בדיוק !!!! זה בדיוק מה שהתכוונתי,כ"כ נכון מה שבGM אמרו
B bar666xp New member 4/12/07 #22 הממ מעניין מה הוא חושב על.. לינוקס חחחח אגב... כבר ולא קיים רכב שאין בו מחשב אחד לפחות. כבר קיים רכב שנוסע על מים {בסין אאל"ט}. מה שמוביל לשאלה מי מהם ביכלל מעודקן מה קורה בעולם שהוא אמור להחשב כאדם מוביל בתחום. אבל חזק.
הממ מעניין מה הוא חושב על.. לינוקס חחחח אגב... כבר ולא קיים רכב שאין בו מחשב אחד לפחות. כבר קיים רכב שנוסע על מים {בסין אאל"ט}. מה שמוביל לשאלה מי מהם ביכלל מעודקן מה קורה בעולם שהוא אמור להחשב כאדם מוביל בתחום. אבל חזק.
K kobi 23 New member 4/12/07 #23 לא נראה לי שהוא יאהב את לינוקס בכל זאת היא חינמית ויהיה פה ניגוד אינטרסים מובהק.(למה לשלם 15K דולר בארה"ב על מכונית ממוצעת ?) אולי הוא יאהב את המערכת הפעלה של אפל
לא נראה לי שהוא יאהב את לינוקס בכל זאת היא חינמית ויהיה פה ניגוד אינטרסים מובהק.(למה לשלם 15K דולר בארה"ב על מכונית ממוצעת ?) אולי הוא יאהב את המערכת הפעלה של אפל