בטח אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לאבד את החן הייחודי שלך זה כבר חלק מהפולקולור.
מ מריוס זכריה Member מנהל 7/8/13 #22 בטח אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לאבד את החן הייחודי שלך זה כבר חלק מהפולקולור.
ס סינדרלה72 New member 8/8/13 #24 תחזקי את עצמך תאספי את עצמך . תעשי הכל על מנת לחזק את עצמך . האמיני בעצמך כי את מסוגלת. לא ברור אם יש לך ילדים. אך להישאר במצבך אסור לך. פשוט דרשי לעצמך חיים טובים יותר. הרבה יותר טוב לך בלעדיו.
תחזקי את עצמך תאספי את עצמך . תעשי הכל על מנת לחזק את עצמך . האמיני בעצמך כי את מסוגלת. לא ברור אם יש לך ילדים. אך להישאר במצבך אסור לך. פשוט דרשי לעצמך חיים טובים יותר. הרבה יותר טוב לך בלעדיו.
ג ג נ 1958 New member 10/8/13 #25 תסבירי לי ניסית לדבר איתו? להגיד לו "תשמע, ככה זה לא יכול להמשיך"? כולם כאן אמרו לך לעזוב. אני לא יודע, לפעמים יש פתרונות אחרים (מאהב?) לי משום מה נשמע שכתבת אחרי ריב גדול וכשתרגעי דברים יישמעו קצת אחרת
תסבירי לי ניסית לדבר איתו? להגיד לו "תשמע, ככה זה לא יכול להמשיך"? כולם כאן אמרו לך לעזוב. אני לא יודע, לפעמים יש פתרונות אחרים (מאהב?) לי משום מה נשמע שכתבת אחרי ריב גדול וכשתרגעי דברים יישמעו קצת אחרת