כל שנה ובדרך כלל בבית ולבד לעצמי. בגיל 25-6 התחילה הדרדרות ויצא לי שכל 3 חודשים הייתי צריכה קורס של שלוש שבועות. כרגע אני עושה עירוי בית למרות שאני מרגישה טוב , וכבר 7 חודשים לא עשיתי והחלטתי לעשות כדי למנוע נפילה בעתיד ולתחזק את הגוף. אם יש שאלות נוספות אז אני כאן
בלי להתבייש

כרגיל.. אחלה מידע ומאוד ברור

ונראה לך שהשארת לי מקום לשאלות נוספות?
תמשיכי להתחזק ולתחזק [גם את הגוף שלך וגם אותנו
] תודה רבה!

sporTV

New member
וכנראה שתהיי כאן עוד הרבה זמן

לפי שעות העירוי שלך
כרגע סיימתי את העונה הראשונה של נמלטים. סוף מותח, חלק ספציפי בו ממש קשה, אפילו הסוכר שלי עלה
אז אלך לישון עכשיו ברשותכן, ויקויק, סימום נעים (איך את לא נרדמת איתו בטעות ושכוחת להוריד?)

vikvik

New member
חח

זה היתרון של להתחיל לעבוד ב11 , אם כי יש לי פיזיו לפני בדרך כלל ועדיין קמים מוקדם. ואני כן נרדמת , היום חזרתי מפיזיו ב4 , נכנסתי למיטה ובסוף קמתי ב10 בערב מרוב עייפות. באמצע עשיתי שני עירויים , אל תשאל אותי איך , מתוך שינה ועם שעון מעורר. הייתי אומרת - אל תנסו את זה בבית , אבל אני כן מנסה את זה בבית חחח. פשוט שמתי שעון מעורר לכל רבע שעה בערך. והייתי כל כך עייפה שזה היה חזק ממני. שמתי את היד על הדובי האהוב שלי שתמיד תומך תנוחות שהיד תהיה בנוח וזהו. לצערי אני כל הזמן דואגת ומחפשת סיבות לצאת מהבית ועכשיו אני מבינה שהעולם צריך לבוא אלי ולא אני אליו. ודי קשה לי עם זה חחח מלא שעות מחשב , תסבלו אותי הרבה כאן. אבל כמו שאמרתי יש לי טלויזיה חדשה בחדר שינה , לקחתי שני סרטים לסופ"ש יש הוט VOD , יש לי גם מלא סדרות בDVD , מלא חברי מסנג'ר להעביר את העירויים , אם בא לך אתה יכול להצטרף , רק תגיד! אני מפחדת להרדם איתו ולשכוח להוריד , כי אחר כך הוריד נסתם אם לא שמים הייפרין.

../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif../images/Emo178.gif../images/Emo133.gif../images/Emo5.gif../images/Emo133.gif../images/Emo12.gif../images/Emo133.gif

כמו שאמרתי... מוכר...

vikvik

New member
נראה לי טבע ביתי והום קיור הולכים לקרוס

או להפך , אנחנו מממנים אותם יופי! רק בריאות!

למעלה