שונאת אותו הלילה!!!!!!

אורמור

New member
שונאת אותו הלילה!!!!!!

בכלל לא מבינה למה התחברתי אליו.. שונאת אותו היום.. איין לו חוש הומור.. הוא לא אוהב מוסיקה הוא מעיף אותי כל הזמן.. נותן לי להמתין לו עד שיעלה.. מה בכלל אני עושה איתו? חשבתי שהלילה הוא יהייה חביב אלי.. וטעיתי.. שוב בגד בי הגולם… כשניסיתי לשגר סמיילי בהודעה תקע אותי כשהכנסתי לו דיסק של גשר הירקון קפא לי גם סתם בלי סיבה העיף אותי.. כשהכנסתי למוד של ריסט נתן לי להמתין עד בוש.. הוא לא חביב אלי היום המחשב , הגולם הזה.. עוד מעט ``אנתק`` יחסי עמו עד מחר.. ואז אסלח לו ושוב נתחבר ואולי יהייה אלי.. טוב יותר הגולם אור בסיכסוך עם המחשב..

אפרת.א

New member
אורי אור יקרה שלי:))

אוהבת אותך כשאת משתפכת כל כך בחן על הגולם האהוב שלנו:) איזה סכסוך ואיזה נעליים? - את לא מסוגלת להגיד לו - ``לא`` כל שיעשה לך - תגידי ``אמן`` - בתחינה רבתי תגידי לו ``יקר שלי - אוהבת אותך, מבטיחה , כל שתבקש לו יהי - רק אנא, רק אל...`` בעודו מביט בך במסכו הקר במבט יציב - את שוב רועדת לנוכח עוצמתו...אז מה יקירה? בינינו - בלי שאף אחד ישמע , שתינו יודעות שאת היחסים איתו - מממממ...לא ממש תנתקי גם אם...:) אגב ,יש לי ``דיבור`` איתו , אנחנו מה זה חברים טובים מאז הפעם האחרונה שאיימתי עליו ש... אורי יקירה - היי קשוחה! אל תוותרי! תראי לו מי בעלת הבית!!! (מעריצה אותך מראש על עמידתך הקשוחה בפני הגולם:)) מואהההההההההה

למעלה