שונאת את האהבה!!!!!!!!!!!!!

Mrs.Dvash

New member
שונאת את האהבה!!!!!!!!!!!!!

למה אהבה תמיד צריכה להיות מסובכת? למה אהבה תמיד צריכה להציק לי בנשמה, למה?????????????????????????? כן רוצה, לא רוצה, כן יודעת, לא יודעת........דיייייייייי!!!!!!!!!! למה אני לא מסוגלת להחליט!?!?, למה............ I`m Gunnig Down Romance!!!!!!, זה רק עושה לי רע.... אתמול ראיתי כמה אני משפיעה על הצד השני. אתמול ראיתי כמה חוסר ההחלטה שלי, כמה חוסר הלא יודעת כבר מה פוגע... אני כבר מפחדת לפתוח ת`פה מחשש שיצאו הרגשות החוצה.... לא יודעת כבר מה לעשות. אהבה זה דבר חרא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתנה

New member
מתוך משעולי הכאב..

לשנוא את דבש החיים, שירד על האצבעות, ללקק בעונג אהבה שמותירה דמעות... פארדוקס הכאב אי שפיות החיים לאהוב זה לכאוב? או איך זה באמת בפנים.. מחבקת אותך דובשית אהבה לראות שמש מתוך העננה.. לאהוב אהבה מבלי האכזבה.. רק תמיד שאיננה תלויה, פשוט לאהוב בלי מושא ואחר ולתת לבא את האהבה לבקר, חופן נתינה עם חיוך ושלווה שבחיים זה נשמע יותר מאגדה, לשנוא זה לאהוב הכי... לשנוא זה לרצות מאמי.. אוהבת אתנה.

Mrs.Dvash

New member
אתנה....

אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ``לשנוא זה לאהוב הכי``....``לשנוא זה לרצות``...... למה אני צועקת? כי את צודקת...... ד``א, ברוכה הבאה לפורום :)

דובששש תשמעי משהו...

אני שונאת לאהוב אמרו לי שזה מהפחד, אולי חרדת נטישה לא יודעת, אבל כשאין לי אהבה אני מתגעגעת אליה ומבטיחה לעשות הכל למענה, כשיש לי אותה אני לא מקבלת אותה כפי שהבטחתי. אני בודקת אותה טוב, חוששת, מתרחקת,מתקרבת, נוגעת, בקיצור לא מביאה לה להתקרב אלי כמו שצריך. ועכשיו אגע קצת בעבר, וזה שעד לפני כשנה כשאהבתי, אהבתי בטרוף נתתי את כל כולי ונתנו לי מעצמם הכל, אמרתי מה שאני חושבת לטוב ולרע, ידעתי שזה יכול לפגוע אבל כך הייתי, יש שאמרו לי שאני שקופה, אז היתי אומר לאותו בחור, שאני לא שקופה לכל אחד, אני שקופה רק למי שאני רוצה, ובמקרה שלי כשאני מחמיאה גבר צריך לשמוח ולא להרגיש וואוו בעננים ולהתרחק לכן גם אני כשמישהו גלוי איתי אני לא מרגישה שהוא מתמרח אני מקבלת אותו בזרועות פתוחות, להבדיל מהסטיגמה שאומרים שמי שמתמרח יותר מידי נהייה בלתי נסבל, אני במקרה שלי ומהעבר שלי אוהבת דוקא את הבחורים הכנים. טוב לענינינו, חרגתי יותר מידי מהנושא, בשורה תחתונה לא מתבישת להודות באהבה ורק אנשים מוכנים נפשית לאהבה נוהגים כך. אבל מה שבעצם רציתי להגיד לך מכל ההרצאה שלי היא זה. יש לי זכרונות מהעבר עד לפני שנה, כשהיתי אוהבת היתי בעננים לא איכפת לי כלום, היתי נהנית מכל רגע, כמובן בלי לפגוע בבית ובילדים....ואז לפעמים היו מעירים לי אנשים שאם אני לא נסחפת מידי שאעצור קצת, אנשים אלו זה או חברות, או אחות, או סתם אנשים שהכירו אותי. אמרתי להם שהאהבה לא תחכה לי כל פעם בפינה וכשזה קורה אני אהנה ממנה עד הסוף. אבל מרוב שמילאו לי את הראש שאהבה היא רק לצעירים לאט לאט בלי שארגיש התחלתי לפחד מהאהבה, ועכשיו אני עובדת על עצמי לחזור להתנהגות האמיתית שלי וזה לקבל את האהבה ולעשות הכל בשבילה. אז דובש לכי עם הרגשות של האהבה כי לא תמיד יהיה לך את המצב רוח לקבל אותה. זה הדבר הכי הכי יפה ומענג יותר מכל, למרות שזה גם מפחיד. מקוה שהתבטאתי נכון,,,,ולא קישקשתי. יונית

tairon

New member
לא אנחנו לא שונאים אהבה

כן אהבה לפעמים מסובכת כן לפעמים היא מכאיבה אבל ללא אהבה לא היינו שורדים ואנחנו זקוקים לרגיש אהובים ולתת אהבה אז לפעמים זה לא כל כך מסתדר אבל בסופו של דבר לא אני ולא את היינו חיים בלעדיה

למעלה