שונאת אותה!

s h u r i k

New member
../images/Emo10.gif

לצערי אני נימצא כבר הרבה זמן במצב שלך.... אני רק רוצה להגיד לך שתיהיי חזקה, ותהיי שם לצד אבא שלך... אבל, ואני מדגיש את האבל אל תשני את סדר היום שלך ותנסי להמשיך ולתפקד כרגיל, להיות שם יותר לצד אבא שלך, אבל להמשיך כרגיל. כי מנסיוני זה רק יעציב אותו יותר שביגללו את צריכה לשנות את סדר יומיך וזה רק יעשה לו רע... ככה זה עם אמא שלי.... אז תהיי חזקה!

:/

זה מרגיע שיש מישהו שמבין אותי אבל בכל זאת זה מצב לא נעים שאני לא מאחלת לאף אחד.. אני אהיה חזקה.. כנ"ל לגבייך!
תודה..

bariska

New member
:(

פשוט תתרחקי מימנה ומקווה שהיא לא תעיז יותר להפיץ שמועות..:( והחלמה מהירה לאבא שלך

AeroSlash

New member
זה, בסדר, את לא היחידה

שמאמינה בכל הקטע של הקארמות, גמני... ואני במקומך הייתי דואגת שהחברה לא תרצה לפתוח את הפה הקטן שלה לעוד הרבה זמן, אבל זו רק אני והאמצעים הקיצוניים שלי... בכל מקרה, שאבא יחלים מהר או לפחות ישתפר...

תחזיקי מעמד..

ואם את מאמינה בקארמה, אל תשנאי, זה עוטף אותך ברגשות שליליים.. תדעי לך שהיא כלבה ופוסטמה וזונה וכל אותם כינויים לא מחמיאים שבלי להכיר אותה אפילו אני יודעת שמגיעים לה.. ואל תבזבזי כוחות על לשנוא אותה.. את הכוחות תשמרי למחשבות חיוביות לאבא שלך.. כל מה שאת יכולה לעשות זה להיות חזקה.. ולעזור לו בכל דבר שאת יכולה.. לתת לו לדעת שאת שם בשבילו, תמיד, אוהבת ותומכת לא משנה מה... הילדה המגעילה תקבל את מה שמגיע לה.. היקום לא יתן לכזה רוע לעבור ללא עונש... ואת שלא עשית שום דבר רע, תקבלי את מה שמגיע לך- אבא בריא ומאושר... אז שתהיה לו החלמה מהירה ובאמת תרגישי טוב... זה לא אשמתך ואני בטוחה שהוא לא היה רוצה שתסבלי בגלל זה.. שיהיה לך מהיום רק טוב...תרגישי טוב... כולנו אוהבים אותך ומקווים לטוב ביותר בשביל אבא שלך..

vk3

New member
../images/Emo5.gif

סתם מכפשה זאתי... התרחקי ממנה
ולאביך רפואה שלמה ורק בריאות
יאאאאאאא... אנחנו מופיעים בחתימה שלךךךך
איזה כבודדדד
... הוחמאתי
( רק הוסיפי מרכאות למילה רוסית...
)

SpyKid

New member
יש לי שאלה לא קשורה

למה הפורום נקרא "ישראל ב"רוסית"" ולא "ישראל ברוסית"? הרי שפות כותבים בלי מרכאות...

SupermanZW

Well-known member
תשובה

בנוסף לרוסית כותבים בפורום גם באנגלית עברית וגרמנית, ויהיה ארוך מדי לקרוא לפורום "ישראל ברוסית אנגלית עברית וגרמנית" ומשום שרוב חברי הפורום הם יוצאי חבר העמים נבחר לפורום שם קצר בן שתי מילים "ישראל ב'רוסית'".

vk3

New member
קשורה בהחלט ואני שמח ששאלת...

התשובה היא קצת מורכבת ולפני שאענה לך בתמציתיות, אפנה אותך לרשימת הסוגיות לדיון שלנו, בה מופיעים מספר דיונים נרחבים בנושא זה. ולתשובתי... העניין הוא, שלפני זמן מה התעורר סיכסוך קל ששמנו לא באמת מבטא את מהותנו ולכאורה דוחה צברים... כי אנחנו ברוסית
העניין הוא שאלה שטענו זאת, לא הבינו את מהותנו מלכתחילה ואף לא ניסו להבין. הרי הפורום שלנו ממש לא בשפה הרוסית, מספיק רק להיכנס בכדי לראות זאת. אנו מתכתבים ומתקשרים בעברית ( לרוב) ובכלל, כול הממשק הוא בעברית לחלוטין. למילה רוסית אשר מופיעה בשם הפורום שלנו יש כוונה הרבה יותר עמוקה ונסתרת מכפי שזה נראה לעין. אי אפשר לפרש את שמנו בפְּשָׁט. המילה " רוסית" באה לבטא רק את החלק העולה שבפורום שלנו ואפשר לאמר החלק הדומיננטי שמנסה לקדם את הפורום לכיוונים שונים. לפי כך, כדי למנוע אי הבנות מיותרות, הוחלט לתחום את המילה במרכאות, אשר מציינות לגולשים העצלים שלא מוכנים לתהות על שם הפורום, שמילה זו יש לבאר בדְּרָשׁ, דהיינו, לא כפשוטה, אלא תוך הרחבת אפשרויות הפירוש והכוונה.

למעלה