שונאת אותה!

שונאת אותה! ../images/Emo46.gif

ילדה אחת מהכיתה שלי, החליטה להתעלל בי בעודה עושה ת'צמה חברה שלי (מה שעשיתי לה. מי רוצה להיות חברה של מוטציה כמוהה?). בכל מקרה, זה קרה כמה חודשים לפני החופש (נו, באמצע שנת הלימודים), והיא נהנתה מאוד להפיץ עליי שמועות. לא משנה איזה, אבל, בין היתא היא אמרה לידיד שלי שאמרתי לה כל מיני דברים על אבא שלי ושהוא נכה (אני?! שאני אגיד על אבא שלי שהוא נכה?! חה טפו חלילה וחס, יא חתיכת זונה מניפולטיבית!!), ואני מאמינה בכל הקטע של קארמות וזה, אז זה ישמע דבילי, אבל אני מאמינה שהיא פתחה פה לשטן כי אבא שלי עכשיו בגלל מחלה שיש לו, נפגע בעצבים ברגליים והוא בכלל לא יכול ללכת (אומנם, זה קרה בימים האחרונים, אבל גם קודם הוא בקושי הלך). אוף זה עושה לי רע כל מה שקורה לאבא שלי.. אתמול לא יכלתי להתאפק ופרצתי בבכי באמצע הרחוב אחרי שאני ואמא שלי דיברנו על אבא.. אוף. לא יודעת למה כתבתי את כל ההודעה הזאת. פשוט הייתי צריכה להוציא את זה. רע לי ואני לא יכולה לעזור לאבא..
אוף..

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

סתם מניאקית "החברה"שלך!!! תמסרי לאבא שלך החלמה מהירה הכי מהירה שיש ונשיקה!!!

תקשיבי ילדונת

תהיי חזקה ותני לאבא את כול התמיכה והאמונה שלך ..לאמונה ולאהבה יש הרבה כוח על תיתעסקי בסיבות האפשרויות או אולי הצדדיות שהביאו לזה אלא איך יוצאים מזה, תני לאביך את תשומת הלב זה יעזור מקווה שהכול יסתדר לך

vk3

New member
תופעה נפוצה של עצלנות...

רואים שירשור, פותחים אותו וקוראים... לרוב, אנשים כבר הספיקו להגיב, אז מעניין מה גם הם אמרו... מתחילים לעבור על התגובות, מגיעים לאחרונה... ועכשיו רוצים בעצמנו להגיב... אז מה לחזור להודעה הראשית וללחוץ שם הוספת תגובה
מה פתאווווום
נלחץ בתגובה האחרונה שנכתבה, אותה פתחנו לפני רגע...
מקווה שהעניין הובן...

l1zard

New member
../images/Emo4.gif

ואחרי זה עוד אני בלונדינית לשעבר... =/

l1zard

New member
../images/Emo4.gif

ה"חברה" הזאת שלך cu4ka! 4o ze c'arih leheyot???? ovc'a... מה היא פוגעת ככה בקרן שלי?? הא? הא? הא? רוצה מכות??? פעם הבאה שתפגשי אותה תגידי לה שיאנה מגני אביב תבוא עם החמולה שלה וסופה יהיה מר! חוצפנית... טוב עכשיו ברצינות.. המממ.. אני לא יודעת עד כמה מה שהיא אמרה משפיע על כל מה שקרה.. אבל.. בכל זאת.. מה שיש לאבא שלך.. מחלימים מזה? אם כן.. אז שיחלים מהר מהר מהר.. ואת כן יכולה לעזור לו... :) תהיי חמודה חמודה חמודה אליו.. ונחמדה נחמדה נחמדה.. ותפנקי אותו וככה כבר תעזרי לו :)))

חיחי חמודה ../images/Emo13.gif

מממ יש לאבא שלי סכרת אבל במצב ממש חמור אז ממה שהבנתי להחלים הוא לא יוכל, אבל לשפר את המצב כן.. ממ תודה, אגב

l1zard

New member
אההה..

הבנתי.. מסכרת לא מחלימים...
אבל כל עוד יש תיקווה להשתפרות את תמיד יכולה לעזור.. אז.. קחי את עצמך בידיים... :) ותעשי את כל מה שאת יכולה כדי לעזור לו.. כי את כן יכולה לעזור (כבר אמרתי ת זה.. לא? :)) ו.. המממ.. אין על מה.. חחחחח... :)

זה צירוף מקרים

קודם כל, אני מאחל לאבא שלך להחלים כמה שיותר מהר. שנית, ה"חברה" שלך עוד תסבול - יש כזה דבר שנקראה מצפון.

וזה העונש הגדול מכולם..

הרי לפי המסטיקה העונש הכי גדול לאדם הוא לאבד את הנשמה שלו.. ואנשים ללא מצפון מבחינתי- הם חסרי נשמה...

למעלה