"שומר הראש"

airgirl

New member
חחחחחחחחחחחחחח

אולי תתני לי שיעורים פרטיים או משו בסגנון? חח שוב תהיי המורה שhלי!
חח באמת האייקון של החייזר לא קשור!!!
חח ואגב, אם שמת
שכל הכותרות של התגובות שילי זה "חחחחחחחח", אז זה בגלל מצבי האנוש כמובן...
ולכן אני מקווה שנתחיל עם השיעורים בקרוב! כי המצב שלי לא משתפר אלא להיפך!! הוא מתדרדר יותר ויותר מרגע לרגע.. אז שירני פלייייייייייז
help me figure out the difference between right and wrong weak and strong day and night where i belong ..............

NarihS

New member
אולגי, עכשיו הדרדרת...

אחרי שתתחתני עם מפורסם, מזה משנה אם את חכמה או לא??? תלמדי מג'סיקה סימפסון! היא טיפשה, והיא מפורסמת! שיעורים לא יעזרו פה! רק תלכי לפי התוכנית שלי והכלללל יהיה טוב

airgirl

New member
חחחחח

אבל אני לא רוצה להיות כמוה.. אני לא רוצה שאנשים יגדו שאני טיפשה!
כמו שאת אומרת על ג'סיקה... i wanna be better!! i wanna be the BEST

NarihS

New member
הכי טובה הא?

אבל הכי טובה במה? לא פירטת ממש.. הכי טובה במיטה למשל? לא נדמה לי... את זה את עוד צריכה ללמוד!! והמורה שאני ממליצה לך ללמוד ממנה, זאת כריסטינה אגילרה, הנה הכתובת: dirry slut street, בניין מס' 24, וטלפון זה 555-09call me only at nights ואני מבטיחה לך שתסתדרי!
אם זה להיות טובה במשהו אחר תגידי לי, ואני אסדר לך משהו, יש לי קשרים במקומות הגבוהים

airgirl

New member
חחחחחחח

אוקיי אז הינה הפירוט: 1. המיטה כמו שאמרת, וכן אני כבר דיברתי עם כריסטי ובשבוע הבא היא הולכת לתת לי את השיעור הראשון שילי..
2. המממ... בכל שאר הדברים
כמו להיות הכי מפורסמת וכו'... אין לי כוח עכשיו לפרט הכל כי אני לא אסיים.. וכבר 4 בבוקר ומחר אני הולכת לתכנן מה אני אלבש לשיעור שילי עם כריסטי..(זאת אומרת מה אני לא אלבש..) באיזה מקומות גבוהים? אני רוצה פירוט
לא אני לא רוצה.. אני דורשת!

NarihS

New member
אוקיי רוצה פירוט? אני אתן לך פירוט

בגלל שגם אני למדתי אצל כריסטינה, אז היא לימדה אותי איך לשכב עם כל דבר שזז ואז דרך זה השגתי קשרים עם הרבה(מאוד) בנים..מפורסמים(!)
מספיק מפורט? חח. וכבר קבעת שיעור אצלה? את פועלה מהר! יפה יפה! הא ואם את רוצה גם שיעור באיך להיות וואנבי של משהו, יש לי את המורה המצויינת בשבילך, אבריל לאבין!, אז אם מתחשק לך לשחק אותה רוקרית, או סתם לנסות להיות משהו שהוא ממש לא את.. אז הנה המספר שלה: 555-082im-a-stupid-rock-wannbe! תהני! ויאלה לילה טוב!!(למרות שאת בטח כבר נרדמת..
)

airgirl

New member
גמת למדת אצלה../images/Emo35.gif

cool! אז היא כנראה אחללה מורה! יאאי! ובקשר לוואנאבי.. אמממ... לא נראה לי שאני רוצה להיות כמו אבריל... אני רק רוצה להיות מפורסמת! וייחודית...
לא וואנאבי בי של משו.. אבל תודה בכל מקרה על ההמצלה
אולי באחד הימים אני אראה להיות וואנאבי של משו.. ואז אתקשר אליה

airgirl

New member
ושוב התיקונים:

אחללה=אחלה *אראה=ארצה וואנאביבי=וואנאבי

NarihS

New member
חחח ברור שגם אני למדתי אצל

כריסטי, הרי צריך לפתות כמה שיותר בנים בשביל כמה שיותר קשרים, וגם רומנים שיפרסמו אותי עוד יותר.. :) וסבבה בקשר לאבריל, מסכנה רק, אין אף אחד שמתקשר אליה כי אף אחד לא רוצה להיות וואנבי.. היא היחידה שמנסה את זה..

airgirl

New member
גו שירני../images/Emo70.gif

חחח כן באמת מסכנונת.. =( אבל לא נורא... אני בטוחה שיום אחד יהיה משו וואנאבי רוק.. ואז הוא יקח ממנה שיעורים! אני יכולה לשאול אותך שאלנה קטנטנה
כמה בנים הצלחת לפתות בסיוע של כריסטני
(ואת מי.. אם אין לך בעיה לספר לי..
)

NarihS

New member
אמממ שאלה קשה...

אני כבר לא זוכרת מרוב שהיו כל כך הרבה... אוקיי אז ככה.. בראד פיט(כן כן, הצלחתי! תודות לכמה סמים טובים
) אשטון קוצ'ר(הוא לא רק אוהב בנות שמבוגרות ממנו, הוא אוהב גם את האלה שקטנות ממנו
) אורלנדו בלום(בזכותו אפילו הייתי ניצבת בסרט שר הטבעות! הייתי אחד מהעצים האלה שעומדים בלי לעשות כלום! והראו אותי בדיוק לחצי שנייה!) כריסטינה אגילרה(כן כן.. הייתי חייבת.. בגלל ששכבתי איתה היא הסכימה להיות המורה שלי..
) ואממ זהו, ואז הגעתי לניקי, ומאז אני מפורסמת..

airgirl

New member
הצלחת לפתות את בראד../images/Emo35.gif

וואו.. יפה שירני!! והיית העץ בסרט שר הטעבות?? יוו אני כ"כ מקנא בך!! כשיצא עוד סרט, תגידי לאורלנדו שגמני רוצה להיות העץ בסרט
ואז אני אהפוך גם לשחקנית מפורסמת!! יווהווו!! אז בטוח אני אהיה ממש ממש מפורסמת
יו נאו, שמתי
שהיית התלמידה המצטיינת של כריסטי
מאאגניף! קיבלת גם תעודת הטציינות?

NarihS

New member
אמממ סבבה

דיברתי עם אורלנדו וכרגע אנחנו עובדים על תסריט לסרט: "העצים" נעשה סרט שבו יש רק עצים ואז יהיה מיליון ניצבים שם חח ואת תיהיי העץ הראשי!! הכי גבוה והכי בולט שם מכווווולם, סבמבה? ואממ בקשר לכריסטי, כן אני התלמידה המצטיינת שלה בגלל שפיתיתי הרבה בנים, אבל התעודת הצטיינות הייתה בגלל שהצלחתי לפתות את בראדוש.. הוא היה ה'משימה בלתי אפשרית', אז אם גם את תצליחי לפתות אותו, את גם תקבלי תעודת הצטיינות!

NarihS

New member
יו סמים?? יו איזה קול!

יש לך קצת בשבילי?? חח סתם אני צוחקת אולגי!! כמה פעמים אמרתי לך להפסיק להשתמש בזה?? (אבל אל תשכחי להשאיר קצת בצד בשבילי סבבה? אבל ששש, לא לגלות לאף אחד
) רואה? בגלל שאת משתמשת את מדמיינת שאת תתפרסמי... בואנה אולגי לא מתפרסמים מספר השיאים!! מתפרסמים אם מתחתנים עם מישהו מפורסם! אז.. כמו שסיכמנו במסנג'ר, אני אתחתן עם ניק, ואת עם הגיטריסט הזה של להקת סונטה יאני, ואז ניהיה מפורסמות כמו שצריך! אז תפסיקי עם הסמים ובואי נתחיל להיות מציאותיות... וללכת להתחתן איתם!

airgirl

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

ברור! אני תמיד משאירה לך קצת.. וביום ראשון אני אלך לדואר ואשלח לך!! מקווה שלא יתפסו אותי! כי אם יתפסו אני אלך לכלא...
ואהפוך לקרימינאלית... ואז לא יהיה מפורסמת!! אממ.... טוף אז לשם שינוי גם את צריכה לתקן משו
!! אני כבר התחתנתי עם יאני!! אוף את לא זוכרת את החתונה?
אני ממש מאוכזת לשמוע את זה!! *בוכה*.. לא יפה שירני!! וכפי שאת רואה אני לא מפורסמת.. אני מפורסמת רק ביפן ופינלנד כי שם הוא ממש מפורסם!! אבל בכל הארצות האחרות לא יודעים שאני קיימת..
אז ספר השיאים זה הסיכוי היחיד שלי.. מה את חושבת
מה עוד אני כבר יכולה לעשות?

NarihS

New member
פחחחחח פחחחחחחח חחחחחחח

פחחחחחחחחחח חח סתם, זה היה בשביל הקטע.. :) אולגי, נו באמת, את מאכזבת אותי כל פעם... את מוכרת רק בפינלנד ויפן?? זה בגלל הטיפשות שלך! לא מתחתנים עם סלבריטאי לא ממש מפורסם!! תעשי כמו אני וניק!! רואה? ניק הוא בחירה טובה! כי הוא מפורסם בכל מקום!! יא אולגי, את פשוט צריכה ללמוד מהטובים ביותר.. (אני כמובן
) ולהקשיב למה שאני אומרת לך! אז מה שאני מציעה לך לעשות זה.......................... *הפסקת חשמל* *נחזור בעוד מאה שנה בערך*

NarihS

New member
אוקיי חזרנו מההפסקת חשמל

עכשיו אולגי, בשביל למצוא את מה שאני מציעה לך לעשות עליך לעבור משחק, משחק קשה מאוד, קוראים לו מצא את המטמון, והמטמון שלך זה כמובן הרעיון שלי לעזור לך להיות מפורסמת.. אז בואי אני אתן לך רמז קטן, אבל תיזהרי, לא בטוח שהרמז הזה יעזור לך לגלות איפה התשובה נמצאת. אז מה שאת עושה זה, את הולכת לתחילת השירשור סופרת 12 הודעות, ואז את רואה הודעה בשם NarihS בשעה 03:16, ובתאריך 07/08/04 ובכותרת רשום: "אולגי יפה! מתחיל להיות שיפור" תקשיבי, אני יודעת שיהיה לך קשה לגלות איפה המטמון נמצא, אבל אם רק תתאמצי קצת אני מאמינה שתצליחי! אז דרך צלחה לך בחיפוש אחר המטמון!

airgirl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח *הלכתי לחפש את המטמון* *יייייייייייייאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!! מצאתי אותו!!*

airgirl

New member
../images/Emo25.gif אל תבכי שירני ../images/Emo24.gif

הרמז היה קשה
אבל בגלל שאני כזאת חכמה (-חכמה בלילה.. חח) לקח לי פחות מדקה למצוא את המטמון שלך!!
*גאה בעצמי*

למעלה