שומר חדש / ישן לפורום Bloody... הרבה זמן שומר - עכשיו גם בפורום בהצלחה :)
B Bloody New member 7/5/06 #2 פחחחח הגיע הזמן!!!!... הרגשתי מנודה.. (כן בטח חח) לא לשכוח.. גומי זה לא רק מסטיק (זה בנוגע למפגש בטבריה).. ותתחילו לענות (בחיוב!!!!).. יהיה קטלני שם מנסיון חחח עידן.
פחחחח הגיע הזמן!!!!... הרגשתי מנודה.. (כן בטח חח) לא לשכוח.. גומי זה לא רק מסטיק (זה בנוגע למפגש בטבריה).. ותתחילו לענות (בחיוב!!!!).. יהיה קטלני שם מנסיון חחח עידן.
G g i l l i New member 8/5/06 #3 איף...עכשיו הוא גם פה?? }{ ברוך הבא מותק ותעשה לי טובה אישית ת-ת-ל-ב-ש !!!
1 100 אחוז נשמה New member 8/5/06 #7 תלכו לטבריה למה לא תהנו שם ../images/Emo46.gif ימגעיליםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
ת תימני זה הכי אחי New member 8/5/06 #12 חחח לך תחפש.. עלאק 200 שקל תקבל 50 שקל לדלק בנוסף אני רוצה מסאג'
ל לירוש המדהימה New member 8/5/06 #13 ../images/Emo2.gif חתן שלי ../images/Emo49.gifסוף סוף בלאדי מי מי אוהבת אותכם הכי הכי סוף סוף אתה כאן
../images/Emo2.gif חתן שלי ../images/Emo49.gifסוף סוף בלאדי מי מי אוהבת אותכם הכי הכי סוף סוף אתה כאן
ת תימני זה הכי אחי New member 9/5/06 #14 לירושק'ה , ארצה הלו תרגיעי ! בקיצר לענינינו , טבריההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ! יופי בלאדי סיכמנו 50 שקל ותביא איתך קצת חטיפים.
לירושק'ה , ארצה הלו תרגיעי ! בקיצר לענינינו , טבריההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ! יופי בלאדי סיכמנו 50 שקל ותביא איתך קצת חטיפים.